- 7 Mart 2021
- 800
- 575
- 53
Tabiki dua herşeyin ilacıdır bebeklerimDualarımız seninle inşallah inşallah kuzum bak çokta olmamış enfeksiyondan dolayı ama Allah ol diyince oluyor
Ediyorum tabiki daha çok varmıs ama olucaksada stresden olmaz rahat bırak kendini. Baska seylerle meşgul et kafanıYok keskeee benim 25 Nisan kuzum 9 gün var daha dua et senin duan kabul olur
Senin geç döllenme felandır bekle regl geçsin öyle bidaha yaparsın. O sancılar bendede var kuzumKızlar ben sabah yine test yaptım ama aynı silik, hayalet çizgiydi. Tam anlamadım. Bugün bat günüm. Regli olmazsam pazar tekrar yaparım. Çizgi koyulaşırsa haftaiçi doktor yolu
Biraz regli sancım var ama bakalım
Canım senin ki baya koyulaşmış ama bencede pazartesiyi bekle bebek iyice yerleşsinTabiki dua herşeyin ilacıdır bebeklerim
Valla yerimde duramıyorum bende kızlar kimseye söylememek için zor duruyom vallaCanım senin ki baya koyulaşmış ama bencede pazartesiyi bekle bebek iyice yerleşsinzaten hastaneler şuan hiç iyi durumda degil covidden dolayı gittiğinde keseyide görürsün umarım haftasonu sana nasıl gececek acabaa heyecanlııı
Doğru diyorsun kuzum bakalım bu ay daha rahatım amaEdiyorum tabiki daha çok varmıs ama olucaksada stresden olmaz rahat bırak kendini. Baska seylerle meşgul et kafanı
Belki tutunma zamanlarıdır hiç belli olmaz baska seylerle uğraş ama yinede ağır kaldırmamaya felan özen gösterDoğru diyorsun kuzum bakalım bu ay daha rahatım ama
Keşke ama ambulansdayım ben hastalar hep ağırBelki tutunma zamanlarıdır hiç belli olmaz baska seylerle uğraş ama yinede ağır kaldırmamaya felan özen göster
Ya senin işin cok zor gercekten bende kuaförüm ağda müşterim gelicek eğilmem gerek dikkat ederek yaprım artıkKeşke ama ambulansdayım ben hastalar hep ağırbakalım içimden bir ses öyle diyor çünkü hiç adetten den bu kadar önce ağrım sızım olmamıştı adetten iki üç gün önce olurdu yaa
Benimde ilk hamileligimde vardı canım normal onlar adet ağrısı oluyo zaten bence artık kan verebilirsin bariz belliBendede adet olucakmısım gibi ağrılar var
Beklemeyi tercih ediyorum kan değerlim biraz daha yükselsin gittiğimde keseyi görürüz belki, pazartesi gidicem bakalım dualarınıza ihtiyacım varBenimde ilk hamileligimde vardı canım normal onlar adet ağrısı oluyo zaten bence artık kan verebilirsin bariz belli
Olsun ne yapalım dikkat ediyorum adet olana kadar artık vallaYa senin işin cok zor gercekten bende kuaförüm ağda müşterim gelicek eğilmem gerek dikkat ederek yaprım artık
Cnm allah yardımcınız olsun tum saglik calisanlarinaKeşke ama ambulansdayım ben hastalar hep ağırbakalım içimden bir ses öyle diyor çünkü hiç adetten den bu kadar önce ağrım sızım olmamıştı adetten iki üç gün önce olurdu yaa
İçini ferah tut cnm guzel haberlerini bekliyoruzBeklemeyi tercih ediyorum kan değerlim biraz daha yükselsin gittiğimde keseyi görürüz belki, pazartesi gidicem bakalım dualarınıza ihtiyacım var
Olmazsın inşAllah bu ay adet :)Olsun ne yapalım dikkat ediyorum adet olana kadar artık valla
Haberdar edicem sizleri tabikiİçini ferah tut cnm guzel haberlerini bekliyoruz
Sizin regl ne zamanKizlar tekrarladim bos cikticok uzgunum ya heveslenmisdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?