Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizlerin ilk bebekler mi kızlar
benim ikinci olucak ilkinde ne yumurtlama dönemi bilirdim ne belirti şıp diye olmuştu Planlı olunca stres kaynaklı geç oluyor sanırım akışına bırakmak gerekli ama bizde onu yapamıyoruz 10 gün var regl tarihime Bakalım neler olacak Spiralimi 5 ay önce çıkarttırdım 5 aydır beklemedeyiz

Biz ikinciyi istiyoruz cnm bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ama sonucu çok merak ediyorum bnmde regl 10 gün var bakalım ne olacak

Hayırlısıyla gelsinler inşallah Bu ay da olmazsa önümüzdeki ay için bende ovulasyon testi düşünüyorum

Ay inşaallah Bir yıl dolsun öyle gel diyebilirler. Genelde öyle diyorlar:)
Gittim doktora enfeksyon için antibiyotik verdi, tahlil istedi onlarıda yarın sağlık ocağında yaptırıcam. Yumurtaların iyi görünüyor dedi haftaya kontrole gidicem alttan bakıcak inşAllah bi sıkıntı cıkmaz

karından ultrasonla baktı galiba. Alttan niye şimdi bakmadı ki

karından ultrasonla baktı galiba. Alttan niye şimdi bakmadı ki
Evet karnımdan baktı ilk gittiğim için birde oramda yanma kaşıntı var ilaçlar verdide, ya şuan tedirgin oldum antibiyotik vermiş ve ben korunmadım inşAllah bi sıkıntı olmaz antibiyotik de kullanmak zorundayım enfeksiyon var

Onu sorsaydın ya doktora. Ben de aynı şekilde doktora gittiğimde enfeksiyon için fitil verdi bana. Aklıma gebelik olabileceği geldi bi zararı olur diye kullanmadım. Arkadaş kadın doğumcu bi tanıdığına sordu gebelik durumunu beklesin yoksa kullansın demiş. Sen de doktoru ara sor istersen.

Biliyor söyledim ama gebelik düşünüyoruz kontrole geldim dedim. İlaçları kullan haftaya gel dedi. Doktora nasıl ulasıcam ki bidaha özel hastane aramıştım direk

Biliyor söyledim ama gebelik düşünüyoruz kontrole geldim dedim. İlaçları kullan haftaya gel dedi. Doktora nasıl ulasıcam ki bidaha özel hastane aramıştım direk
Devlet hastanesi miydi anlayamadım da

Napiyorsunuz kizlar herhangi bi belitisi filan olan var mi

Napiyorsunuz kizlar herhangi bi belitisi filan olan var mi
Benim bugün kasık ağrım var ve batmalar oluyor belimde. Ama smeardan sonra da oluyormuş bunlar dün smear örneği vermiştim. Sizde var mı ? Zaman geçmiyor ya

Bat 17 Nisan , belirtiler için çok erken bence daha ilk gebeliğimi regl tarihime 4 gün kala silik testle öğrenmiştim bakalım neler bekliyor bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…