Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• D7245B36-9575-498B-AC89-E2F6BB259F94.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 46
  • 020EAF58-72D8-49D9-BA8D-0C5B657DFE5E.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 55
Ben daha öncede yaptım bu testle hep negatifti ilk oldu bu ama yarın baska markasa alır yaparım. inşallah güzel sonuçlar alırız canım. Ben hiç eşime söylemedim daha

Cnm sabah yap bakalim birdaha daha belli olur ben anlayamadim fotograflardan.. baska testin varsa pazar birdaha yaparsin sabah erken eger pozitif olduğunu dusunursen kan verirsin cikar o zaman
Öyle yapıcam canım sabah yaptığım testlerde koyulaşma olursa pazartesi salı kan veririm hem gecikmemde olmuş olur

Ayyyy cok Tesekkur ederim kuzum . Ugrasmissin benim icin . Boyle bakinca ben sok aaaa cok belli boyle
Ne demek canım sizlerin mutluluğuna ortak olalım en azından değil mi Sen tekrarla testi daha net çıkar diye düşünüyorum

S sestra22 canım sen naptın merak ediyorum batdaşlarımı
Ben boş yere ümitlenmemek için adet gecikmesi olmadan test yapmıyorum canım, 3 aydır da hiç gecikmedi adetim sağolsun Ama kasıklarım ve bacaklarım hafiften sızlamaya başladı, yarın sabah regl olurum artık ben de. Bu ay sadece 1. pik gününü değerlendirebilmiştim zaten, o da tutmadı büyük ihtimalle. Bundan sonra ovulasyonu 3 gün üst üste aksatmadan değerlendiricem artık, Ramazanda da zorlanıcaz artık biraz napalım

Biz pik öncesi ve sonrası üçer gün değerlendirdik ama ben de regl olucam yarın. Nasip bu işler artık

Biz pik öncesi ve sonrası üçer gün değerlendirdik ama ben de regl olucam yarın. Nasip bu işler artık
Aynen nasip aslında çok haklısın. Bizim bebiş için hayırlı olan vakit henüz gelmemiştir belki. Benim Allah bir gün nasip ederse 32 yaşındayım ama ilk çocuğum olacak. Yıllarca korundum istemedim ama şimdi de Allah nasip etmedi henüz. Kendim de çok istiyorum ama eşimin baba olmasını daha çok istiyorum aslında Allah bu mübarek günde dualarımızı duyar inşallah, en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah bize de.

Iyi yapmışsın canım emin olmadan söyleme umutlaniyolar cunki bu sefer biz daha cok üzülüyoruz ama senjn testin sanki benimkinden fazla belli gibii InsaAallah vardır canım
Ben daha öncede yaptım bu testle hep negatifti ilk oldu bu ama yarın baska markasa alır yaparım. inşallah güzel sonuçlar alırız canım. Ben hiç eşime söylemedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…