Gebeliğe Hazırlık BAT 18-19-20-21 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 gün var 19 ekim :)
Aynıyız sizinle:) benim anlayamadığım eğer gebelik yoksa bunca ağrı, sızı nerden geliyor, bugüne kadar çatlamadan itibaren 10 gündür bayağı bir ağrı, kramp, batma yaşadım, ilk defa bugün yok, ama solda hissedilir birşey var, şişkinlik gibi geliyor bana.. göğüslerim başta çok sızlıyordu, bastırınca acıyordu, halen dolgunluk var ama regl öncesi hassasiyet de olabilir.. gebe kalanların belirtilerine bakıyorum, genelde regl öncesi birkaç gün kala regl ağrıları yoğun olmuş..

Günaydınn kist değildir inşallah bebiş olsun diye dua edelim Ben de dün akşam dışardayken yine şiddetli adet sancısı yaşadım ama bu sefer gerçekten adet olduğumu da hissettim aynı zamanda. Eve gidene kadar bakamadım ama emindim adet olduğuma, hemen depresyon moduna girmiştim ki eve gelip baktığımda hiç birşey yoktu. Yarın sabah bir test daha yapacağım adet olmazsam

Umarım kist değil bebiştir dualarım sizinle:) bende gebelik düşündüğümden beri hem yumurtlamayı hem yumurtlamadan sonraki dönemde ağrı sızı ne varsa hissediyorum öncesinde hiçbişey farketmez bir kaç güne kala adet olacağımı hissederdim bel ağrısından vs ama şimdi çatlama gününde 5-6. Gün sol yumurtalık tarafı gönek deliğinin sol altı ağrıdı baya bi şimdide o taraflarda ince sızılar oluyor göğüsler baya sert çok da değerlendiremedik ama işte hep bir umut her ay kısır bir döngü içinde gibi

İnsallah sizin de bebiştir! benim artık bu belirtilere hiç aklım ermiyor, mantıklı bir açıklaması da yok, gerçi vardır da biz tıbbi olarak o kadar hakim değiliz. herkesin hormonları farklı, herkesin belirtileri farklı deyip geçiyoruz. mesela göğüs dolgunluğu ve hassasiyeti bazılarında oluyor, bazılarında çok sonradan oluyor.. regl ağrısı, batma bazısında daha fazla, bazısında o bile pek olmuyor.. belirtileri anlamaya çalışmaktan yoruldum valla:)

Umut hep var canım:) siz de müjdeli haber inşallah alırsınız en yakın zamanda! benim göğüsler sanki su yatağı gibi oldu.. ben 1 kez kimyasal geçirdim, onda gün geçtikte göğüslerim çok sertleşmişti, üzerine yatamıyordum, silik çizgi gittikçe koyulaşacağına gittikçe açıldı, 39.günde regl oldum, o gün kan vermiştim beta 12'ydi, akşamına regl oldum zaten.. o zaman meşhur baş dönmesini yaşamıştım, çatlamadan sonraki 10.günde, henüz baş dönmesi olmadı bende.. göbek deliği çevresinde benim ağrım sızım olmadı ama olanlar var, okudum.. o kısır döngüyü hepimiz ne yazık ki her ay yaşıyoruz..

Evet çok doğru söylediniz aynı kişinin farklı doğumları bile farklı belirtilerle olduğuna göre kişiden kişiye bu kadar farklılık olması çok normal başımıza geldiğinde anlayacağız artık demek ki hamileliktenmiş diye :)

Ben hiç gebelik yaşamadım o yüzden olursa ilk olacak hiç tecrübem yok çatlama günüm dahil bugün 10. Günüm bakalım herkesin belirtisi de farklı oluyor geçen ay test yapıp üzüldüğüm için bu ay kesinlikle regl bekleyeceğim:)

Ben 4 ekimde çatlamayı gördüm, benim çatlamadan sonraki 11.günüm oluyor, o zaman demek benim batım 18 Ekim gibi duruyor.. genelde çatlamadan sonra 10.günde testte çıkanlar olmuş, ama en iyisi beklemek tabi, bende haftasonu en erken cumartesi günü test yapacağım.. hakkımızda hayırlısı artık:)

Benim döngülerim değişiyor bazen 28 bazen 24-25 geçen ay döngünün 14. Gün yumurtlama oldu bu ay 12. Gün yani 4 ekimde yumurtladım:) o yüzden tam kestiremiyorum ama karnımda yer yer ağrılar var bu sefwr üstelik sadece 3 ekim değerlendirebildik

Benim de genelde döngülerim 28-29 gün. geçen ay doktor ile kontrol ettirmiştim, yumurtan çatlayacak dediği günden 2 gün sonra çatlama oldu, bu ay ovülasyon testi ile kontrol ettim, akıntım ile doğru orantılı oldu, 3 ekim yumurtalama, 4 ekim çatlama oldu. biz de 2-3-4 ekimi değerlendirdik. Siz 3 ekimi değerlendirdiyseniz normalde sperm içerde 3 gün canlı kalabiliyor, tabi sperm kalitesi de önemli burda.. ayda tek ilişki ile gebe kalanı çok okudum burda.. umarım tutmuştur

Bizde geçen ay her gün değerlendirdik ovulasyon haftasında ama tutmadı bu ay inşallah tutmuştur

Benim de bat 19 Ekim. 3 ay önce düşük yaptım ama çok istiyorum. İnşallah hayırla rabbim nasip etsin kızlar :)

bat 20 , heycanla bekliyorum. 8 gün önceden yaptım negatif çıktı artıkkkkkkk bundan sonrası ALLAHÜTEĞAALAYAA emanet

Kizlar ya benim bat 19 ekim. Kendimi umutlandirmak istemiyorum ama aşırı dererecede kollarım bacaklarım başım belim sırtım her yerim ağrıyor. Ara ara kasık ağrım oldu ama geçti o simdi.grip degilim ama asiri halsizim. Bilmiyorum ya hasta olcam ya da belirti olabilir mi. Goguslerimde damarlar azıcık mavi mavi belli oldu. Bi ara yoğun beyaz akıntım olmuştu.. kendimi mi kandırıyorum acaba

Tabi ki var. Daha çok varmış adetine. Benim de doktor rahmin kalinlasmis deyince adete 3 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı dedi. Doktor da biz onları saymıyoruz bile demişti.

Ben adet oldum malesef :) sizlerden güzel haberler gelsin inşallah
Hayırlısı canım, gelecek aya inşallah:) bakalım ben de beklemedeyim, bir taraftan boşuna ümitlenmek istemiyorum, bir taraftan da regle 3-4gün kalınca tüm belirtilerim kayboluyordu, halen sol tarafta bir sızı var, olursa mucize olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…