- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Bencede git canım Bi baktır. Bizede haber etYa yine kesildi mide bulantım da var bugün gidip beta hcg değerine baktircam
Verdim bekliyorum ama ümitli degilimBencede git canım Bi baktır. Bizede haber et
Belli olmaz. Ne zaman çıkar sonuçVerdim bekliyorum ama ümitli degilim
2 saate çıkar dediler yarım saat kaldiBelli olmaz. Ne zaman çıkar sonuç
Hadi hayırlısı inşallah2 saate çıkar dediler yarım saat kaldi
Çıktı mı canım sonuç nedir?2 saate çıkar dediler yarım saat kaldi
Bu hangi marka test ki üstünde hcg bile yazmıyor. Kanda çıkmıyorsa yoktur canımEki Görüntüle 2922631
Kızlar ilk 10 dakika da çıktı ama kan da negatif nasıl oluyor anlamıyorum yA
Kuzum mavi bir kutu valla attım hala regl olmadım kanı da 2 gün önce verdim yAni bat günü ne diyim bekliyorum bakalımBu hangi marka test ki üstünde hcg bile yazmıyor. Kanda çıkmıyorsa yoktur canım
Cnm adet günün ne zaman kanı ne zaman verdin bu testi ne zaman yaptın birdeEki Görüntüle 2922631
Kızlar ilk 10 dakika da çıktı ama kan da negatif nasıl oluyor anlamıyorum yA
Kuzum adet günüm 23 Eylül tam o gün kan verdin 0.1 di hala adet olmadım bugün bu testi yaptım işte sadece sık idrara çıkma ve kabızlık gibi şeyler yaşıyorumCnm adet günün ne zaman kanı ne zaman verdin bu testi ne zaman yaptın birde
Ya yok sonuçları e nabizda goruntuleyemiyorum anlamadım gitti ben kan tahlili verip geldim dedim e nabizdan görürüm sonucu . Bide benim lekelenmeler çoğaldı ilk defa bu durumu yaşadığım için birşeye yorumluyamiyorum ama benim kasık agrilarim da varÇıktı mı canım sonuç nedir?
Hayırlı sı olsun canım olmadı Bi daha kan verirsin 2 gün sonra belli olmaz bu işlerKuzum mavi bir kutu valla attım hala regl olmadım kanı da 2 gün önce verdim yAni bat günü ne diyim bekliyorum bakalım
Özeller de e nabız da geç çıkıyor canım önce doktora görünmeden e nabız yansımıyor hastaneyi arayıp sonucu sorabilirsinYa yok sonuçları e nabizda goruntuleyemiyorum anlamadım gitti ben kan tahlili verip geldim dedim e nabizdan görürüm sonucu . Bide benim lekelenmeler çoğaldı ilk defa bu durumu yaşadığım için birşeye yorumluyamiyorum ama benim kasık agrilarim da var
Ya geçen ayda kan vermiştim ama 1 buçuk saat sonra sonucumu gördüm e nabizdanÖzeller de e nabız da geç çıkıyor canım önce doktora görünmeden e nabız yansımıyor hastaneyi arayıp sonucu sorabilirsin
Bilemedim canım hastaneyi ara sor Bi benceYa geçen ayda kan vermiştim ama 1 buçuk saat sonra sonucumu gördüm e nabizdan
Hayirlisi artık zaten galiba regl oldum lekelenme kanamaya döndüBilemedim canım hastaneyi ara sor Bi bence
Anladım canim afet gunune 5 gün kala falan belli olmuyor kanda ondan dedim arkadaşım 5 gün kala kan verdi negatif di 2 gün kala kaset test yaptı kırmızı bayağı belirgindi ve hamile idi o yüzden sordum cnm hayırlısı hakkında insAllah canım ya bakalım gönlünüzce olsunKuzum adet günüm 23 Eylül tam o gün kan verdin 0.1 di hala adet olmadım bugün bu testi yaptım işte sadece sık idrara çıkma ve kabızlık gibi şeyler yaşıyorum
Anladım canim afet gunune 5 gün kala falan belli olmuyor kanda ondan dedim arkadaşım 5 gün kala kan verdi negatif di 2 gün kala kaset test yaptı kırmızı bayağı belirgindi ve hamile idi o yüzden sordum cnm hayırlısı hakkında insAllah canım ya bakalım gönlünüzce olsun
ulaşabildin mi sonuçlarına canımHayirlisi artık zaten galiba regl oldum lekelenme kanamaya döndü
Ulaşamadım ama adet oldumulaşabildin mi sonuçlarına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?