Gebeliğe Hazırlık BAT 18-19-20-21 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi ki var. Daha çok varmış adetine. Benim de doktor rahmin kalinlasmis deyince adete 3 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı dedi. Doktor da biz onları saymıyoruz bile demişti.
Ay inşallah yarın regl olmam lazım inşallah tutmuştur .sizin durumunuz nedir.

Herkese günaydın, batı bekleyen hanımlar durumlar nasıl? C cigdemkpln kan verdin mi canım?
Ben de adet olmayı bekliyorum, sabah pembe bir damla geldi, sonra gerisi gelmedi, regl olacak gibi karnım ağrıdı.
Bugün, yarın sökülür diye düşünüyorum..

benimde bugün tam 4 gün var cok hafif bel kasık ağrısı dışına üzerimde hafif ağırlık var . inşallah gebeyimdir tüp bebekten önce son ay allahım nolrusun... test yapsam cıkar mı? 20 bat
Erken gebelik testi yapabilirsin. Ama net sonuç öğren bence kan testiyle yoksa insan üzülüyor. Benimde bat 19 ama 17 sinde leke geldi. Ara ara geliyor , çok üzgünüm galiba adet olacağım..

Ben de 19 Ekimde adet olacaktım 16sında oldum maalesef bu ay da olmadı. Soğan suyuyla testere dişli aslan pençesi kürünü deneyeceğim bu ay. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ben de 19 Ekimde adet olacaktım 16sında oldum maalesef bu ay da olmadı. Soğan suyuyla testere dişli aslan pençesi kürünü deneyeceğim bu ay. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
amiiin benşmde bat 20, mide bulantım ve dün aşırı baş ağrım oldu. inşallah olmam ama olcam gibide (

benim bat 21 ekim , gelecek galiba ağrısı var ..
korunmasız ilk ayımız zaten bu kadar hızlı olmayacağını biliyorum :) kısmet bi dahaki aya artık
allah herkese hayırlı sonuçlar versin :)

korunmasız ilk ayımız zaten bu kadar hızlı olmayacağını biliyorum :) kısmet bi dahaki aya artık
hayırlısıı. benim midem çok kötğ

Benim de korunmasız ilk ayım. 29 yaşındayım regl olmaya başladığımdan beri her zaman regl olacağımı anladığım ağrılarım olurdu. Bu sefer zerre ağrım sancım yok.
Amin hepimize umarım :)

kızlar formu geç gördüm , 4 ekimde çatlama oldu. 3-5-7 ve 9 u değerlendirdik. bat 19 ekim ve şuan hala adet kanaması gelmedi. çok fazla kasık ağrım bel ağrım var. sanırım regl olacağım..

kızlarrr günaydn , bat 21 ekim belki 22 ekim halen gelen giden yok
umutlanmak istemiyorum gereksiz yere
ne durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…