Hoşgeldin, Eylül uğurlu gelsin inşallahBenimde aynı 31 ağustos- 1 Eylül beklemedeyim nasip bakalım
Hoşgeldin, hayırla gelsin Eylül o zamanBen de geleyimm. Benim de 1 eylül muhtemelen. Henüz çatlama göremedim beklemedeyim hadi hayırlısı hepimiz için
Evet kuşum bizim için mucizelerle dolu bir ay olur inşallah1-2 Eylülbekleyelim aşkım beraber
AminnnnnnEvet kuşum bizim için mucizelerle dolu bir ay olur inşallahÇabucak geçsin 10 gün
Hoşgeldin canım benimAy bende geldim bende benimde tahmini bat 1/2 Eylül
Rabb’imin izniyle inşallah güzel haberler alırız .
Hoşgeldin aramızaBenimde 31 Ağustos olmazsa aşılama yaptıracağım inşallah bu ay olur da uğraşmamyumurtlamadan beri yani 2-3 gündür meme hassasiyeti ve sağ kasık ağrım var umarım devam eder
Aminn inşallah hepimiz içinHoşgeldin, Eylül uğurlu gelsin inşallah
Ben bir kez düşük yaptım o hamileliğimden biliyorum yumurtlamadan hemen sonra kasık ağrısı ve meme hassasiyeti olmuştu belirtiler aynı bu ay nasip olur inşallah hepimize yaHoşgeldin aramızaBenimde alt karnım sızlıyor bugün. Meme hassasiyetim henüz yok normalde regl öncesi hep olur, bekleyeceğim bakalım
Ay hadi inşallah yaBen bir kez düşük yaptım o hamileliğimden biliyorum yumurtlamadan hemen sonra kasık ağrısı ve meme hassasiyeti olmuştu belirtiler aynı bu ay nasip olur inşallah hepimize ya
Ben ilişkiyi çatlamadan sonra bıraktım, nasip artıkKızlar ne durumdasınızz. Dün yoğunluktan ovülasyon testi yapamadım. İlişki oldu ve bugün hafiften belim ağrıyo gibi. Psikolojik midir bilmiyorum ama. Sizde belirti var mı
Evet zaten ben asla akıntıdan anlayamam herhalde. Anca çok çok yoğun olması lazımBen ilişkiyi çatlamadan sonra bıraktım, nasip artıkBenimde dün bel ağrım vardı. Dün bugün beyaz akıntı var. Ama progesteron artışı sebebiyle akıntı normalmiş. Regl öncesi belirtilerde böyle oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?