- Konu Sahibi Meraklihatunnn
-
Mutlaka sonucu yazın, merakla bekliyorum, umarım pozitif olur, bizim için de umut olur.. açılan bu konuda da ilk siz güzel haberi paylaşırsınız.. evet her ay aynı döngü.. umut ve umutsuzluk arasında gidip geliyoruz...Yaa inşallah öyledirr zaten bıkmadan usanmadan her ay nasıl bu kadar umutla beklediğime hayret ediyorum bazenher ay aynı şey adet ol üzül ağla sonra tekrar umutla başla inanılmaz gerçekten inşallah çabalarımız karşılık bulur artık. İnşallah hepimiz pozitifi görelim bu sefer
İnşallah dediğiniz gibi olur sonucu yazarımMutlaka sonucu yazın, merakla bekliyorum, umarım pozitif olur, bizim için de umut olur.. açılan bu konuda da ilk siz güzel haberi paylaşırsınız.. evet her ay aynı döngü.. umut ve umutsuzluk arasında gidip geliyoruz...
Ben geçen ay dr ile takip etmiştim, 22mm'di kontrol günü, genelde 23mm'de çatlıyor demişti, sizinki ilaçların etkisi ile biraz büyümüş tabi, doktor kendisi çatlar dediğine göre demek bu büyüklükte çatlayabiliyor.. peki hissettiniz mi çatladığını? ben mesela 3 ekim gecesi aynı regl sancısı gibi yoğun bir sancı yaşadım, yani öyle gelip geçen anlık bir sancı değil, 4 ekim sabah tuvalete girdiğimde yumurta akı kıvamlı akıntı gelmişti.. sizde böyle birşey oldu mu?
Ya bi şey dicem benimde 8 ekim gecesi adet sancım gibi sağ kasıkta ağrı vardı. O günden sonra akıntı oldu.Ama korunmasız ilk ayımız , belimde de biraz ağrı var.psikolojik mi acaba , Bat 21 ekim , testi ne zaman yaptırayım ki, psikolojik mi acaba yaevet evet aynı şey oldu. 4 ekimde bildiğin adet sancısı çektim belim kasıklarım gerginliğim vs. sonrasında devam eden günlerde akıntım oldu beyaz kokusuz. 2 gün önce akıntım bitti. şimdi de 20 ekim bat tarihim 2 gündür belim karnım kasıklarım ağrıyo. ya tutunma aşamasında ya da adet olacağım hayallerim yine suyaa...
Ya işte benimde 5 ekimde çok ağrım oldu sonra geçti 1 haftadır iyiydim son 2 gündür belim kasıklarım çok ağrıyor.. ya bazılarının 8 gün önce bazılarının 3 gün önce negatif adet günü pozitif falan çıkıyor. Napalım bilemedimYa bi şey dicem benimde 8 ekim gecesi adet sancım gibi sağ kasıkta ağrı vardı. O günden sonra akıntı oldu.Ama korunmasız ilk ayımız , belimde de biraz ağrı var.psikolojik mi acaba , Bat 21 ekim , testi ne zaman yaptırayım ki, psikolojik mi acaba ya
Adeti beklemeyi düşünüyorumYa işte benimde 5 ekimde çok ağrım oldu sonra geçti 1 haftadır iyiydim son 2 gündür belim kasıklarım çok ağrıyor.. ya bazılarının 8 gün önce bazılarının 3 gün önce negatif adet günü pozitif falan çıkıyor. Napalım bilemedimTmd2020
Biraz daha varmış sizin adetinize. Bence bekleyin test için çok erkenYa bi şey dicem benimde 8 ekim gecesi adet sancım gibi sağ kasıkta ağrı vardı. O günden sonra akıntı oldu.Ama korunmasız ilk ayımız , belimde de biraz ağrı var.psikolojik mi acaba , Bat 21 ekim , testi ne zaman yaptırayım ki, psikolojik mi acaba ya
Reglden 3 4 gun once o da belki silik olarak canımBat 24 ekimKızlar erken gebelik testi ilişkiden kaç gün sonra sonuç verir ?
Hımm üzdü. Heyecanlıyım çok. Teşekkür ederimReglden 3 4 gun once o da belki silik olarak canım
Yok erken zaten muhtemelen benimde yoktur psikolojiktir yada üşütmüşümdür, hayırlısı bakalımBiraz daha varmış sizin adetinize. Bence bekleyin test için çok erken
Günaydın test yaptım ve negatif çıktı malesef yapıcak bişey yok hayırlısı :)Mutlaka sonucu yazın, merakla bekliyorum, umarım pozitif olur, bizim için de umut olur.. açılan bu konuda da ilk siz güzel haberi paylaşırsınız.. evet her ay aynı döngü.. umut ve umutsuzluk arasında gidip geliyoruz...
bende yaptım dün akam 8 gün var daha ama hiç bişe çıkmadı. sabah baktım hafif şey vardı orda. kurumuş olan şey sanırsamBen erken gebelik testi yaptım. Dayanamadım. Ve cam gibi negatif çıkardı. Silik çizgi bile yoktu. Ben de yarin randevu aldım doktora gideceğim. Çünkü sağ kasığım gerçekten çok ağrıyor
Günaydın, adeti bekleyin bakalım, kimilerinde idrara geçmesi biraz daha zaman alıyor.. ben birkaç gün daha bekleyeceğim, kasıklarımda özellikle sol yumurtalıkta ağrı, sızı, batma oluyor.. hayırlısı artık..Günaydın test yaptım ve negatif çıktı malesef yapıcak bişey yok hayırlısı :)
8 gün kala erken gebelik testi bile çıkmaz ki, keşke bekleseydiniz, çatlamadan sonra en az 10 gün geçmesi gerekiyorbende yaptım dün akam 8 gün var daha ama hiç bişe çıkmadı. sabah baktım hafif şey vardı orda. kurumuş olan şey sanırsam
Psikolojik de olabilir gerçek de, beden türlü türlü oyunlar oynuyor, ben kendime bazen kızıyorum, yuh artık bunu da psikolojik yapıyorsun diye:) bat 21 ekimse, 18 ekime kadar beklemekte fayda var.. benim korunmasız ilk bebiş denememde reglim 1 hafta gecikmişti, kendimi o kadar gebe olduğuma inandırmıştım ki vucudum davul gibi şişmişti, sürekli test yapıp negatif görüyordum ama testlere inanmıyordum :)) ne zaman ki bir arkadaşım olsa erken gebelik testinde şimdiye kadar çıkması gerekiyordu dedi, sonrasında bayağı bir ağrı ile regl oldum..Ya bi şey dicem benimde 8 ekim gecesi adet sancım gibi sağ kasıkta ağrı vardı. O günden sonra akıntı oldu.Ama korunmasız ilk ayımız , belimde de biraz ağrı var.psikolojik mi acaba , Bat 21 ekim , testi ne zaman yaptırayım ki, psikolojik mi acaba ya
Hadi inşallah sizden güzel haber alalımGünaydın, adeti bekleyin bakalım, kimilerinde idrara geçmesi biraz daha zaman alıyor.. ben birkaç gün daha bekleyeceğim, kasıklarımda özellikle sol yumurtalıkta ağrı, sızı, batma oluyor.. hayırlısı artık..
Benden güzel haberler mucize olabilir :) ben ve eşim 40 yaşındayız.. 2,5 senedir deniyoruz, sebepsiz daha çok yaşa bağlı infertilite.. çok fazla takviye kullanıyoruz ama yine de benim kendimden doğal yolla çok umudum yok, tüm belirtilerimin de psikolojik olduğunu düşünüyorumHadi inşallah sizden güzel haber alalım
Sekiz gün kala çıkmaz zaten. Insallah vardır. Rahat olun.bende yaptım dün akam 8 gün var daha ama hiç bişe çıkmadı. sabah baktım hafif şey vardı orda. kurumuş olan şey sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?