Evet sal gitsin gerçekten, zor oluyor kafaya takmamak düşünmemek ama belki de yapmamız gereken cidden üstüne düşmeden rahat rahat geçirmektir şu zamanıKesinlikle katılıyorum, kendimi strese soktugum garantisalcam artik bu ay son haklisin teşekkürler olmazsa olmasin moduna gircem en azindan yipranmam
İnşaallah canım. O ağrı yumurtlama döneminde oluyormuş çatlamada vs. Dua edelim birbirimize bundan sonrası Allah’ın takdiriMerhaba kızlar nasılsınız benim en son bat 5 Nisan. 10 Nisan yumurtlama oldu ve bugün üçüncü gün aşırı kaşık ağrım var inşallah tutmuştur hamişler ve hamiş olmak isteyen güzel kalpli kızlar dua edin ne olur
Ayy resmini atsana hadi hayırlı uğurlu olsunKızlar ben erken gebelik testi yaptım çizgi çıktı 5 dakikada eşimde gördü bende soktayim suan çok belli olmuyo ama net görüyoruz çok silik ve pembe
Canım kendi çizgisi koyulaştığında gri oluyor bence var gibi ama yerinde olsam ilk önce kan testi verip sonra aşı olurum acilde 1 saat çıkıyor en geç sonra da aşıya geçersin riske atmaSizce kendi çizgisimi
Asiyi iptal ettim canım nolur nolmaz bugün eşimin yanına gidip kan vericem negatif çıkarsa ozaman yaptırırım aşıyı:)Canım kendi çizgisi koyulaştığında gri oluyor bence var gibi ama yerinde olsam ilk önce kan testi verip sonra aşı olurum acilde 1 saat çıkıyor en geç sonra da aşıya geçersin riske atma
En iyisini yapmışsın canım bizede haber et güzel haberlerle gelirsinAsiyi iptal ettim canım nolur nolmaz bugün eşimin yanına gidip kan vericem negatif çıkarsa ozaman yaptırırım aşıyı:)
InsaAllah canım eğer varsa çok sasiricam ilk hamileliğim 1.5 uğraşmaya asilamayla olmuştu buda ilk denememizEn iyisini yapmışsın canım bizede haber et güzel haberlerle gelirsin
Bu testin normal goruntusu yok mu? Hadi ins kan verince cikar
Evet canim yumurtlama günlerini takip etmeye çalıştım diyim olduysa tabi :)İnşallah olmuştur ve şuan yerlesiyordur bir prens yada prenses yerinebu denemede sadece yumurtlama günlerini takip ederek mi oldu
Hayırlı olsun canım kan verip netleştir hemenKızlar ben erken gebelik testi yaptım çizgi çıktı 5 dakikada eşimde gördü bende soktayim suan çok belli olmuyo ama net görüyoruz çok silik ve pembe
Bat 16 huzursuz bekleyiş devamBu testin normal goruntusu yok mu? Hadi ins kan verince cikarbat 16lar ne alemde
Gormez kese en az 6 haftada gorunuyor sanırım. Kanda çıkar ama yapmadi miBen vajinal muane oldum bugün regl 16 nisan yani 2 gün var. Gebelik olsa görmezmiydi doktor? Onun için değil genel muane için gitmiştim onuda belirtiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?