- 7 Mart 2021
- 800
- 575
- 53
Yarın versem pazartesi cıkar orda demiSaglik ocağında yaptirabilirsiniz yarin sabah. Mhrs programini indirin, oradan aile hekiminizden randevu alin en erken saatte. Saglik ocaklari genelde 9 en gec 10a kadar kan aliyor cunku. Bebeginiz olursa da saglik ocaginda kontrollerini yaptiracaginiz icin simdiden alışmış olursunuz
Sizin bu ay belli miydi? E o zaman acilde verin is çıkışıBen geven ay verdim bir saat sonra çıktı ama negatifti
Allah razı olsun dualarım isteyen herkesleya çok sevindim sizin adınıza :) Bizde bir gün o onu yaşıcaz ama ne zamannn Allah bilir..
Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Kimse bilmiyor bi arkdsm var ona söyledim gelmesini bekliyorum bakalım kızlar haber vericem size ama regk gecmesini beklerim heralde cünkü silik suan değerim yükselir regl gecinceSizin bu ay belli miydi? E o zaman acilde verin is çıkışıDunyamutlu ..
Valla aylar gectikce ben umitsizlige kapildim açıkçası anlamadim bu işi kismetimizde mi yok nedir
Evet çıkar ama acilde 1 saatte çıkıyor diyorlar oyleyse o daha mantıklı. Dedikleri gibi bakmayız diyebilirler yoğunluktan acilde basim dönüyor cok fenayım hamile degilsem neyim ona gore doktora gidicem fln fln gibisine yaptirabilirsiniz bence deYarın versem pazartesi cıkar orda demi
Cnm sen ctsi test yaparsan tahminimce kopkoyu pozitifi gorursun kimyasal degilseKimse bilmiyor bi arkdsm var ona söyledim gelmesini bekliyorum bakalım kızlar haber vericem size ama regk gecmesini beklerim heralde cünkü silik suan değerim yükselir regl gecince
Yarın canımSenin ne zaman bat
Ben regl gecmesni beklicem arkdslar cumartesi bidaha yaparım inşAllah kimyasal felan değildir aklımdan geçirmek dahi istemiyorum sağlıkla kucağıma almayıda nasip etsn Rabbim isteyen herkesedeCnm sen ctsi test yaparsan tahminimce kopkoyu pozitifi gorursun kimyasal degilsezaten takip edilecegi icin bugun pztsi farketmez sen bilirsin ama ne kadar cabuk o kadar az heyecan
Hadi bakalım inşAllah güzel sonuclar alırsınız sizdeYarın canım
Senin ne kadar oldu deneleyi canım birde ilk bebiş mi olcak. Benim dört ay oldu doktora gittik bir sorun yok dedi bu ay ovulasyon la ve gün aşırı deniyoruz içimden bir ses olacak diyorSizin bu ay belli miydi? E o zaman acilde verin is çıkışıDunyamutlu ..
Valla aylar gectikce ben umitsizlige kapildim açıkçası anlamadim bu işi kismetimizde mi yok nedir
Merhabalar, erken gebelik testi yaptım 2 gün önce ama negatif çıktıykaya18 canım merhabalar, tekrar göremedim seni topicte var mı belirtilerin test yaptın mı
Benim yine negatifEvet son ikiye kaldıkbakalım bizim sonuçlar ne olacak
Sen dua et bize canımHadi bakalım inşAllah güzel sonuclar alırsınız sizde
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımMerhabalar, erken gebelik testi yaptım 2 gün önce ama negatif çıktıBugün adet günüm henüz bir belirti yok beklemedeyim
Al canım ben de bu ay için sipariş vereceğim. En iyisi o.Maalesef kan testi negatif çıktı enfeksiyonum yüksek antibiyotik kullanıyorum muhtemelen bu yüzden olmuyor bilmiyorumÖnümüzdeki ay iyileşmiş olurum inşaallah ve ovulasyon testi almayı düşünüyorum böyle olmayacak
Tabiki ederim Allah isteyen herkese nasip etsinSen dua et bize canım
Bugün mü yaptın testiBenim yine negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?