- 25 Mart 2021
- 533
- 1.057
- 28
Ah direke içimi yazmışsın bende yeni üye oldum ve şu bir haftadır tek girdiğim tek her bebek heyecanıyla ilgili seyleri paylaştığım yer oldu hamiş kalanlar ümit oluyor belirtileri kendimde arıyorum çok memnunum inşallah hepimiz mutlu ayrılırCnm allah yardımcınız olsun tum saglik calisanlarinains burada yazan herkes en kisa zamanda saglikli bebislerine kavusur ya cok zor birsey ozellikle kadin icin gun saymak. Hepimiz hepimizi anliyoruz. Ben bu foruma yeni uye oldum ve ilk defa bu kdr aktif bir forum kullaniyorum. Disarda paylasamadigimiz seyleri paylasmak bu yükü aliyor gerçekten hepiniz iyi ki varsiniz
İnşallah kuzum inşallahOlmazsın inşAllah bu ay adet :)
Bu arada teşekkür ederiz canım her mesleğin zorluğu var düşünceli arkadaşımCnm allah yardımcınız olsun tum saglik calisanlarinains burada yazan herkes en kisa zamanda saglikli bebislerine kavusur ya cok zor birsey ozellikle kadin icin gun saymak. Hepimiz hepimizi anliyoruz. Ben bu foruma yeni uye oldum ve ilk defa bu kdr aktif bir forum kullaniyorum. Disarda paylasamadigimiz seyleri paylasmak bu yükü aliyor gerçekten hepiniz iyi ki varsiniz
Ins cnm benimAh direke içimi yazmışsın bende yeni üye oldum ve şu bir haftadır tek girdiğim tek her bebek heyecanıyla ilgili seyleri paylaştığım yer oldu hamiş kalanlar ümit oluyor belirtileri kendimde arıyorum çok memnunum inşallah hepimiz mutlu ayrılır
Daha erken erkeeen21-22 nisan
Yaa harika, işe yaradığını tespit edersen paylaş lütfenSabir isi valla yaa ben bu ay elendim bidahaki aya ki tahminen ovulasyona 2 hafta var degisik planlarla ilerliyorumbugun vitamine basladim icinde folik asitte var, coban cokertene basliyorum ve ginseng polenli bal. Bakalim ne olacak
Erken yapmışsınız ama bekleyin biraz daha21-22 nisan
Bugün yeni mi yaptınız sabah mı?Evet cunku dun hayalet cizgi gordum. Bugun bombos . Kismetimde yokmus demek ki
Niye umutsuzluğa kapıldınız hemen ya. Bekleyin vardır belki adet gününüzde yapın biliyorum beklemek zor, ama bekleyinEvet cunku dun hayalet cizgi gordum. Bugun bombos . Kismetimde yokmus demek ki
Mecburen beklicem kuzum cok belirtim olunca Bn dayanamadim yaptimNiye umutsuzluğa kapıldınız hemen ya. Bekleyin vardır belki adet gününüzde yapın biliyorum beklemek zor, ama bekleyin
Dünkünün fotosu varmıEvet Sabah ilk idrarLa tekrarlamisdim canim
Evet canim dur bak ekliyorumDünkünün fotosu varmı
Ben sabah test yapmıştım, yine kaset test , maalesef negatifti. Henüz regl olmadım ama 1-2 gün içinde olurum muhtemelen. Sende durumlar nasılYazalım inşaallah hayırlı haberler veririz
Daha var canım bekle biraz üzülme hemen21-22 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?