Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hadi inşAllah bu 16 batta kaç kişi pozitif sonuc oldu merak ettim

Kuzum eşim calısıyor bende işteyim şimdi aileme bile daha söylemedim pazartesi randevu aldım gidicem doktora
Anladım bebeğim o zaman eve giderken beş liraliklsrdan al iki tane cumartesi pazara bakarsın için rahat eder pazartesiye kadar hem bence yani ben olsam onu yaparim hatta geçen ay silik çizgi gördüm ben gece 10 da gidip kan verdim eşimle acile heyecanla ama negatifti hiç duramıyorum bu sefer eşime söylemeyeceğim kan dan sonra söyleyeceğim söz verdim kendime

Ben aksam söyledim şaşırdı ilk denememiz birde ama emin olmadan sevinme üzülürsün dedi. Test aldım hafta sonu yaparım diye 2 tane dayanamadım bugün yaptım regl olcakmısım gibi ağrılarım var. Bir testim kaldı onuda pazar yaparım pazarteside giderim bakalım ufaklık kaç haftalıkmıs haber edicem size cok farklı duygular içindeyim gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsin

Yaa hadi hayırlı olsun kuzum Aslında iyi yapıyorsun hem değerin netleşmiş olur günün geçtikçe
Evet gidip düşük değer görürsem cok kafaya takarım o yüzden regl 3-4 gecsin diye bekliyorum herkes git git diyor arkdslarım felanda ama gitmicem 7 aylık biri olarak sabredicem inşAllah

Yaaa ne güzel duygular bunlar Allah im bizede nasip ett ben ilk başlarda görmemiş gibi elimi göbüşüme götürüp konuşurum kesin sürekli sende köy elini dua et benimle kal de artık kesin senin merak etme iki defa çıkmaz yoksa

Çok güzel insanlarsınız iyiki üye olmusum buraya cok güzel morel oluyorsunuz Allah razı olsun hepinizden

Çok güzel insanlarsınız iyiki üye olmusum buraya cok güzel morel oluyorsunuz Allah razı olsun hepinizden
Ben elime her aldığımda siteye giriyorum sabah uyanınca bile biraz daha hamiş haberi alayım bana umut olsun diye iyi ki gerçekten canım

Ben elime her aldığımda siteye giriyorum sabah uyanınca bile biraz daha hamiş haberi alayım bana umut olsun diye iyi ki gerçekten canım
Kaç aylık evlisin ne kadardır deniyorsunuz. Lütfen umutsuzluğa kapılmayın. Ben gecen hafta gittim doktora bebiş için bi sıkıntı varmı diye kan testleri felan yaptı alttan muanede etti meğer hamileymişim zaten hiç belli olmuyor üzmeyin kendinizi stres herseyin başı

7 aylık evliyim 3 ay arada ilişkilerle hiç yumurtlama takip etmeden denedik (eşim istemiyordu hemsireyim covit olurum bana bebeğe birşey olur diye) düzensiz korunmasizliklar yani geçen ay silik çizgi gördüm ama kanda negatif çıktı çok ağladım sonra karar verdik üzüldü yapalım diye ovulasyon testi aldım ilk defa gün aşırı deniyoruz bakalım inşallah en kötüsü stresmiş ama insanın elinde değil ki bebeğim ne yapalım

Ben reglden 5 gün sonra başlayıp gün aşırı 4 gün ilişkim oldu sonra idrar yolumda enfeksyon gittim ilişkiyi yasakladı antibiyotik içtim dediğim gibi bu geçtiğimz çarşamba kontrole gittim herşey normal olur cocuğunuz daha yeni deniyorsunuz dedi. Hastaneden cıktım regl olcm diye bekliyorum ama dün içimden ses git test al yap dedi bakalım inşAllah duanıza ihtiyacım var sağlıklı bir gebelik olur dua edin lütfen

Seninde bat bugünmü

Dualarımız seninle inşallah inşallah kuzum bak çokta olmamış enfeksiyondan dolayı ama Allah ol diyince oluyor

Selamlar Ben adetten 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti Dün de adet günümdü şuan 1 gün geçti, bugün ikinci günüm. Beklemek ne zor şey
Sabir isi valla yaa ben bu ay elendim bidahaki aya ki tahminen ovulasyona 2 hafta var degisik planlarla ilerliyorum bugun vitamine basladim icinde folik asitte var, coban cokertene basliyorum ve ginseng polenli bal. Bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…