- 7 Mart 2021
- 800
- 575
- 53
Zorluycam bırakmaya, içtikce içesi geliyor insanın inşAllah tiksinirim yaEn azından azalt canım. Hafif olanlarını dene. Ben hafif olandan içiyorum günde iki üç tane. En azından daha az zarar versin
Ay inşaallah. Eşin içiyor mu? Hassas olduğun dönem içerse kokusundan tiksinirsin belkiZorluycam bırakmaya, içtikce içesi geliyor insanın inşAllah tiksinirim ya
İçiyor bakalım mide bulantım felan olursa ilerde belki tiksinirim iki gündür az içmeye özen gösteriyorumAy inşaallah. Eşin içiyor mu? Hassas olduğun dönem içerse kokusundan tiksinirsin belki
Aynen kafaya takmaktansa sabretmek daha iyiEvet gidip düşük değer görürsem cok kafaya takarım o yüzden regl 3-4 gecsin diye bekliyorum herkes git git diyor arkdslarım felanda ama gitmicem 7 aylık biri olarak sabredicem inşAllah
Folik asiti bende kullanıyorum kullanmamız gerek zaten yaaUmudunuzu yitirmeyin kızlar benm tedirginliğim antibiyotik kullanmıstım ama yanındada folik asit içtim Allaha bıraktım inşAllah bir sıkıntı olmaz
Çevremden gördüğüm kadarıyla hamile kalınca sigaradan tiksiniyor çoğu, sende de olur belkiİçiyor bakalım mide bulantım felan olursa ilerde belki tiksinirim iki gündür az içmeye özen gösteriyorum
Ay inşAllahÇevremden gördüğüm kadarıyla hamile kalınca sigaradan tiksiniyor çoğu, sende de olur belki
Canım sende durum ne?Çevremden gördüğüm kadarıyla hamile kalınca sigaradan tiksiniyor çoğu, sende de olur belki
Valla canım hafif ağrılarım var regl olacak gibiyim, bu ay çok ümitliydim ama ümidim kalmadı şu anCanım sende durum ne?
Ümidin kalsın cünkü ağrılar oluyor bende de var bel kasık ağrısıValla canım hafif ağrılarım var regl olacak gibiyim, bu ay çok ümitliydim ama ümidim kalmadı şu an
Bilmiyorum ya regl olacakmış gibi de hissediyorum tuvalete gitmeye korkar oldum bugünÜmidin kalsın cünkü ağrılar oluyor bende de var bel kasık ağrısı
Canım zaten herkes diyor adet ağrısı gibi oldu diye ama hamile olanlar var umudunu kaybedersen olmaz o kanı girene kadar mutlu ol moralini yüksek tutValla canım hafif ağrılarım var regl olacak gibiyim, bu ay çok ümitliydim ama ümidim kalmadı şu an
Bende içiyorum yarın oruç tutacağım paket aldım sahura kadar lazım olur diyorum eşim kızdı sen Bebek oluncada içersin diyor o kadar da değil diyorum ama inşallah bebeğimiz için içmeyizAy inşAllah
Biliyorum canım da içimden bi ses de bu ay olmadı regl olacaksın diyor ama dediğin gibi kanı görene kadar düşünmek istemiyorumCanım zaten herkes diyor adet ağrısı gibi oldu diye ama hamile olanlar var umudunu kaybedersen olmaz o kanı girene kadar mutlu ol moralini yüksek tut
Bat ne zaman canım seninBiliyorum canım da içimden bi ses de bu ay olmadı regl olacaksın diyor ama dediğin gibi kanı görene kadar düşünmek istemiyorum
Bat bence bugün canım ama takvime göre dündü, geçen ay 15 i gece olmuştum o yüzden bu ay 16 diye düşündüm hep böyle olur akşam geldiyse diğer ay ertesi gün gündüze kayarBat ne zaman canım senin
Yaaexperla sen dun benim icin o kadar ugrasdin ya Ben bu Sabah gittim duzgun erken gebelik aldim bombos cikti uzuldum baya Ama yapcak bisi yok regle kadar beklicem 21-22 nisan regl gunum olsa cikardi diye dusunuyorum.
Bak ne guzel işte hala olmadın dünde bugün Deee ve yarın da inşallah olmayacaksın sonraa bebişBat bence bugün canım ama takvime göre dündü, geçen ay 15 i gece olmuştum o yüzden bu ay 16 diye düşündüm hep böyle olur akşam geldiyse diğer ay ertesi gün gündüze kayar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?