- Konu Sahibi Meraklihatunnn
-
Canım sen tekrar kan testi yaptıracaktın? ne durumdasın, belirtilerin nasıl?Tabi ki var. Daha çok varmış adetine. Benim de doktor rahmin kalinlasmis deyince adete 3 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı dedi. Doktor da biz onları saymıyoruz bile demişti.
Bat ne zaman canımmHayırlısı canım, gelecek aya inşallah:) bakalım ben de beklemedeyim, bir taraftan boşuna ümitlenmek istemiyorum, bir taraftan da regle 3-4gün kalınca tüm belirtilerim kayboluyordu, halen sol tarafta bir sızı var, olursa mucize olacak :)
Bat 18 veya 19 Ekim, çatlama 4 ekimdi..Bat ne zaman canımm
Amin hepimize inşallahRabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.
İnşallahhHayırlısı canım, gelecek aya inşallah:) bakalım ben de beklemedeyim, bir taraftan boşuna ümitlenmek istemiyorum, bir taraftan da regle 3-4gün kalınca tüm belirtilerim kayboluyordu, halen sol tarafta bir sızı var, olursa mucize olacak :)
aynı durumdayım ama hiç sanmıyorum. kasıklarım bi ara ağrımıştı hepsi geçti. şuan anormal bi şey hissetmiyorumBenim ovülasyon testime göre 3-4 ekimde yumurtlama ve çatlama oldu. Bat 19 Ekim , sabredemeyip test yaptım negatif. Ama kasıklarımda ince sızım ve beyaz akıntım var .. 19 Ekimi iple çekiyorum
Tıpatıp aynı durumdayizBenim ovülasyon testime göre 3-4 ekimde yumurtlama ve çatlama oldu. Bat 19 Ekim , sabredemeyip test yaptım negatif. Ama kasıklarımda ince sızım ve beyaz akıntım var .. 19 Ekimi iple çekiyorum
Ben bugün aşırı bel agrisi ile uyandim nerdeyse dr a gidecektim ama böbrek ağrısı mı gebelik belirtisi mi bilemedim çünkü tas düşünürken de aynı yerim agriyodu.Benim ovülasyon testime göre 3-4 ekimde yumurtlama ve çatlama oldu. Bat 19 Ekim , sabredemeyip test yaptım negatif. Ama kasıklarımda ince sızım ve beyaz akıntım var .. 19 Ekimi iple çekiyorum
Canım yesilcay icmemen gerekir benim bildiğim kadarıyla sadece nane limon serbestaynı durumdayım ama hiç sanmıyorum. kasıklarım bi ara ağrımıştı hepsi geçti. şuan anormal bi şey hissetmiyorum
bide kızlar yeşil çay içmenin negatif yanı olabilri mi ?
İçmeyeyim o zaman ne olur ne olmazCanım yesilcay icmemen gerekir benim bildiğim kadarıyla sadece nane limon serbest
Bugün adet günümdü. Çok az pembe bir leke geldi sonra bir şey gelmedi. Eğer olmazsam pazartesi vereceğim bakalım.Canım sen tekrar kan testi yaptıracaktın? ne durumdasın, belirtilerin nasıl?
Benim batim 25 i bende sizin kervana geldim hanimlarAnladım canım diyecektim hapsa eger hemen gebelik olmayabiliyor moraliniz bozulmasın diyecektim
Birde ben 1 bucik aydir gebefyl kullaniyorum kullanan var mi?Anladım canım diyecektim hapsa eger hemen gebelik olmayabiliyor moraliniz bozulmasın diyecektim
İnşallah Rabbim gönlümüze göre verir. Bel ağrın varsa hamilelik olabilir inşallah öyledir. Benimde dün akşam hafif adet ağrım oldu, 4 gün varken. İnsan çok isteyince her şeyi ona yoruyor..Tıpatıp aynı durumdayiz
Bugün regle 2 gün var test yaptım dayanamadım negatif çıktı ama normal test yaptım erken gebelik değil yani. Dedim stresten regl de gecikecek bari negatiti göreyim de regl tarihim sasmasinİnşallah Rabbim gönlümüze göre verir. Bel ağrın varsa hamilelik olabilir inşallah öyledir. Benimde dün akşam hafif adet ağrım oldu, 4 gün varken. İnsan çok isteyince her şeyi ona yoruyor..
benimde bugün tam 4 gün varİnşallah Rabbim gönlümüze göre verir. Bel ağrın varsa hamilelik olabilir inşallah öyledir. Benimde dün akşam hafif adet ağrım oldu, 4 gün varken. İnsan çok isteyince her şeyi ona yoruyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?