Evet yeterli olur insallah tez zamanda nasip olurBi multivitamin kullanıyorum içinde folic acid, d b c vitaminleri var. Doktora gittiğimde doktor onun yeterli olacağını söyledi. Bu arada 6 ay korunmasız ilişkiden sonra gel dedi tekrar.
Insallah tez zamanda canimBenim de bat 30 Nisan hemde eşimin doğum günü 28 Nisan'da evlilik yıldönümümüz inşallah doğum gününde mutlu haberi veririm eşime hepimize nasip olsun inşallah
Tabiki yazarım bu arada yurtdışında neredesiniz:)Evet yeterli olur insallah tez zamanda nasip olurhepinize amin sen belirtilerin olursa yaz bize hepimiz faydalanalim
Ingilterede canim sen nerede yasiyorsunTabiki yazarım bu arada yurtdışında neredesiniz:)
Türkiyedeyim:) sadece merak ettiğim için sordumIngilterede canim sen nerede yasiyorsun
Türkiyedeyim:) sadece merak ettiğim için sordum
İnşaallah inşaallahBenim de bat 30 Nisan hemde eşimin doğum günü 28 Nisan'da evlilik yıldönümümüz inşallah doğum gününde mutlu haberi veririm eşime hepimize nasip olsun inşallah
Yaaa supersin yerlesme kanamasi gelmisKızlar az önce çok az kahverengi leke gördüm yerleşme kanaması mı acaba ya da başka ne olabilir;(
Bu ay başlıyım dedim ovü test almayı düşündüm ama covid geçirdim geçirdikten 56 gün sonra adet olabildim bütün denge şaştı nasıl yapcam bilmiyorumhaydi inşaallah.ovulasyon takibi yapıyor musun?
Hoşbuldum covidden sonra 56 gün sonra olabildim tekrar ne zaman olurm bilmiyorum normalde 30-35 günde bir oluyorumHosgeldin canimbat ne zaman
Reglinden kaç gün önce geldi leken cnm regl olmana kaç gün varKızlar az önce çok az kahverengi leke gördüm yerleşme kanaması mı acaba ya da başka ne olabilir;(
56 günden sonra olmuşsun zaten bundan sonra düzenli gider diye düşünüyorumHoşbuldum covidden sonra 56 gün sonra olabildim tekrar ne zaman olurm bilmiyorum normalde 30-35 günde bir oluyorum
Belirtisi mi bilmiyorum dün kahverengi bi akıntı geldi çok azKizlarrr selammm benmde 17 18 nisan Rabbimin bu ay nasip ettikleri döllenmistir artik bu tarihlerdesizce belirtiler en erken ne zaman baslar
Daha 9 gün var canım reglimeReglinden kaç gün önce geldi leken cnm regl olmana kaç gün var
Ya gerçekten miYaaa supersin yerlesme kanamasi gelmis
Hayırlısı olsun cnm güzel haberini bekliyoruzDaha 9 gün var canım reglime
İnşaallah hepimiz birbirimize güzel haberler veririz yaHayırlısı olsun cnm güzel haberini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?