- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Hangisi son yaptığınız elinizle tuttuğumuzu valla pik gibi görünüyor gebelik testi varmı evdeValla umutsuz olduğum için dikkat etmedim sıvı alımına şimdi tekrar çektim bakalımEki Görüntüle 2918377
Benim bembeyaz olmaması iğne etkisindendir canım. Ben de silikleşir tekrar koyulaşıyor mu onu takip ediyorum. Bakalım az kaldı zaten ama günler de geçmiyorAy canım 9 eylül de benim yumurtlama günüm 11 sabahı da çatlamış görmüştüm testte bence seninkide bugün bir tık koyu çıkmış aynı giditor hemen hemen seninle lh durumu benimde bembeyaz olmadı hiç inşallah ikimizinkide hamilelik dalgalanmasıdır
Benimki iğnesiz ama hiç tam anlamıyla silikleşmediBenim bembeyaz olmaması iğne etkisindendir canım. Ben de silikleşir tekrar koyulaşıyor mu onu takip ediyorum. Bakalım az kaldı zaten ama günler de geçmiyor
En alttaki canım son yaptığım. Gebelik testi var ama sabah ilk idrarı geçti bide çatlamadan sonraki 8. Gün daha bata 4 gün var çıkmaz diye gebelik yapmıyorum bu ovu daha erken gösteriyor pikle diye yaptım. Tam pik değil canım ikisi aynı renk değil ama sondan öncekilere göre koyu geldi banaHangisi son yaptığınız elinizle tuttuğumuzu valla pik gibi görünüyor gebelik testi varmı evde
Hayırlısı inşallah genişlerimiz bizimle olur benimde bata 10 gün kaldı şiddetli göğüs sizlamasi Mafetti beniEn alttaki canım son yaptığım. Gebelik testi var ama sabah ilk idrarı geçti bide çatlamadan sonraki 8. Gün daha bata 4 gün var çıkmaz diye gebelik yapmıyorum bu ovu daha erken gösteriyor pikle diye yaptım. Tam pik değil canım ikisi aynı renk değil ama sondan öncekilere göre koyu geldi bana
Benimde yumurtlamadan beri ağrıyo özellikle üstüne yatarken veya sallandıkçaHayırlısı inşallah genişlerimiz bizimle olur benimde bata 10 gün kaldı şiddetli göğüs sizlamasi Mafetti beni
Kaset teste çıkmaz siye düşünüyorum sizce de öyle mi çünkü 6 gün var yaÇok belirgin görünüyor .Aksi bir durum yoksa bence gebesinizAllah hayirlara nasip etsin insallah
Benimde bat 28 eylül canım ovulasyonla takip ettim ayın 15 inde çatladı siz takip edebildiniz mi yumurtlamayıBenim bay 28 eylül psikolojik değil eminim göğüslerim çok ağrıyor sızlıyor prolaktin dün baktırdım değeri düşük sabah da dış etlerim şişmiş ben anlamıyorum sanırım üşüttüm
Erken gebelikte varsa çıkar bence inşallah cikarKaset teste çıkmaz siye düşünüyorum sizce de öyle mi çünkü 6 gün var ya
Geçen ay aynısını yaşadım ya aynısını dedim tamam bu sefer oldu ama malesefBenimde yumurtlamadan beri ağrıyo özellikle üstüne yatarken veya sallandıkça
Pazartesi günü yapayım diyorumErken gebelikte varsa çıkar bence inşallah cikar
Yok malesef ay içinde gün aşırı birlikte oldukBenimde bat 28 eylül canım ovulasyonla takip ettim ayın 15 inde çatladı siz takip edebildiniz mi yumurtlamayı
6 gün varsa daha çıksa da çok çok silik çıkar.Sonuc için bence arada kalırsınız yine. En iyisi adet gününu beklemek. Ben de bekliyorum nasip diyerek.Kaset teste çıkmaz siye düşünüyorum sizce de öyle mi çünkü 6 gün var ya
Kuzum böyle negatif çıkacak diye öyle endişeliyim ki yıkım olur bu ay yine6 gün varsa daha çıksa da çok çok silik çıkar.Sonuc için bence arada kalırsınız yine. En iyisi adet gününu beklemek. Ben de bekliyorum nasip diyerek.
Ama içinize sinmezse alın testi eczaneden yapın geçin
Gün aşırı birliktelik olduysa olma ihtimali yine de çok yüksekYok malesef ay içinde gün aşırı birlikte olduk
Ovulasyon testini çatlamadan sonra kaçıncı gün yaptınızKuzum böyle negatif çıkacak diye öyle endişeliyim ki yıkım olur bu ay yine
Ben bu ay çok dikkat etmedim Ovülasyon takibini canım yani tam anlamıyla bilmiyorumOvulasyon testini çatlamadan sonra kaçıncı gün yaptınız
Amiiiiiiiiinnnnn inşallah canım inşallahAyyy inşallah hepiminiz hamilesinizdir kızallah isteyen herkese nasip etsin doğru zamanda konuyu görünce yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?