- Konu Sahibi Meraklihatunnn
-
Hadi inşallah vardırBugün adet günümdü. Çok az pembe bir leke geldi sonra bir şey gelmedi. Eğer olmazsam pazartesi vereceğim bakalım.
Ay inşallah yarın regl olmam lazım inşallah tutmuştur .sizin durumunuz nedir.Tabi ki var. Daha çok varmış adetine. Benim de doktor rahmin kalinlasmis deyince adete 3 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı dedi. Doktor da biz onları saymıyoruz bile demişti.
Erken gebelik testi yapabilirsin. Ama net sonuç öğren bence kan testiyle yoksa insan üzülüyor. Benimde bat 19 ama 17 sinde leke geldi. Ara ara geliyor , çok üzgünüm galiba adet olacağım..benimde bugün tam 4 gün varcok hafif bel kasık ağrısı dışına üzerimde hafif ağırlık var . inşallah gebeyimdir tüp bebekten önce son ay allahım nolrusun... test yapsam cıkar mı? 20 bat
amiiin benşmde bat 20, mide bulantım ve dün aşırı baş ağrım oldu. inşallah olmam ama olcam gibideBen de 19 Ekimde adet olacaktım 16sında oldum maalesef bu ay da olmadı. Soğan suyuyla testere dişli aslan pençesi kürünü deneyeceğim bu ay. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah olmazsınız. Güzel haberlerinizi bekliyorumamiiin benşmde bat 20, mide bulantım ve dün aşırı baş ağrım oldu. inşallah olmam ama olcam gibide(
hayırlısıı. benim midem çok kötğbenim bat 21 ekim , gelecek galiba ağrısı var ..
korunmasız ilk ayımız zaten bu kadar hızlı olmayacağını biliyorum :) kısmet bi dahaki aya artık
allah herkese hayırlı sonuçlar versin :)
:) Hadi inşallah , allah isteyen herkese nasip etsinhayırlısıı. benim midem çok kötğ
Benim de korunmasız ilk ayım. 29 yaşındayım regl olmaya başladığımdan beri her zaman regl olacağımı anladığım ağrılarım olurdu. Bu sefer zerre ağrım sancım yok.benim bat 21 ekim , gelecek galiba ağrısı var ..
korunmasız ilk ayımız zaten bu kadar hızlı olmayacağını biliyorum :) kısmet bi dahaki aya artık
allah herkese hayırlı sonuçlar versin :)
MAAALESEF KIRMIZI KART :) transferim var 6 kasımda:) Hadi inşallah , allah isteyen herkese nasip etsin
benim halen gelen giden yokBenim de korunmasız ilk ayım. 29 yaşındayım regl olmaya başladığımdan beri her zaman regl olacağımı anladığım ağrılarım olurdu. Bu sefer zerre ağrım sancım yok.
Amin hepimize umarım :)
Canımm dualarım seninle güzel haberlerin gelsin inşallah. Beklemedeyiim pek umut yok amakızlarrr günaydn , bat 21 ekim belki 22 ekim halen gelen giden yok
umutlanmak istemiyorum gereksiz yere
ne durumdasınız
hayırlısı yaCanımm dualarım seninle güzel haberlerin gelsin inşallah. Beklemedeyiim pek umut yok ama
Selam canım, hala regl olmadım. İşin değişik tarafı hiç regl belirtim de yok. Beklemedeyim...
Bende de durum böyle, kasıklarım belim ağrıyor ama gelen yok.test yaptım sabah ama negatif. İlk defa geciktiSelam canım, hala regl olmadım. İşin değişik tarafı hiç regl belirtim de yok. Beklemedeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?