- 6 Aralık 2020
- 119
- 52
- 18
- 31
Amin inşallah cnmİnşaallah hepimiz birbirimize güzel haberler veririz ya
Biz ikinciyi istiyoruz cnm bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ama sonucu çok merak ediyorum bnmde regl 10 gün var bakalım ne olacakSizlerin ilk bebekler mi kızlar
benim ikinci olucak ilkinde ne yumurtlama dönemi bilirdim ne belirti şıp diye olmuştu Planlı olunca stres kaynaklı geç oluyor sanırım akışına bırakmak gerekli ama bizde onu yapamıyoruz10 gün var regl tarihime Bakalım neler olacak Spiralimi 5 ay önce çıkarttırdım 5 aydır beklemedeyiz
Bnde 3 ay filan ovulasyon testiyle denicem olmazsa doktora gideceğim tedavi icinHayırlısıyla gelsinler inşallahBu ay da olmazsa önümüzdeki ay için bende ovulasyon testi düşünüyorum
Benim ilk aklima o geldiYa gerçekten miumutlanmak da istemiyorum ama olabilir dimi
Ya cok gecmis olsun canim keske bekleseydin bir kac ay vucudunun direncini geri kazansaydiHoşbuldum covidden sonra 56 gün sonra olabildim tekrar ne zaman olurm bilmiyorum normalde 30-35 günde bir oluyorum
Gittim doktora enfeksyon için antibiyotik verdi, tahlil istedi onlarıda yarın sağlık ocağında yaptırıcam. Yumurtaların iyi görünüyor dedi haftaya kontrole gidicem alttan bakıcak inşAllah bi sıkıntı cıkmazAy inşaallahBir yıl dolsun öyle gel diyebilirler. Genelde öyle diyorlar:)
karından ultrasonla baktı galiba. Alttan niye şimdi bakmadı kiGittim doktora enfeksyon için antibiyotik verdi, tahlil istedi onlarıda yarın sağlık ocağında yaptırıcam. Yumurtaların iyi görünüyor dedi haftaya kontrole gidicem alttan bakıcak inşAllah bi sıkıntı cıkmaz
Evet karnımdan baktı ilk gittiğim için birde oramda yanma kaşıntı var ilaçlar verdide, ya şuan tedirgin oldum antibiyotik vermiş ve ben korunmadım inşAllah bi sıkıntı olmaz antibiyotik de kullanmak zorundayım enfeksiyon varkarından ultrasonla baktı galiba. Alttan niye şimdi bakmadı ki
Onu sorsaydın ya doktora. Ben de aynı şekilde doktora gittiğimde enfeksiyon için fitil verdi bana. Aklıma gebelik olabileceği geldi bi zararı olur diye kullanmadım. Arkadaş kadın doğumcu bi tanıdığına sordu gebelik durumunu beklesin yoksa kullansın demiş. Sen de doktoru ara sor istersen.Evet karnımdan baktı ilk gittiğim için birde oramda yanma kaşıntı var ilaçlar verdide, ya şuan tedirgin oldum antibiyotik vermiş ve ben korunmadım inşAllah bi sıkıntı olmaz antibiyotik de kullanmak zorundayım enfeksiyon var
Biliyor söyledim ama gebelik düşünüyoruz kontrole geldim dedim. İlaçları kullan haftaya gel dedi. Doktora nasıl ulasıcam ki bidaha özel hastane aramıştım direkOnu sorsaydın ya doktora. Ben de aynı şekilde doktora gittiğimde enfeksiyon için fitil verdi bana. Aklıma gebelik olabileceği geldi bi zararı olur diye kullanmadım. Arkadaş kadın doğumcu bi tanıdığına sordu gebelik durumunu beklesin yoksa kullansın demiş. Sen de doktoru ara sor istersen.
Devlet hastanesi miydi anlayamadım daBiliyor söyledim ama gebelik düşünüyoruz kontrole geldim dedim. İlaçları kullan haftaya gel dedi. Doktora nasıl ulasıcam ki bidaha özel hastane aramıştım direk
Özelden yazdm sizeDevlet hastanesi miydi anlayamadım da
Benim bugün kasık ağrım var ve batmalar oluyor belimde. Ama smeardan sonra da oluyormuş bunlar dün smear örneği vermiştim. Sizde var mı ? Zaman geçmiyor yaNapiyorsunuz kizlar herhangi bi belitisi filan olan var mi
Haydi hayırlı olsun o zamanMerhaba benimde adetime 9 gun var tam 16 nisanda ilk denemem bu ay
Evet canim yaptım bi oğlum var ama o zor olmuştu aşılamayla şimdi 3 yaşında doğal olarak deniyoruz bakalım:)Haydi hayırlı olsun o zamanOvulasyon takibi yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?