Gebeliğe Hazırlık BAT 18-19-20-21 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat ne zaman canımm

İnşallahh Hadi inşallah sizden gebelik haberi gelirse çok sevineceğim

Günaydın arkadaşlar benim yumurtlamadan sonra 11. Günüm bazı aylar yumurtlamadan 12 gün sonra adet olbiliyorum dün bacak ağrısı bugün bel ağrısı önceki adet belirtilerim sanırım yine adet olacağım gibi hissediyorum

Benim ovülasyon testime göre 3-4 ekimde yumurtlama ve çatlama oldu. Bat 19 Ekim , sabredemeyip test yaptım negatif. Ama kasıklarımda ince sızım ve beyaz akıntım var .. 19 Ekimi iple çekiyorum

Benim ovülasyon testime göre 3-4 ekimde yumurtlama ve çatlama oldu. Bat 19 Ekim , sabredemeyip test yaptım negatif. Ama kasıklarımda ince sızım ve beyaz akıntım var .. 19 Ekimi iple çekiyorum
aynı durumdayım ama hiç sanmıyorum. kasıklarım bi ara ağrımıştı hepsi geçti. şuan anormal bi şey hissetmiyorum

bide kızlar yeşil çay içmenin negatif yanı olabilri mi ?

Ben bugün aşırı bel agrisi ile uyandim nerdeyse dr a gidecektim ama böbrek ağrısı mı gebelik belirtisi mi bilemedim çünkü tas düşünürken de aynı yerim agriyodu.

Anladım canım diyecektim hapsa eger hemen gebelik olmayabiliyor moraliniz bozulmasın diyecektim
Benim batim 25 i bende sizin kervana geldim hanimlar ben 3 ay ilac killandim kist vardi dr verdi eylulde olmadi bakalim bu ay nasil olcak bilmiyorum rabbim herkese nasip etsin insallah.
Canim erteliyor derken mesela ne kadar erteliyor?

bazılarına aşırı hayran kaldım göbeğimin 4 parmak solu 2 santim yukarısı vallahi böyle görünce ben emek vermiyor muyum acaba diyorum hiç bu kadar dinlemiyorum kendimi hatta hep başka hastalıklara yoruyorum :) kısmetse 28 ekim ama sürekli koşturmaktan yoğunluktan ağrım var kasıma transfer gibiyim hayırlısı.... :)

İnşallah Rabbim gönlümüze göre verir. Bel ağrın varsa hamilelik olabilir inşallah öyledir. Benimde dün akşam hafif adet ağrım oldu, 4 gün varken. İnsan çok isteyince her şeyi ona yoruyor..
Bugün regle 2 gün var test yaptım dayanamadım negatif çıktı ama normal test yaptım erken gebelik değil yani. Dedim stresten regl de gecikecek bari negatiti göreyim de regl tarihim sasmasin

Merhaba herkese, benim de bat 25 ekim. Bu ay ovulasyon takibi yaptım ama maalesef çatlama ve sonrası günlerde ilişki olmadı. Ama ovulasyon günü ve öncesinde 5 gün boyunca hemen her gün ilişki oldu. Çatlama ve sonraki gün olmasa bile umut edip beklemeli miyim ? Nedense hiç inanasim gelmiyor. Geçen sene düşünmeye başlamıştık sonra benimle ilgili sağlık problemleri oldu. İlk defa bu ay başladık yeniden bilinçli ama onda da doğru günlerde olamadı galiba

İnşallah Rabbim gönlümüze göre verir. Bel ağrın varsa hamilelik olabilir inşallah öyledir. Benimde dün akşam hafif adet ağrım oldu, 4 gün varken. İnsan çok isteyince her şeyi ona yoruyor..
benimde bugün tam 4 gün var cok hafif bel kasık ağrısı dışına üzerimde hafif ağırlık var . inşallah gebeyimdir tüp bebekten önce son ay allahım nolrusun... test yapsam cıkar mı? 20 bat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…