Yengemle gebelik suphesi ile hast idrar testi yptik bulundgumz yerde eczane yoktu. Tabi yengem hic istemiyordu adam testiniz negatif deyince yengem uçtu 2-3gun adeti bekledi tik yok hemen kan verdi ve kanda cikti daha cok yeniymis yani anlyacagin kendini hemen yok diye sartlandirma16 nisan canım. Bugün test yaptım negatif
Öyle tabi. Bi de adet belirtilerim var ondan parçaları birleştirince yok diyorum. Ama o da hamilelik belirtilerine benziyormuş zaten. Beklemekten başka çare yok en güzeli ev işlerine odaklanmak kitap okumak ibadet etmek galibaYengemle gebelik suphesi ile hast idrar testi yptik bulundgumz yerde eczane yoktu. Tabi yengem hic istemiyordu adam testiniz negatif deyince yengem uçtu 2-3gun adeti bekledi tik yok hemen kan verdi ve kanda cikti daha cok yeniymis yani anlyacagin kendini hemen yok diye sartlandirma
Cnim benimds kac gundur adet olucam diye bkliyorum hic bi fark yokÖyle tabi. Bi de adet belirtilerim var ondan parçaları birleştirince yok diyorum. Ama o da hamilelik belirtilerine benziyormuş zaten. Beklemekten başka çare yok en güzeli ev işlerine odaklanmak kitap okumak ibadet etmek galiba
İnşallah ben de pozitifimdir canım yaCnim benimds kac gundur adet olucam diye bkliyorum hic bi fark yok
Ins inş cnimİnşallah ben de pozitifimdir canım yaSen kan vermemişsin daha yarın idrar testin daha koyu çıkar muhtemel Onu da atsana bize
bence de yap ya daha koyu çıkarIns inş cnimesim yine nefsimle oynadi bi test alayimmi diyor acaba simdi ypayimmi
Naptın canımIns inş cnimesim yine nefsimle oynadi bi test alayimmi diyor acaba simdi ypayimmi
Eşimi bkliyorum test almaya cikti ne yalan soyluyum cok korkuyirum ypmayaNaptın canım
Benim 16 si canım cuma gunuBen zaten beliryi yaşamaktan da yorulmuştum dediğim gibi. Herşeyi hamileliğe yormak istiyordum. Artık öyle olmaz. Tabi günümüm geçmesini bunun yalancı negatif olmasını istiyorum ama nasip artık. Senin bat ı hatırlayamadım ben ama canım kaçıydı
Yaa haydi hayırlı haberlerle gel inşallah canımKızlar selam maşallah baya ilerlemiş topicbenmde 4 5 gündür kasık bel ağrım vardı ama tutuyordum kendimi test yapmamak için dün akşam boğazım ağrımaya başladı akşam dr gidicem kan testinide aradan çıkarcam inş pozitiftir dua edin
Canim testi tekrarladim, bugun niyetli oldugum icin idrar kaynakli olsa gerek testim pozitif cikti dun ise cok su icmistim ondan silikti sonuc olarak hamileyim darisi sana, kardesimw ve tum isteyenlwre olsun insNaptın canım
Aaa yaptın mı yaa, ben adet olana kadar ümitli olma taraftarıyım çok mu iyimserim bilmiyorumCanım senle bekleyecektik ama dayanamadım yaptım ben negatif ;( psikolojik belirtiler falan bitsin artık diye yaptım olsaydı çıkardı hayalet çizgi vs. ;( benim bu ay geçti artık bence ;(
Erken gebelik testi mi yaptın ??16 nisan canım. Bugün test yaptım negatif
Yaaa hadi gözün aydın, benim uygulamada gosteren pazar gunu olmam lazimdi ama olmadim. Suan hafiften regl agrisi gibi var maalesef. Son 3 ayda en uzun 33 günde adet olmusum eger oyle olursa 16sina denk geliyor. Gecikti belki diye test yaptim bugun ama negatifCanim testi tekrarladim, bugun niyetli oldugum icin idrar kaynakli olsa gerek testim pozitif cikti dun ise cok su icmistim ondan silikti sonuc olarak hamileyim darisi sana, kardesimw ve tum isteyenlwre olsun ins
Cnim neyptiysam foto yukleyemedim surekli hata veriyor
En guzeli ama korkuyor insan işte heran olcak diye yaaaAaa yaptın mı yaa, ben adet olana kadar ümitli olma taraftarıyım çok mu iyimserim bilmiyorum
Canim sen adetin bitiminin ilk gununden itibarqn saymiyirmusun? Uygulamalara inanmiyirum.adet sancısı bende de var o belirtilere hic takilmayin gebelik varsada yoksada oluyorYaaa hadi gözün aydın, benim uygulamada gosteren pazar gunu olmam lazimdi ama olmadim. Suan hafiften regl agrisi gibi var maalesef. Son 3 ayda en uzun 33 günde adet olmusum eger oyle olursa 16sina denk geliyor. Gecikti belki diye test yaptim bugun ama negatifbende de basladi regl belirtileri experla
reglin düzenli değilse takvime güvenme bence deYaaa hadi gözün aydın, benim uygulamada gosteren pazar gunu olmam lazimdi ama olmadim. Suan hafiften regl agrisi gibi var maalesef. Son 3 ayda en uzun 33 günde adet olmusum eger oyle olursa 16sina denk geliyor. Gecikti belki diye test yaptim bugun ama negatifbende de basladi regl belirtileri experla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?