Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi multivitamin kullanıyorum içinde folic acid, d b c vitaminleri var. Doktora gittiğimde doktor onun yeterli olacağını söyledi. Bu arada 6 ay korunmasız ilişkiden sonra gel dedi tekrar.
Evet yeterli olur insallah tez zamanda nasip olur hepinize amin sen belirtilerin olursa yaz bize hepimiz faydalanalim

Benim de bat 30 Nisan hemde eşimin doğum günü 28 Nisan'da evlilik yıldönümümüz inşallah doğum gününde mutlu haberi veririm eşime hepimize nasip olsun inşallah
İnşaallah inşaallah çok da güzel olur böylesi bir hediye eşine

Kızlar az önce çok az kahverengi leke gördüm yerleşme kanaması mı acaba ya da başka ne olabilir;(

Allah kucağını dolu etsin inşallah benim de bat 21 Nisan

haydi inşaallah. ovulasyon takibi yapıyor musun?
Bu ay başlıyım dedim ovü test almayı düşündüm ama covid geçirdim geçirdikten 56 gün sonra adet olabildim bütün denge şaştı nasıl yapcam bilmiyorum

Kizlarrr selammm benmde 17 18 nisan Rabbimin bu ay nasip ettikleri döllenmistir artik bu tarihlerde sizce belirtiler en erken ne zaman baslar

Hoşbuldum covidden sonra 56 gün sonra olabildim tekrar ne zaman olurm bilmiyorum normalde 30-35 günde bir oluyorum
56 günden sonra olmuşsun zaten bundan sonra düzenli gider diye düşünüyorum

Kizlarrr selammm benmde 17 18 nisan Rabbimin bu ay nasip ettikleri döllenmistir artik bu tarihlerde sizce belirtiler en erken ne zaman baslar
Belirtisi mi bilmiyorum dün kahverengi bi akıntı geldi çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…