Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

akantus

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2025
732
652
18
17 Ağustos çatlama gördüm. Tahmini Bat 31 Ağustos-1 Eylül hanımlarBenzer zamanlarda olanlar süreci ve belirtileri birlikte bekleyelim, pozitifleri görelim inşallah

Ben de geleyimm. Benim de 1 eylül muhtemelen. Henüz çatlama göremedim beklemedeyim hadi hayırlısı hepimiz için

Ay bende geldim bende benimde tahmini bat 1/2 Eylül
Rabb’imin izniyle inşallah güzel haberler alırız .

Benimde 31 Ağustos olmazsa aşılama yaptıracağım inşallah bu ay olur da uğraşmam yumurtlamadan beri yani 2-3 gündür meme hassasiyeti ve sağ kasık ağrım var umarım devam eder

Benimde 31 Ağustos olmazsa aşılama yaptıracağım inşallah bu ay olur da uğraşmam yumurtlamadan beri yani 2-3 gündür meme hassasiyeti ve sağ kasık ağrım var umarım devam eder
Hoşgeldin aramıza Benimde alt karnım sızlıyor bugün. Meme hassasiyetim henüz yok normalde regl öncesi hep olur, bekleyeceğim bakalım

Hoşgeldin aramıza Benimde alt karnım sızlıyor bugün. Meme hassasiyetim henüz yok normalde regl öncesi hep olur, bekleyeceğim bakalım
Ben bir kez düşük yaptım o hamileliğimden biliyorum yumurtlamadan hemen sonra kasık ağrısı ve meme hassasiyeti olmuştu belirtiler aynı bu ay nasip olur inşallah hepimize ya

Ben bir kez düşük yaptım o hamileliğimden biliyorum yumurtlamadan hemen sonra kasık ağrısı ve meme hassasiyeti olmuştu belirtiler aynı bu ay nasip olur inşallah hepimize ya
Ay hadi inşallah ya

Kızlar ne durumdasınızz. Dün yoğunluktan ovülasyon testi yapamadım. İlişki oldu ve bugün hafiften belim ağrıyo gibi. Psikolojik midir bilmiyorum ama. Sizde belirti var mı

Kızlar ne durumdasınızz. Dün yoğunluktan ovülasyon testi yapamadım. İlişki oldu ve bugün hafiften belim ağrıyo gibi. Psikolojik midir bilmiyorum ama. Sizde belirti var mı
Ben ilişkiyi çatlamadan sonra bıraktım, nasip artık Benimde dün bel ağrım vardı. Dün bugün beyaz akıntı var. Ama progesteron artışı sebebiyle akıntı normalmiş. Regl öncesi belirtilerde böyle oluyormuş.

Evet zaten ben asla akıntıdan anlayamam herhalde. Anca çok çok yoğun olması lazım

Benimde 2 gündür belim ve kasıklarım da ağrı var bugün de beyaz böyle krem rengi gibi akıntı gelmeye başladı

Ovulasyon yapmadım ama bence çatlama 17 sinde oldu ve o günü değerlendirdim . Bu ay olacakmış gibi hissediyorum ama bakalım 1 hafta sonra test yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…