Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sabah test yapmıştım, yine kaset test , maalesef negatifti. Henüz regl olmadım ama 1-2 gün içinde olurum muhtemelen. Sende durumlar nasıl
Ben adet olurum bugün canım dün yaptığım test negatifti.

M mavi_ylmz canım testten teste değişiyor sanırım. Bence bat tarihine kadar tekrar test yapma insanın morali bozuluyor. Bat gününde yaparsın.

Bende de oluyor birde dünden beri doymak bilmedim sigarayı nasıl bırakıcaam
Hamislik belirtisi olabilir
Kızlar bi de yediğim hiç bişiden tat almıyorum kaç gündür. Tatlı bişey bile yesem hep ağzımın tadı bozuk derler ya öyle valla iyice şaşırdım
Sabah 11 gibi bi tane test yapmıstım o da böyle bi çizgi var ama hayalet

Eklentiler

• ACFE64E7-9BB0-42EA-801D-C8BA0326682C.webp
    20 KB · Görüntüleme: 31
Yaaa bence cizgi var gorunuyor ayy hadi insallah seninki tutar . Cok sevinirim var ya

Ben de öyleyim canım regl öncesi herşey var regl gelmedi henüz. Ama senin daha günün var hamileliğe de yorulabilir. Ümitsizliğe kapılma hemen. Reglsek de bir dahaki aya diyeceğiz. Biz elimizden geleni yapalım takdir Allah’ın.
M mavi_ylmz

Canım kırmızıları göre kadar ümidi kesme bak 16 nisana geldik bekleyelim bakalım
Öyle tabi canım. Adet gelmeden bir umut gelmeyecek mi acaba diyor insan. Ama o kadar belli ki geleceği

Bende de oluyor birde dünden beri doymak bilmedim sigarayı nasıl bırakıcaam
Ben de sigara kullanıyorum az da olsa. Bırakmak en güzeli canım. Bebeğin seni de o illetten kurtarmış olur böylece

Valla 1 paket felan içiyorumdur
En azından azalt canım. Hafif olanlarını dene. Ben hafif olandan içiyorum günde iki üç tane. En azından daha az zarar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…