Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet napayim artik uzuldum Ama kismet bu isler. Onumuzdeki ay calismalara devam olana kadar
Zamanı değilmiş diyeceğiz yapacak birşey yok önünüzdeki ay zor bir ay ama yapacak bir şey yok devam mecbur

Ama sende olmadın daha ve hala Umut var adetten iki üç gün sonra poztif çıkanlar varrr
Öyle tabi. Ama regl belirtilerim o kadar yoğun ki canım. İnanasım gelmiyor bu ihtimale. Yine de umudum var tabi. Bi de yumurtlamadan 15 gün sonraki testte silik de olsa çıkmaz mıydı sence

Azaltmaya çalışıyorum doktora gittiğim gün tamamen bırakıcam inşAllah

Benim bat 17 nisan. Hem de doğum günüm :) acaba güzel bir hediye alır mıyım yarın testi görünce. Göğüslerim yumurtlamadan beri ağrıyor ama bugün koşarken bile sallandıkça acıdığı için tutarak gitmeye başladım. Ağrım falan yok bahsedildiği gibi. Bir de benim adete yakın göğüs arasındaki kemikler acımaya başlar ve şu an başladı. Umarım regl kapıya dayanmamıştır. Erken gebelik testi aldım bugün. Sabahtan yapıcam yine de. 2 gündür Ovülasyon test yaptığımda malesef silik çıktı. Bu da hamileliği öğrenenler olduğu için moralimi bozmadı değil

Öyle tabi. Ama regl belirtilerim o kadar yoğun ki canım. İnanasım gelmiyor bu ihtimale. Yine de umudum var tabi. Bi de yumurtlamadan 15 gün sonraki testte silik de olsa çıkmaz mıydı sence
Adetten dört beş gün önce ilişkiden hamile kalanlar var onun üzerinden hesaplama sen canım normalde çıkar amaadetten iki üç gün sonra yani yumurtlama dan 17.18 gün sonra da çıkan testlerde var

Haydi inşaallah pozitifi gör canım ne zamandır deniyorsun acaba?

Adetten dört beş gün önce ilişkiden hamile kalanlar var onun üzerinden hesaplama sen canım normalde çıkar amaadetten iki üç gün sonra yani yumurtlama dan 17.18 gün sonra da çıkan testlerde var
Bir umut bekliyorum canım. Allah razı olsun içimi rahatlattın

Haydi inşaallah pozitifi gör canım ne zamandır deniyorsun acaba?
Aralıktan beri bilinçli diyebilirim canım. Ovülasyonla takip ettim. Ama bu ay doktorum testi yasakladı stres yapıyor diye. Pcosum bir de ama umarım tutturmuşuzdur. Ovülasyonla olmadı ovülasyonsuz olursa yazcak çok şeyim var buraya

İnşallah olsun ve bize tüyolar ver

Ovulasyon testlerine karşı olan bir sürü doktor var cidden strese sokmuyor değil. Ben de ilk geçen ay denedim ama bir kaç test yapmış, pek umursamamamış ve bu kadar stres olmamıştım. Diğer ay salıcam galiba ben de Pcos olsa da olmasa da bir tane yumurtayla hamile kalıyoruz. İnşaallah tutmuştur da dinleriz senden sürecini, hikayeni

Ya hepsi çok güzel hepsi bende öyle diyorum hemdee elimi boş göbüşüme koyarak dua ediyorum
En son da sayamadıklarımı tamamla Allahım diyorum boş da olsa ilk mabedi orası bebişlerimizin. Enerjilerimizi gönderelim. Bebişler beliriversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…