Gebeliğe Hazırlık BAT 18-19-20-21 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mutlaka sonucu yazın, merakla bekliyorum, umarım pozitif olur, bizim için de umut olur.. açılan bu konuda da ilk siz güzel haberi paylaşırsınız.. evet her ay aynı döngü.. umut ve umutsuzluk arasında gidip geliyoruz...

İnşallah dediğiniz gibi olur sonucu yazarım

Ya bi şey dicem benimde 8 ekim gecesi adet sancım gibi sağ kasıkta ağrı vardı. O günden sonra akıntı oldu.Ama korunmasız ilk ayımız , belimde de biraz ağrı var.psikolojik mi acaba , Bat 21 ekim , testi ne zaman yaptırayım ki, psikolojik mi acaba ya

Ya işte benimde 5 ekimde çok ağrım oldu sonra geçti 1 haftadır iyiydim son 2 gündür belim kasıklarım çok ağrıyor.. ya bazılarının 8 gün önce bazılarının 3 gün önce negatif adet günü pozitif falan çıkıyor. Napalım bilemedim Tmd2020

Adeti beklemeyi düşünüyorum hayal kırıklığı yaşamayayım , bu arada yine forumda okudum bi hurafe varmış sağ kasık ağrırsa oğlan , sol ağrırsa kız olurmuş muş

Ben erken gebelik testi yaptım. Dayanamadım. Ve cam gibi negatif çıkardı. Silik çizgi bile yoktu. Ben de yarin randevu aldım doktora gideceğim. Çünkü sağ kasığım gerçekten çok ağrıyor

Biraz daha varmış sizin adetinize. Bence bekleyin test için çok erken

Bat 24 ekim Kızlar erken gebelik testi ilişkiden kaç gün sonra sonuç verir ?

Günaydın test yaptım ve negatif çıktı malesef yapıcak bişey yok hayırlısı :)

Ben erken gebelik testi yaptım. Dayanamadım. Ve cam gibi negatif çıkardı. Silik çizgi bile yoktu. Ben de yarin randevu aldım doktora gideceğim. Çünkü sağ kasığım gerçekten çok ağrıyor
bende yaptım dün akam 8 gün var daha ama hiç bişe çıkmadı. sabah baktım hafif şey vardı orda. kurumuş olan şey sanırsam

Günaydın test yaptım ve negatif çıktı malesef yapıcak bişey yok hayırlısı :)
Günaydın, adeti bekleyin bakalım, kimilerinde idrara geçmesi biraz daha zaman alıyor.. ben birkaç gün daha bekleyeceğim, kasıklarımda özellikle sol yumurtalıkta ağrı, sızı, batma oluyor.. hayırlısı artık..

Psikolojik de olabilir gerçek de, beden türlü türlü oyunlar oynuyor, ben kendime bazen kızıyorum, yuh artık bunu da psikolojik yapıyorsun diye:) bat 21 ekimse, 18 ekime kadar beklemekte fayda var.. benim korunmasız ilk bebiş denememde reglim 1 hafta gecikmişti, kendimi o kadar gebe olduğuma inandırmıştım ki vucudum davul gibi şişmişti, sürekli test yapıp negatif görüyordum ama testlere inanmıyordum :)) ne zaman ki bir arkadaşım olsa erken gebelik testinde şimdiye kadar çıkması gerekiyordu dedi, sonrasında bayağı bir ağrı ile regl oldum..

Hadi inşallah sizden güzel haber alalım

Hadi inşallah sizden güzel haber alalım
Benden güzel haberler mucize olabilir :) ben ve eşim 40 yaşındayız.. 2,5 senedir deniyoruz, sebepsiz daha çok yaşa bağlı infertilite.. çok fazla takviye kullanıyoruz ama yine de benim kendimden doğal yolla çok umudum yok, tüm belirtilerimin de psikolojik olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…