Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zorluycam bırakmaya, içtikce içesi geliyor insanın inşAllah tiksinirim ya
Ay inşaallah. Eşin içiyor mu? Hassas olduğun dönem içerse kokusundan tiksinirsin belki

experla sen dun benim icin o kadar ugrasdin yaBen bu Sabah gittim duzgun erken gebelik aldim bombos cikti uzuldum baya Ama yapcak bisi yok regle kadar beklicem 21-22 nisan regl gunum olsa cikardi diye dusunuyorum.

Eklentiler

• 8DF9179E-CDD3-45BC-892B-254A59BF56F6.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 30
Bende içiyorum yarın oruç tutacağım paket aldım sahura kadar lazım olur diyorum eşim kızdı sen Bebek oluncada içersin diyor o kadar da değil diyorum ama inşallah bebeğimiz için içmeyiz ama sen hiç içme çift çizgiyi gördün artık bırak

Canım zaten herkes diyor adet ağrısı gibi oldu diye ama hamile olanlar var umudunu kaybedersen olmaz o kanı girene kadar mutlu ol moralini yüksek tut
Biliyorum canım da içimden bi ses de bu ay olmadı regl olacaksın diyor ama dediğin gibi kanı görene kadar düşünmek istemiyorum

experla sen dun benim icin o kadar ugrasdin yaBen bu Sabah gittim duzgun erken gebelik aldim bombos cikti uzuldum baya Ama yapcak bisi yok regle kadar beklicem 21-22 nisan regl gunum olsa cikardi diye dusunuyorum.
Yaa regl günü tekrarla istersen canım. Ben senden ümitliyim ama hala. Olmazsa da diğer ay birlikteyiz yine ne diyelim

Bat bence bugün canım ama takvime göre dündü, geçen ay 15 i gece olmuştum o yüzden bu ay 16 diye düşündüm hep böyle olur akşam geldiyse diğer ay ertesi gün gündüze kayar
Bak ne guzel işte hala olmadın dünde bugün Deee ve yarın da inşallah olmayacaksın sonraa bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…