- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
Bende de öyle biliyor musun sağ tarafta batma vardı şüphelendim yapayım dedim. Adet olacağım zaman genelde kasık ortası ağrır. Aynen tekrarla hcg seviyesi artınca koyulukta artarBenmde bat yarın sağ kasığımda batma belimde cok ağrı var cumartesi testi tekrrlıycam koyulur inşAllah pazarteside doktora gidicem
Canım fotoğrafı negatife çevirirsen daha net görünür çizgi1 gun var 16 nisan bat gunumçok kafam karıştı.Bu saattede hiç bir ışıkta belli olmuyor. Zaten çok hayali
Nasıl yapılıyor iphone benim kiCanım fotoğrafı negatife çevirirsen daha net görünür çizgi
Bence de var çizgi canım:) negatife çevirdim şimdi senin testleriNasıl yapılıyor iphone benim ki
Canim var cizgi tebriklerrKızlarr şimdi prodoctor marka erken gebelik testini yaptım. Bakar mısınızz ?? Hayalet çizgi var mı? Sabah yapmam gerekiyor çok geç biliyorum , idrarım affedersiniz baya açık renkti. Yorumlar mısnızz
Yaa çok sağol canım benimmBence de var çizgi canım:) negatife çevirdim şimdi senin testleri
Evet kesinlikle. Düşünmeye başladığımız sıralar dr gitmiştim hiçbir sorun yok demişti ama sonrasında covid idrar yolu enfeksiyonu etkiledi sanırımAl canım ben de bu ay için sipariş vereceğim. En iyisi o.
Cnim srni merak ettim durumun nasil?Ben bat bekliyorum canım 16sı malum.
Hayirli olsun cnim kesinlikle var benimki boyleydiKizlar benim hamislik testimede yorum yapin lutfen
Cnm sabah yap bakalim birdaha daha belli olur ben anlayamadim fotograflardan.. baska testin varsa pazar birdaha yaparsinSağol canım. Bakalım yarın sabah tekrar yaparım
Ciddi mi diyorsunHayirli olsun cnim kesinlikle var benimki boyleydi
Agri normal cnim ben gunlercs cok cektim halada ara ara oluyoKızlar ya sonucu hala göremedim ama karnım çok ağrıyo adet olucam galiba moralim bozuldu
Ah canım insaAllah vardır seni umutsuzluğa düşürmek istemem ama bende bu markayla yaptım yapar yapmaz ikinci çizgi çıktı pembe şekilde eşimi kaldırdım uykudan oda gördü ama kan verdim yoktu bidaha bu teste tövbe ama insaAllah sende vardır canımKızlarr şimdi prodoctor marka erken gebelik testini yaptım. Bakar mısınızz ?? Hayalet çizgi var mı? Sabah yapmam gerekiyor çok geç biliyorum , idrarım affedersiniz baya açık renkti. Yorumlar mısnızz
Bende senin gibiydim 2.test bariz belli olfuCiddi mi diyorsunAma umitlenmiyim Bn gene bekliyorum
Cnim pedictor marka herkeste cikariyormus en iyisi adete 1-2 kala kaswt test ypmakAh canım insaAllah vardır seni umutsuzluğa düşürmek istemem ama bende bu markayla yaptım yapar yapmaz ikinci çizgi çıktı pembe şekilde eşimi kaldırdım uykudan oda gördü ama kan verdim yoktu bidaha bu teste tövbe ama insaAllah sende vardır canım
Sabah tekrar yapicam. Hic esime soylemedim daha bosuna umitlenmesin garibim .Bende senin gibiydim 2.test bariz belli olfu
Bende gördm çizgiyi umarım sağlıklı gebeliktir hayırlı olsunKızlarr şimdi prodoctor marka erken gebelik testini yaptım. Bakar mısınızz ?? Hayalet çizgi var mı? Sabah yapmam gerekiyor çok geç biliyorum , idrarım affedersiniz baya açık renkti. Yorumlar mısnızz
Evet canım netten alıcam regl bitene kadar gelir artıkEvet kesinlikle. Düşünmeye başladığımız sıralar dr gitmiştim hiçbir sorun yok demişti ama sonrasında covid idrar yolu enfeksiyonu etkiledi sanırıminternetten mi almayı düşünüyorsun testi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?