- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
gecen ay kan testi vermiştim yine bir umut ilk denememizdi.. kan testini hastane mail olarak yolladı inanır mısın maili acana kadar adam tirtir titredi o heyecanını gördüm ya emin olmadan söylemem artık ...Iyi yapmışsın canım emin olmadan söyleme umutlaniyolar cunki bu sefer biz daha cok üzülüyoruz ama senjn testin sanki benimkinden fazla belli gibii InsaAallah vardır canım
Öyle canım haklisin valla benimde ilk hamileligimde eşimin o sonuç kağıdını acarkenki heyecanını hiç unutmuyorum InsaAallah pozitif çıkar canım o mutluluğu yaşarsınız rabbim isteyip hakeden herkese nasip etsin InsaAallah evlat çok güzel bişey bu dünyada yaşayabileceğin en farklı sevgi kimseye hissetmediğin bişey bütün kalbin onunla doluyogecen ay kan testi vermiştim yine bir umut ilk denememizdi.. kan testini hastane mail olarak yolladı inanır mısın maili acana kadar adam tirtir titredi o heyecanını gördüm ya emin olmadan söylemem artık ...bakalım hayırlısı canım ya herseye umutlanıyoruz..
Canim ben ogkumdan sonra hic korunmadim neredeyse 3 yil olucak yeni oldu gerci kan falan vermedim elimdeki teslere dayanerak söylüyorum. Yani demem o ki biraz kafani rahat birak onumuzdeki ay ocak annelerine katilirsin inşAslında dışarıdan belli olmuyor ama çok üzgünüm. Bu ay olur diye düşünmüştüm baya ümitlenmişim onu farkettim.
Ben de başta istemedim hatta bi kere korunduğumuz halde hamile kalmıştım çok kötü olmuştum. Hiç hazır hissetmiyordum kendimiAynen nasip aslında çok haklısın. Bizim bebiş için hayırlı olan vakit henüz gelmemiştir belki. Benim Allah bir gün nasip ederse 32 yaşındayım ama ilk çocuğum olacak. Yıllarca korundum istemedim ama şimdi de Allah nasip etmedi henüz. Kendim de çok istiyorum ama eşimin baba olmasını daha çok istiyorum aslındaAllah bu mübarek günde dualarımızı duyar inşallah, en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah bize de.
İnşaallah canım. Her ay böyle olacakmış gibi hissediyorum adet olduğumda. Sonra tekrar umutlanıyorum. Bu ay biraz daha duygusallaştım sadece. Allah en güzelini biliyor. Hepimiz için en güzelini versin.Canim ben ogkumdan sonra hic korunmadim neredeyse 3 yil olucak yeni oldu gerci kan falan vermedim elimdeki teslere dayanerak söylüyorum. Yani demem o ki biraz kafani rahat birak onumuzdeki ay ocak annelerine katilirsin inş
Kimler var simdi regl bekleyen, benimde bugün günüm testleri tekrarlasam mı diye düşünüyorum bugün daha net cıkar mı acaba ? Sevinemiyorum bile netleşmeden kızlarBugün büyük gün son durumlar ne kızlar?
Ama sabah yapin ilk idrarla yarin tekrarlayin bence pazartesi saglik ocagina ya da hastaneye artikKimler var simdi regl bekleyen, benimde bugün günüm testleri tekrarlasam mı diye düşünüyorum bugün daha net cıkar mı acaba ? Sevinemiyorum bile netleşmeden kızlar
Cnm ikinizin de bir problemi olmadigina gore er ya da gec olacak nasil olsaBen de başta istemedim hatta bi kere korunduğumuz halde hamile kalmıştım çok kötü olmuştum. Hiç hazır hissetmiyordum kendimişimdi de ben istiyorum olmayınca üzülüyorum. Allah biliyor o gebeliğimden çok ders çıkardım. Şimdi bakıyorum da o kadar pişmanım ki o hislerime. Kendime şaşıyorum. Şimdi de tam tersiyle sınanıyorum Allah hayırlısıyla geçmeyi nasip etsin bu sınavı. Benim eşimin bir kızı var zaten ben daha çok kendim için istiyorum ne yalan söyleyeyim.
en güzeli en doğru zamanda bizim olsun. Allah bizi yalnız bırakmasın. Murislerin en hayırlısı O.
Az önce yaptım netleşiyor sankiAma sabah yapin ilk idrarla yarin tekrarlayin bence pazartesi saglik ocagina ya da hastaneye artikben merak ettim acilde 1 saatte cikiyor mu hakkaten bugun gidip verseniz mi acaba
Evet canim baya netlesmis artık MasaAllahAz önce yaptım netleşiyor sankiay cok heycanlıyım beklicem ama regl pazartesi 4 gün gecmiş oluyor
Bendede adet olucakmısım gibi ağrılar varBenimde adet bugün karnım agrio çok düzensiz adetim var Hep günü geciyo gününde olurum insaAllah
Canım acilde bir saatte çıkıyor ben gidip yaptırmıştımAma sabah yapin ilk idrarla yarin tekrarlayin bence pazartesi saglik ocagina ya da hastaneye artikben merak ettim acilde 1 saatte cikiyor mu hakkaten bugun gidip verseniz mi acaba
Hayırlı olsun kuzum darısı bize inşallahAz önce yaptım netleşiyor sankiay cok heycanlıyım beklicem ama regl pazartesi 4 gün gecmiş oluyor
pazartesi doktordan randevu aldım hemde ultrasonda bakar diye bide yükselsin iyice betaNeden kan vermiyorsun cnmbeklemene gerek yok artik bariz belli zaten
Evet şükür o gün geldi, bende biraz ağrılar var ama çok da adet ağrılarım gibi değil emin de olamıyorum şu an, zaten geçen ay 15 inde regl olmuştum ama baya gece saatte başladığı için bu ay 16 sını bekledim normalde takvimimde bat dün görünüyor bugün olmazsam yarın sabah test yapıcamBugün büyük gün son durumlar ne kızlar?
Kuzum eşim calısıyor bende işteyim şimdi aileme bile daha söylemedim pazartesi randevu aldım gidicem doktoraCanım acilde bir saatte çıkıyor ben gidip yaptırmıştımDunyamutlu testin baya koyulaşmış kuzum acile git adetim geçti ağrılarım var de hemen yaparlar e nabizdan sonucunu bir saatte görürsün ben saglikciyim emin ol bekleme misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?