Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnim bu kaniya nerden vardin, kac aydir deniyirsunuz?
Biz 8 yildir beraberiz, 2 yillik evliyiz ve 1 yildir yari planli diyelim deniyoruz bana artik olmayacak gibi geliyor. Doktora fln gidip herseye baktırdık engel hicbirsey de yok ben artik umudumu kaybediyorum gerçekten

Biz 8 yildir beraberiz, 2 yillik evliyiz ve 1 yildir yari planli diyelim deniyoruz bana artik olmayacak gibi geliyor. Doktora fln gidip herseye baktırdık engel hicbirsey de yok ben artik umudumu kaybediyorum gerçekten
Boyle düşünme lutfen ben 8yil 3 tup bebek+ asilama +laparoskipi +alaninda neredeyse kac tane unlu profa gittik hic bi sorun yoktu.eln iyi merkezlerds tup yptik onlar yumurtadan dollenme bile olmadi.tam dibe dusmusken Allahima sukurler olsun ki bi an zirveye ciktik.mucizem oldu aradan 3 yil hic korunmadan suan kardesine hamileyim.bu yazdiklarim 15 yilimin ceyrek kismi dua muminin silahidir Rabbim dilemedikce dr hast bos.

Ben de ovulasyondan sonra agrilar baslayinca suphelenmistim hic olmamisti cunku, bir de asiri bas agrisi hergun arada ama iste test bos cikti dayanin yapmayin bat gecikmesine kdr bence ben yaptim siz yapmayin
Belirtilere de aldanmayalım diyoruz ama insanız işte o kadar çok istiyoruz ki herşeyi belirti sanıyoruz hepimiz en kısa sürede güzel haberler alalım inşallah

Reactions: Mof
Umudunu kaybetme illa ki bi zamanı vardır bak doktora da gittik sorun yok diyorsun kötü düşünme lütfen

Ben 34 yaşındayım artik gec kaldim gibi de geliyor iste
Sizinki mucize gercekten istemis bebek resmen sizi ins darisi bize de olur

Evet sectim ama bilmem olmadi neyse burayı mesgul etmiyim bu konuyla

İyi akşamlar kızlar . Dün gece niyetlendim yattım gün içinde bı kaç kez yine sildikçe pembe leke geldi sanki böyle gül kurusu rengi gibi.. bozmadım da orucumu,iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Can sıkmaya başladı ayın 10'undan beri bu lekeler. Artık regl olacaksam olaym yani İftardan sonra başım ağrıdı orucu açınca. Ağrı kesici bile içmedim ne olur ne olmaz diye. Belirsizlik kadar zor birşey yok cidden.

Bat ne zamandi?

O belirsizlik çok yorucu gerçekten bat kaçtı geçtiyse kan testi ver istersen.

Bat 17 Nisan. Bu arada kullanıcı ismimi değiştirdim eşimin ismi de vardı ondan Karıştırmayın yani beni başkasıyla. Topic ilk açıldığından beri burdayım

Gebelik testide negatifti dün. Aslında umudumu kesmiştim. Ama beni şüphelendiren de diğer aylarda adet öncesi hep kuruluk olurdu akıntım olmazdı. Olursa da beyaz losyon gibi ama az olurdu bu 4gundur bu lekeler şüpheye düşürdü beni

Bence cok mümkün henuz cok erken testlere guvenmemek lazim anca hcg 20 uzeri olcak bence oyle calisiyorlar. Cok hassasmista 10u olcekmis fln bilmiyorum. Bence adet gecmeden belli olmuyor o isler. Ancak dollenme erken olursa atiyorum 14. Gun yumurtlama ondan 6 gun sonra dollenme 20 21de olsa o zaman erken pozitif cikar. Cogumuzda bu daha gec oluyor.

Ben 34 yaşındayım artik gec kaldim gibi de geliyor iste
Sizinki mucize gercekten istemis bebek resmen sizi ins darisi bize de olur
Yaşa takılma canım bi doktor gebelik yaşı yükseldi artık demişti. Kafanı böyle şeylerle doldurma hiç stres yapma bunlar etkiliyor çünkü insan psikolojisini

Yaşa takılma canım bi doktor gebelik yaşı yükseldi artık demişti. Kafanı böyle şeylerle doldurma hiç stres yapma bunlar etkiliyor çünkü insan psikolojisini
Kesinlikle katılıyorum, kendimi strese soktugum garanti salcam artik bu ay son haklisin teşekkürler olmazsa olmasin moduna gircem en azindan yipranmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…