Gebeliğe Hazırlık Bat 20,21,22,23,24,25 Eylül olanlar haydi buraya ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm adet günün ne zaman kanı ne zaman verdin bu testi ne zaman yaptın birde
Kuzum adet günüm 23 Eylül tam o gün kan verdin 0.1 di hala adet olmadım bugün bu testi yaptım işte sadece sık idrara çıkma ve kabızlık gibi şeyler yaşıyorum

Çıktı mı canım sonuç nedir?
Ya yok sonuçları e nabizda goruntuleyemiyorum anlamadım gitti ben kan tahlili verip geldim dedim e nabizdan görürüm sonucu . Bide benim lekelenmeler çoğaldı ilk defa bu durumu yaşadığım için birşeye yorumluyamiyorum ama benim kasık agrilarim da var

Özeller de e nabız da geç çıkıyor canım önce doktora görünmeden e nabız yansımıyor hastaneyi arayıp sonucu sorabilirsin

Kuzum adet günüm 23 Eylül tam o gün kan verdin 0.1 di hala adet olmadım bugün bu testi yaptım işte sadece sık idrara çıkma ve kabızlık gibi şeyler yaşıyorum
Anladım canim afet gunune 5 gün kala falan belli olmuyor kanda ondan dedim arkadaşım 5 gün kala kan verdi negatif di 2 gün kala kaset test yaptı kırmızı bayağı belirgindi ve hamile idi o yüzden sordum cnm hayırlısı hakkında insAllah canım ya bakalım gönlünüzce olsun

Hayirlisi artık zaten galiba regl oldum lekelenme kanamaya döndü
ulaşabildin mi sonuçlarına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…