Ben regl olucam canım ya. Bugün sahur bile yapmayacağım hatta gelicektir çünkü.Cnim srni merak ettim durumun nasil?
Ama olmamissin demiBen regl olucam canım ya. Bugün sahur bile yapmayacağım hatta gelicektir çünkü.
Ya inşaallah sende de vardır canımSabah tekrar yapicam. Hic esime soylemedim daha bosuna umitlenmesin garibim .
Sayfa marka ismi önerebiliyomuyuz dha önce hiç kullanmadımEvet canım netten alıcam regl bitene kadar gelir artık
Çok hafif lekelenmeler geldi canım. Vücudumdan biliyorum yarın reglimAma olmamissin demi
Ben de bilmiyorum ama yazıyorlar geneldeSayfa marka ismi önerebiliyomuyuz dha önce hiç kullanmadım
Cnim hic uzulme hakkinda hayirlisi olsun birdahaki aya ins annesini bkletmeden gelecektir morel bozmak yok.Çok hafif lekelenmeler geldi canım. Vücudumdan biliyorum yarın reglim
Aslında dışarıdan belli olmuyor ama çok üzgünüm. Bu ay olur diye düşünmüştüm baya ümitlenmişim onu farkettim.Cnim hic uzulme hakkinda hayirlisi olsun birdahaki aya ins annesini bkletmeden gelecektir morel bozmak yok.
Amin canım hayırlısı olsun inşAllahBende de öyle biliyor musun sağ tarafta batma vardı şüphelendim yapayım dedim. Adet olacağım zaman genelde kasık ortası ağrır. Aynen tekrarla hcg seviyesi artınca koyulukta artarHayırlı olsun ikimiz içinde
Canım testlerini negatife çevirdim sende de var baya yaKizlar benim hamislik testimede yorum yapin lutfen
Ben daha öncede yaptım bu testle hep negatifti ilk oldu bu ama yarın baska markasa alır yaparım.Ah canım insaAllah vardır seni umutsuzluğa düşürmek istemem ama bende bu markayla yaptım yapar yapmaz ikinci çizgi çıktı pembe şekilde eşimi kaldırdım uykudan oda gördü ama kan verdim yoktu bidaha bu teste tövbe ama insaAllah sende vardır canım
Geldi mi kirmizilarYa inşaallah sende de vardır canım
Ben elendim bu ay artık
Öyle yapıcam canım sabah yaptığım testlerde koyulaşma olursa pazartesi salı kan veririm hem gecikmemde olmuş olurCnm sabah yap bakalim birdaha daha belli olur ben anlayamadim fotograflardan.. baska testin varsa pazar birdaha yaparsinsabah erken eger pozitif olduğunu dusunursen kan verirsin cikar o zaman
Ayyyy cok Tesekkur ederim kuzum . Ugrasmissin benim icinCanım testlerini negatife çevirdim sende de var baya ya
Ne demek canım sizlerin mutluluğuna ortak olalım en azından değil miAyyyy cok Tesekkur ederim kuzum . Ugrasmissin benim icin. Boyle bakinca ben sok aaaa cok belli boyle
Cok tatlisin Ama senNe demek canım sizlerin mutluluğuna ortak olalım en azından değil miSen tekrarla testi daha net çıkar diye düşünüyorum
Ben boş yere ümitlenmemek için adet gecikmesi olmadan test yapmıyorum canım, 3 aydır da hiç gecikmedi adetim sağolsun
Biz pik öncesi ve sonrası üçer gün değerlendirdik ama ben de regl olucam yarın. Nasip bu işler artıkBen boş yere ümitlenmemek için adet gecikmesi olmadan test yapmıyorum canım, 3 aydır da hiç gecikmedi adetim sağolsunAma kasıklarım ve bacaklarım hafiften sızlamaya başladı, yarın sabah regl olurum artık ben de. Bu ay sadece 1. pik gününü değerlendirebilmiştim zaten, o da tutmadı büyük ihtimalle. Bundan sonra ovulasyonu 3 gün üst üste aksatmadan değerlendiricem artık, Ramazanda da zorlanıcaz artık biraz napalım
Aynen nasip aslında çok haklısın. Bizim bebiş için hayırlı olan vakit henüz gelmemiştir belki. Benim Allah bir gün nasip ederse 32 yaşındayım ama ilk çocuğum olacak. Yıllarca korundum istemedim ama şimdi de Allah nasip etmedi henüz. Kendim de çok istiyorum ama eşimin baba olmasını daha çok istiyorum aslındaBiz pik öncesi ve sonrası üçer gün değerlendirdik ama ben de regl olucam yarın. Nasip bu işler artık
Ben daha öncede yaptım bu testle hep negatifti ilk oldu bu ama yarın baska markasa alır yaparım.inşallah güzel sonuçlar alırız canım. Ben hiç eşime söylemedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?