Link atabilir misiniz
Teşekkür ederim cnm uygulama doğru Sonuç veriyor mu
Aynen öylede tam doğruyu göstermezde ben bı kaç tane uygulama indirdim daha önce farklı farklı gösteriyor adet tarihiniYani degisik bir soru oldu, tabi sapmalar olabiliyor eger duzensizlik varsa. Hicbir program gunu gunune bilemezki zaten
Ladytimer Ovulation Calendar - Apps on Google Play
Highly recommended period tracker, featured in the movie: I do until I don'tplay.google.com
Evet ama test ile yapmadım doktorun verdiği tarihler ve telefondaki uygulamadan yaptımHayırlı haberlerini bekliyoruz canımOvulasyon takibi yapmış mıydın
Benimki uygulamayla aynı tarihler çıkmıştı bu ay. Senin de düzenliyse öyledir inşallahEvet ama test ile yapmadım doktorun verdiği tarihler ve telefondaki uygulamadan yaptım
Mesajı yeni gördüm kusura bakmayın 28-29 günde bir olurumEvet canım yada tam zamanında olmuş yarın adet sonuçta ne kadar da adet oluyorsun
Sen test yaptın mıBenimki uygulamayla aynı tarihler çıkmıştı bu ay. Senin de düzenliyse öyledir inşallah
Yaptım canım negatif. Adet belirtilerim yoğunlaştı. Olucam büyük ihtimal.Sen test yaptın mı
Cnm çizgiyi ben gördüm var sanki hayırlı olsun cnmKızlarr şimdi prodoctor marka erken gebelik testini yaptım. Bakar mısınızz ?? Hayalet çizgi var mı? Sabah yapmam gerekiyor çok geç biliyorum , idrarım affedersiniz baya açık renkti. Yorumlar mısnızz
Ayy hadi inşallah canım ya sabah bir daha yapıcam daha önce hiç böyle olamıştıCnm çizgiyi ben gördüm var sanki hayırlı olsun cnm
Aynen cnm sabah bidaha yap test ilk idrarla daha belli olurAyy hadi inşallah canım ya sabah bir daha yapıcam daha önce hiç böyle olamıştı
1 gun var 16 nisan bat gunumRegline kaç gün var yada kaç gün geçti cnm
Ben ışıkta da görüyorum cnm biraz belli oluyor ama ışıksız daha belli oluyor1 gun var 16 nisan bat gunumçok kafam karıştı.Bu saattede hiç bir ışıkta belli olmuyor. Zaten çok hayali
Sağol canım. Bakalım yarın sabah tekrar yaparımBen ışıkta da görüyorum cnm biraz belli oluyor ama ışıksız daha belli oluyor
Ben gördüm sanki benimkinden birazda silik ama var gibiKızlarr şimdi prodoctor marka erken gebelik testini yaptım. Bakar mısınızz ?? Hayalet çizgi var mı? Sabah yapmam gerekiyor çok geç biliyorum , idrarım affedersiniz baya açık renkti. Yorumlar mısnızz
Ben gördüm sanki benimkinden birazda silik ama var gibi
Mutlaka canımİnşallah cnm burda gzl haberini ver mutlaka
Benmde bat yarın sağ kasığımda batma belimde cok ağrı var cumartesi testi tekrrlıycam koyulur inşAllah pazarteside doktora gidiceminşallah ya bende görüyorım ama yanılmam umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?