Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle katılıyorum, kendimi strese soktugum garanti salcam artik bu ay son haklisin teşekkürler olmazsa olmasin moduna gircem en azindan yipranmam
Evet sal gitsin gerçekten, zor oluyor kafaya takmamak düşünmemek ama belki de yapmamız gereken cidden üstüne düşmeden rahat rahat geçirmektir şu zamanı

Reactions: Mof
Merhaba kızlar nasılsınız benim en son bat 5 Nisan. 10 Nisan yumurtlama oldu ve bugün üçüncü gün aşırı kaşık ağrım var inşallah tutmuştur hamişler ve hamiş olmak isteyen güzel kalpli kızlar dua edin ne olur

İnşaallah canım. O ağrı yumurtlama döneminde oluyormuş çatlamada vs. Dua edelim birbirimize bundan sonrası Allah’ın takdiri

.

Eklentiler

• Screenshot_20210414-060611_Gallery.webp
    4 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20210414-060303_Gallery.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20210414-060628_Gallery.webp
    4 KB · Görüntüleme: 45
Bu sabah yaptım çıkmadi yarın kovit aşısı için gidicektim ama içim içimi yedi yapsammi dedim elimizde çok rahat görüyoruz resimde cikmiyo pek

Yenimi yükseliyo acaba yumurtlamanın 11. Yada 12. Günü bilemedim belkide yoktur kafam karıştı

Canım kendi çizgisi koyulaştığında gri oluyor bence var gibi ama yerinde olsam ilk önce kan testi verip sonra aşı olurum acilde 1 saat çıkıyor en geç sonra da aşıya geçersin riske atma
Asiyi iptal ettim canım nolur nolmaz bugün eşimin yanına gidip kan vericem negatif çıkarsa ozaman yaptırırım aşıyı:)

İnşallah olmuştur ve şuan yerlesiyordur bir prens yada prenses yerine bu denemede sadece yumurtlama günlerini takip ederek mi oldu

Ben vajinal muane oldum bugün regl 16 nisan yani 2 gün var. Gebelik olsa görmezmiydi doktor? Onun için değil genel muane için gitmiştim onuda belirtiyim

Ben vajinal muane oldum bugün regl 16 nisan yani 2 gün var. Gebelik olsa görmezmiydi doktor? Onun için değil genel muane için gitmiştim onuda belirtiyim
Gormez kese en az 6 haftada gorunuyor sanırım. Kanda çıkar ama yapmadi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…