- 12 Eylül 2012
- 1.708
- 5.174
- 358
Değerlendir derken hergün mü kastediyor hekiminiz , 2-3 günde 1 mi acabaMerhaba . Benım bat da 19 Kasım . Şu aralar yumurtlama donemım ama tam gününü bılmıyorum çok stres olduğum ıcın ovulasyon testını bıraktım .doktor kontrolunde Klomen kullandım. Adetın 10. Gununden 16. Gününe kadar degerlendır dedı . Bende yoruldum artık . Her seferinde bır sonrakı aydan beklıyorum . Marttan beri denıyoruz . Insallah olur bır an önce
Yumurtlama günleri hergun canım .Değerlendir derken hergün mü kastediyor hekiminiz , 2-3 günde 1 mi acaba
Merhaba kanda beta baktırdınız mıTestim bu şekilde aynı anda yaptım ama soldaki bozuk büyük ihtimal
Sadece paket almayacağım dedim 1 ay da 2 paket içtim sadece 17 gündür de hiç içmedim ama nasıl canım istiyprSigara kullanıyorum bırakamıyorum bu dönemde bırakam var mı nasıl becerebildi lütfen öneri versin
Ben normalde 28-29 ekim gibi bekliyordum ovulasyonu buna göre bat 11 kasımdı ama ovulasyon geç olunca bat 16-17 si olmuş oluyor değil mimerhaba kızlar bende bu ay 2 kasım saat 12:00 da ilk piki gördüm 2 kasım 21:00 pik 3 kasım 13:00 pik 3 kasım akşamı çizgi silikleşmeye başladı ben sadece 30 ekim ve 2 kasımı değerlendirebildim. Sizce olma ihtimali var mıdır
Merhabalar ovulasyon testim buMerhaba kanda beta baktırdınız mı
Normalde spermler 3-5 gün yaşayabiliyor içerde o yüzden evet ihtimal varmerhaba kızlar bende bu ay 2 kasım saat 12:00 da ilk piki gördüm 2 kasım 21:00 pik 3 kasım 13:00 pik 3 kasım akşamı çizgi silikleşmeye başladı ben sadece 30 ekim ve 2 kasımı değerlendirebildim. Sizce olma ihtimali var mıdır
Günaydın kızlar benim Bat 19 Kasım. Yumurtlama biraz geç oluyor tahminimce bugün veya yarına yumurtlamış olacağım. Belirtilerim o yönde. Bu geceyi değerlendirmeyi planlıyoruz ama yumurtlamadan sonraki günü de değerlendirin diyorlar. İki gün üst üste sperm kalitesi düşer diyen de var bilemedim
Hangi gün ne olacagı belli olmuyo aslında belkı bugunden bı sey olur belkı yarın şansa bırakma bence ısını degerlendır baya yukselmıs cunkuHenüz pik olmamış değil mi kızlar takvime görede yarın gösteriyor. Bugün ilişki olmalı mı
Hayırlısı olsunnnnBat 14 Kasım olarak beklesem
Bat 14 Kasım olarak beklesem
Pik olmamıs gibi duruyorSizce hangisi pik ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?