Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben sabah yine test yaptım ama aynı silik, hayalet çizgiydi. Tam anlamadım. Bugün bat günüm. Regli olmazsam pazar tekrar yaparım. Çizgi koyulaşırsa haftaiçi doktor yolu
Biraz regli sancım var ama bakalım

Senin geç döllenme felandır bekle regl geçsin öyle bidaha yaparsın. O sancılar bendede var kuzum

Tabiki dua herşeyin ilacıdır bebeklerim
Canım senin ki baya koyulaşmış ama bencede pazartesiyi bekle bebek iyice yerleşsin zaten hastaneler şuan hiç iyi durumda degil covidden dolayı gittiğinde keseyide görürsün umarım haftasonu sana nasıl gececek acabaa heyecanlııı

Valla yerimde duramıyorum bende kızlar kimseye söylememek için zor duruyom valla ay darısı isteyen herkese inşallahhhh bu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine

Belki tutunma zamanlarıdır hiç belli olmaz baska seylerle uğraş ama yinede ağır kaldırmamaya felan özen göster
Keşke ama ambulansdayım ben hastalar hep ağır bakalım içimden bir ses öyle diyor çünkü hiç adetten den bu kadar önce ağrım sızım olmamıştı adetten iki üç gün önce olurdu yaa

Keşke ama ambulansdayım ben hastalar hep ağır bakalım içimden bir ses öyle diyor çünkü hiç adetten den bu kadar önce ağrım sızım olmamıştı adetten iki üç gün önce olurdu yaa
Ya senin işin cok zor gercekten bende kuaförüm ağda müşterim gelicek eğilmem gerek dikkat ederek yaprım artık

Benimde ilk hamileligimde vardı canım normal onlar adet ağrısı oluyo zaten bence artık kan verebilirsin bariz belli
Beklemeyi tercih ediyorum kan değerlim biraz daha yükselsin gittiğimde keseyi görürüz belki, pazartesi gidicem bakalım dualarınıza ihtiyacım var

Cnm allah yardımcınız olsun tum saglik calisanlarina ins burada yazan herkes en kisa zamanda saglikli bebislerine kavusur ya cok zor birsey ozellikle kadin icin gun saymak. Hepimiz hepimizi anliyoruz. Ben bu foruma yeni uye oldum ve ilk defa bu kdr aktif bir forum kullaniyorum. Disarda paylasamadigimiz seyleri paylasmak bu yükü aliyor gerçekten hepiniz iyi ki varsiniz

Kizlar tekrarladim bos cikti cok uzgunum ya heveslenmisdim

Eklentiler

• 866FF66A-DDBD-49EF-9985-AA479F22EFD3.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…