Hamislik belirtisi olabilirKızla bende de acaip bi kasık ağrısı var zonkluyor resmen
Mecburen beklicem kuzum cok belirtim olunca Bn dayanamadim yaptim
Bence bekleyin kızlarEvet canim dur bak ekliyorum
Bende de oluyor birde dünden beri doymak bilmedim sigarayı nasıl bırakıcaamHamislik belirtisi olabilir
Henüz yataktan kalkmadım tuvalete gidincekırmızı görürüm diye korkuyorum@experlane yaptın cnm?
Oruc tutuyorsan eger yardimci olur birakmana . Birden aticaksin kuzum . Bebisin sagligi icinBende de oluyor birde dünden beri doymak bilmedim sigarayı nasıl bırakıcaam
Ben adet olurum bugün canım dün yaptığım test negatifti.Ben sabah test yapmıştım, yine kaset test , maalesef negatifti. Henüz regl olmadım ama 1-2 gün içinde olurum muhtemelen. Sende durumlar nasıl
Bende de oluyor birde dünden beri doymak bilmedim sigarayı nasıl bırakıcaam
Kızlar bi de yediğim hiç bişiden tat almıyorum kaç gündür. Tatlı bişey bile yesem hep ağzımın tadı bozuk derler ya öyleHamislik belirtisi olabilir
Canım kırmızıları göre kadar ümidi kesme bak 16 nisana geldik bekleyelim bakalımBen adet olurum bugün canım dün yaptığım test negatifti.
Yaaa bence cizgi var gorunuyorKızlar bi de yediğim hiç bişiden tat almıyorum kaç gündür. Tatlı bişey bile yesem hep ağzımın tadı bozuk derler ya öylevalla iyice şaşırdım
Sabah 11 gibi bi tane test yapmıstım o da böyle bi çizgi var ama hayalet
inşallah canımm. çok sağolYaaa bence cizgi var gorunuyorayy hadi insallah seninki tutar . Cok sevinirim var ya
Öyle tabi canım. Adet gelmeden bir umut gelmeyecek mi acaba diyor insan. Ama o kadar belli ki geleceğiCanım kırmızıları göre kadar ümidi kesme bak 16 nisana geldik bekleyelim bakalım
Ben de sigara kullanıyorum az da olsa. Bırakmak en güzeli canım. Bebeğin seni de o illetten kurtarmış olur böyleceBende de oluyor birde dünden beri doymak bilmedim sigarayı nasıl bırakıcaam
Biraz azaltmaya çalışıyorum bianda bırakmak zor olucak sankiOruc tutuyorsan eger yardimci olur birakmana . Birden aticaksin kuzum . Bebisin sagligi icinguzel kokusunu dusun
Günde kaç tane içiyosun canım senBiraz azaltmaya çalışıyorum bianda bırakmak zor olucak sanki
Aza indirmeye calısıyorum 2 gündür içmeyim dedikce beyin iç diyor sanki normalde böyle içesim gelmezdi yaBen de sigara kullanıyorum az da olsa. Bırakmak en güzeli canım. Bebeğin seni de o illetten kurtarmış olur böylece
Valla 1 paket felan içiyorumdurGünde kaç tane içiyosun canım sen
En azından azalt canım. Hafif olanlarını dene. Ben hafif olandan içiyorum günde iki üç tane. En azından daha az zarar versinValla 1 paket felan içiyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?