Gebeliğe Hazırlık Bat 20,21,22,23,24,25 Eylül olanlar haydi buraya ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bembeyaz olmaması iğne etkisindendir canım. Ben de silikleşir tekrar koyulaşıyor mu onu takip ediyorum. Bakalım az kaldı zaten ama günler de geçmiyor

Hangisi son yaptığınız elinizle tuttuğumuzu valla pik gibi görünüyor gebelik testi varmı evde
En alttaki canım son yaptığım. Gebelik testi var ama sabah ilk idrarı geçti bide çatlamadan sonraki 8. Gün daha bata 4 gün var çıkmaz diye gebelik yapmıyorum bu ovu daha erken gösteriyor pikle diye yaptım. Tam pik değil canım ikisi aynı renk değil ama sondan öncekilere göre koyu geldi bana

Hayırlısı inşallah genişlerimiz bizimle olur benimde bata 10 gün kaldı şiddetli göğüs sizlamasi Mafetti beni

Benimde bat 28 eylül canım ovulasyonla takip ettim ayın 15 inde çatladı siz takip edebildiniz mi yumurtlamayı

Kuzum böyle negatif çıkacak diye öyle endişeliyim ki yıkım olur bu ay yine

Kızlar zaman geçmiyor ya napıcaz böyle..ve içimde iyi bir his yok, kendimi olumsuza mı hazırlıyorum malum mu oluyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…