Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
16 nisan canım. Bugün test yaptım negatif
Yengemle gebelik suphesi ile hast idrar testi yptik bulundgumz yerde eczane yoktu. Tabi yengem hic istemiyordu adam testiniz negatif deyince yengem uçtu 2-3gun adeti bekledi tik yok hemen kan verdi ve kanda cikti daha cok yeniymis yani anlyacagin kendini hemen yok diye sartlandirma

Öyle tabi. Bi de adet belirtilerim var ondan parçaları birleştirince yok diyorum. Ama o da hamilelik belirtilerine benziyormuş zaten. Beklemekten başka çare yok en güzeli ev işlerine odaklanmak kitap okumak ibadet etmek galiba

Cnim benimds kac gundur adet olucam diye bkliyorum hic bi fark yok

Kızlar selam maşallah baya ilerlemiş topic benmde 4 5 gündür kasık bel ağrım vardı ama tutuyordum kendimi test yapmamak için dün akşam boğazım ağrımaya başladı akşam dr gidicem kan testinide aradan çıkarcam inş pozitiftir dua edin

Benim 16 si canım cuma gunu

Yaa haydi hayırlı haberlerle gel inşallah canım

Canim testi tekrarladim, bugun niyetli oldugum icin idrar kaynakli olsa gerek testim pozitif cikti dun ise cok su icmistim ondan silikti sonuc olarak hamileyim darisi sana, kardesimw ve tum isteyenlwre olsun ins
Cnim neyptiysam foto yukleyemedim surekli hata veriyor

Canım senle bekleyecektik ama dayanamadım yaptım ben negatif ;( psikolojik belirtiler falan bitsin artık diye yaptım olsaydı çıkardı hayalet çizgi vs. ;( benim bu ay geçti artık bence ;(
Aaa yaptın mı yaa, ben adet olana kadar ümitli olma taraftarıyım çok mu iyimserim bilmiyorum

Beni de kasık ağrım ve ayakta biraz kalınca başlayan bel ağrım artık rahatsız etmeye başladı, bende bir an önce bat gelsin diye dua ediyorum

Yaaa hadi gözün aydın, benim uygulamada gosteren pazar gunu olmam lazimdi ama olmadim. Suan hafiften regl agrisi gibi var maalesef. Son 3 ayda en uzun 33 günde adet olmusum eger oyle olursa 16sina denk geliyor. Gecikti belki diye test yaptim bugun ama negatif bende de basladi regl belirtileri experla

Canim sen adetin bitiminin ilk gununden itibarqn saymiyirmusun? Uygulamalara inanmiyirum.adet sancısı bende de var o belirtilere hic takilmayin gebelik varsada yoksada oluyor

reglin düzenli değilse takvime güvenme bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…