Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benmde bat yarın sağ kasığımda batma belimde cok ağrı var cumartesi testi tekrrlıycam koyulur inşAllah pazarteside doktora gidicem
Bende de öyle biliyor musun sağ tarafta batma vardı şüphelendim yapayım dedim. Adet olacağım zaman genelde kasık ortası ağrır. Aynen tekrarla hcg seviyesi artınca koyulukta artar Hayırlı olsun ikimiz içinde

Eklentiler

• A2333732-CD76-4470-B28F-A46839939C86.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 57
  • B5A1F7D9-F7AA-4A4C-8469-BDA82A982A92.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 63
Al canım ben de bu ay için sipariş vereceğim. En iyisi o.
Evet kesinlikle. Düşünmeye başladığımız sıralar dr gitmiştim hiçbir sorun yok demişti ama sonrasında covid idrar yolu enfeksiyonu etkiledi sanırım internetten mi almayı düşünüyorsun testi?

Kizlar benim hamislik testimede yorum yapin lutfen

Eklentiler

• 4EE4A05A-E340-4CA9-9339-D267777828F0.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 908C7C8C-DE0F-4856-94F8-53EA5E216518.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 51
Sağol canım. Bakalım yarın sabah tekrar yaparım
Cnm sabah yap bakalim birdaha daha belli olur ben anlayamadim fotograflardan.. baska testin varsa pazar birdaha yaparsin sabah erken eger pozitif olduğunu dusunursen kan verirsin cikar o zaman

Kızlarr şimdi prodoctor marka erken gebelik testini yaptım. Bakar mısınızz ?? Hayalet çizgi var mı? Sabah yapmam gerekiyor çok geç biliyorum , idrarım affedersiniz baya açık renkti. Yorumlar mısnızz
Ah canım insaAllah vardır seni umutsuzluğa düşürmek istemem ama bende bu markayla yaptım yapar yapmaz ikinci çizgi çıktı pembe şekilde eşimi kaldırdım uykudan oda gördü ama kan verdim yoktu bidaha bu teste tövbe ama insaAllah sende vardır canım

Cnim pedictor marka herkeste cikariyormus en iyisi adete 1-2 kala kaswt test ypmak

Kızlarr şimdi prodoctor marka erken gebelik testini yaptım. Bakar mısınızz ?? Hayalet çizgi var mı? Sabah yapmam gerekiyor çok geç biliyorum , idrarım affedersiniz baya açık renkti. Yorumlar mısnızz
Bende gördm çizgiyi umarım sağlıklı gebeliktir hayırlı olsun

Evet kesinlikle. Düşünmeye başladığımız sıralar dr gitmiştim hiçbir sorun yok demişti ama sonrasında covid idrar yolu enfeksiyonu etkiledi sanırım internetten mi almayı düşünüyorsun testi?
Evet canım netten alıcam regl bitene kadar gelir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…