Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın versem pazartesi cıkar orda demi

Sizin bu ay belli miydi? E o zaman acilde verin is çıkışı Dunyamutlu ..
Valla aylar gectikce ben umitsizlige kapildim açıkçası anlamadim bu işi kismetimizde mi yok nedir
Kimse bilmiyor bi arkdsm var ona söyledim gelmesini bekliyorum bakalım kızlar haber vericem size ama regk gecmesini beklerim heralde cünkü silik suan değerim yükselir regl gecince

Yarın versem pazartesi cıkar orda demi
Evet çıkar ama acilde 1 saatte çıkıyor diyorlar oyleyse o daha mantıklı. Dedikleri gibi bakmayız diyebilirler yoğunluktan acilde basim dönüyor cok fenayım hamile degilsem neyim ona gore doktora gidicem fln fln gibisine yaptirabilirsiniz bence de

Kimse bilmiyor bi arkdsm var ona söyledim gelmesini bekliyorum bakalım kızlar haber vericem size ama regk gecmesini beklerim heralde cünkü silik suan değerim yükselir regl gecince
Cnm sen ctsi test yaparsan tahminimce kopkoyu pozitifi gorursun kimyasal degilse zaten takip edilecegi icin bugun pztsi farketmez sen bilirsin ama ne kadar cabuk o kadar az heyecan

Cnm sen ctsi test yaparsan tahminimce kopkoyu pozitifi gorursun kimyasal degilse zaten takip edilecegi icin bugun pztsi farketmez sen bilirsin ama ne kadar cabuk o kadar az heyecan
Ben regl gecmesni beklicem arkdslar cumartesi bidaha yaparım inşAllah kimyasal felan değildir aklımdan geçirmek dahi istemiyorum sağlıkla kucağıma almayıda nasip etsn Rabbim isteyen herkesede

Sizin bu ay belli miydi? E o zaman acilde verin is çıkışı Dunyamutlu ..
Valla aylar gectikce ben umitsizlige kapildim açıkçası anlamadim bu işi kismetimizde mi yok nedir
Senin ne kadar oldu deneleyi canım birde ilk bebiş mi olcak. Benim dört ay oldu doktora gittik bir sorun yok dedi bu ay ovulasyon la ve gün aşırı deniyoruz içimden bir ses olacak diyor

Maalesef kan testi negatif çıktı enfeksiyonum yüksek antibiyotik kullanıyorum muhtemelen bu yüzden olmuyor bilmiyorum Önümüzdeki ay iyileşmiş olurum inşaallah ve ovulasyon testi almayı düşünüyorum böyle olmayacak

Al canım ben de bu ay için sipariş vereceğim. En iyisi o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…