Senle yine aynıyız canım. Ben de regl olacakmışım gibi. %99 bu gece gelir ya da yarın.experla sende ???
Evet napayim artik uzuldum Ama kismet bu islerYaaregl günü tekrarla istersen canım. Ben senden ümitliyim ama hala. Olmazsa da diğer ay birlikteyiz yine ne diyelim
Zamanı değilmiş diyeceğiz yapacak birşey yokEvet napayim artik uzuldum Ama kismet bu isler. Onumuzdeki ay calismalara devam olana kadar
Ama sende olmadın daha ve hala Umut var adetten iki üç gün sonra poztif çıkanlar varrrZamanı değilmiş diyeceğiz yapacak birşey yokönünüzdeki ay zor bir ay ama yapacak bir şey yok devam mecbur
Öyle tabi. Ama regl belirtilerim o kadar yoğun ki canım. İnanasım gelmiyor bu ihtimale. Yine de umudum var tabi. Bi de yumurtlamadan 15 gün sonraki testte silik de olsa çıkmaz mıydı senceAma sende olmadın daha ve hala Umut var adetten iki üç gün sonra poztif çıkanlar varrr
O bebis buraya gelecekZamanı değilmiş diyeceğiz yapacak birşey yokönünüzdeki ay zor bir ay ama yapacak bir şey yok devam mecbur
Azaltmaya çalışıyorum doktora gittiğim gün tamamen bırakıcam inşAllahBende içiyorum yarın oruç tutacağım paket aldım sahura kadar lazım olur diyorum eşim kızdı sen Bebek oluncada içersin diyor o kadar da değil diyorum ama inşallah bebeğimiz için içmeyizama sen hiç içme çift çizgiyi gördün artık bırak
Adetten dört beş gün önce ilişkiden hamile kalanlar var onun üzerinden hesaplama sen canım normalde çıkar amaadetten iki üç gün sonra yani yumurtlama dan 17.18 gün sonra da çıkan testlerde varÖyle tabi. Ama regl belirtilerim o kadar yoğun ki canım. İnanasım gelmiyor bu ihtimale. Yine de umudum var tabi. Bi de yumurtlamadan 15 gün sonraki testte silik de olsa çıkmaz mıydı sence
Haydi inşaallah pozitifi gör canımBenim bat 17 nisan. Hem de doğum günüm :) acaba güzel bir hediye alır mıyım yarın testi görünce. Göğüslerim yumurtlamadan beri ağrıyor ama bugün koşarken bile sallandıkça acıdığı için tutarak gitmeye başladım. Ağrım falan yok bahsedildiği gibi. Bir de benim adete yakın göğüs arasındaki kemikler acımaya başlar ve şu an başladı. Umarım regl kapıya dayanmamıştır. Erken gebelik testi aldım bugün. Sabahtan yapıcam yine de. 2 gündür Ovülasyon test yaptığımda malesef silik çıktı. Bu da hamileliği öğrenenler olduğu için moralimi bozmadı değil
Bir umut bekliyorum canım. Allah razı olsun içimi rahatlattınAdetten dört beş gün önce ilişkiden hamile kalanlar var onun üzerinden hesaplama sen canım normalde çıkar amaadetten iki üç gün sonra yani yumurtlama dan 17.18 gün sonra da çıkan testlerde var
Gecikiyosa güzelleşiyordur diyebilir miyiz bebişler içinO bebis buraya gelecek
Senden de Allah razı olsun ve bebişimiz olsun sağlıklı aminBir umut bekliyorum canım. Allah razı olsun içimi rahatlattın
Aralıktan beri bilinçli diyebilirim canım. Ovülasyonla takip ettim. Ama bu ay doktorum testi yasakladı stres yapıyor diye. Pcosum bir de ama umarım tutturmuşuzdur. Ovülasyonla olmadı ovülasyonsuz olursa yazcak çok şeyim var burayaHaydi inşaallah pozitifi gör canımne zamandır deniyorsun acaba?
Amiin canım inşaallah sağlıklı, hayırlı, ahlaklı, güzel,tatlı, saygılı, sevgi dolu, merhametli çocuklarımız olur.Senden de Allah razı olsun ve bebişimiz olsun sağlıklı amin
İnşallah olsun ve bize tüyolar verAralıktan beri bilinçli diyebilirim canım. Ovülasyonla takip ettim. Ama bu ay doktorum testi yasakladı stres yapıyor diye. Pcosum bir de ama umarım tutturmuşuzdur. Ovülasyonla olmadı ovülasyonsuz olursa yazcak çok şeyim var buraya
Amiin canım inşaallah sağlıklı, hayırlı, ahlaklı, güzel,tatlı, saygılı, sevgi dolu, merhametli çocuklarımız olur.İsteyince herşeyi sayıyorum ben
Ovulasyon testlerine karşı olan bir sürü doktor var cidden strese sokmuyor değil. Ben de ilk geçen ay denedim ama bir kaç test yapmış, pek umursamamamış ve bu kadar stres olmamıştım. Diğer ay salıcam galiba ben deAralıktan beri bilinçli diyebilirim canım. Ovülasyonla takip ettim. Ama bu ay doktorum testi yasakladı stres yapıyor diye. Pcosum bir de ama umarım tutturmuşuzdur. Ovülasyonla olmadı ovülasyonsuz olursa yazcak çok şeyim var buraya
En son da sayamadıklarımı tamamla Allahım diyorumYa hepsi çok güzel hepsi bende öyle diyorum hemdee elimi boş göbüşüme koyarak dua ediyorum
Hadi insallahGecikiyosa güzelleşiyordur diyebilir miyiz bebişler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?