behiya Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2025 168 71 13 28 7 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi akantus #741 elifnisa253538 .!.: Kızlar benim adetim de 4 gün geçti pek bir belirti yok bazen gögüs hassasiyeti oluyor ama bugün biraz ağır temizlik yaptım perde yıkadım cam sildim birazcık kahverengi leke gelmiş sizce adetim mi sökmüştür yoksa başka türlü ne olabilir Genişletmek için tıkla... Test yapmalısın dört gün geçmiş varsa çıkar zaten umarım hamilesindir
elifnisa253538 .!.: Kızlar benim adetim de 4 gün geçti pek bir belirti yok bazen gögüs hassasiyeti oluyor ama bugün biraz ağır temizlik yaptım perde yıkadım cam sildim birazcık kahverengi leke gelmiş sizce adetim mi sökmüştür yoksa başka türlü ne olabilir Genişletmek için tıkla... Test yapmalısın dört gün geçmiş varsa çıkar zaten umarım hamilesindir
E elifnisa253538 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Aralık 2024 20 2 1 36 8 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi akantus #742 behiya .!.: Test yapmalısın dört gün geçmiş varsa çıkar zaten umarım hamilesindir [/QUOTEsağolun sanırım adet oldum olmadı bu ay da Genişletmek için tıkla...
behiya .!.: Test yapmalısın dört gün geçmiş varsa çıkar zaten umarım hamilesindir [/QUOTEsağolun sanırım adet oldum olmadı bu ay da Genişletmek için tıkla...
Vignette 🐣🙏🏼 Kayıtlı Üye 20 Haziran 2016 6.408 10.783 248 11 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi akantus #743 Hinasan13 .!.: Canım seni takip ediyordum, güzel sonuçlar aldın mı? Ben de gecikmedeyim merak ediyorum çok, allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Merhaba kan verdiniz mi acaba
Hinasan13 .!.: Canım seni takip ediyordum, güzel sonuçlar aldın mı? Ben de gecikmedeyim merak ediyorum çok, allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Merhaba kan verdiniz mi acaba
H Hinasan13 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2025 71 29 3 17 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi akantus #744 Vignette .!.: Merhaba kan verdiniz mi acaba Genişletmek için tıkla... Canım, moral bozukluğundan bakamamışım, ağustos olmadı malesef, şu an yumurtlama dönemindeyim yine eylülü deneyeceğim:/
Vignette .!.: Merhaba kan verdiniz mi acaba Genişletmek için tıkla... Canım, moral bozukluğundan bakamamışım, ağustos olmadı malesef, şu an yumurtlama dönemindeyim yine eylülü deneyeceğim:/
Vignette 🐣🙏🏼 Kayıtlı Üye 20 Haziran 2016 6.408 10.783 248 18 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi akantus #745 Hinasan13 .!.: Canım, moral bozukluğundan bakamamışım, ağustos olmadı malesef, şu an yumurtlama dönemindeyim yine eylülü deneyeceğim:/ Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun canım seni anlıyorum ben de dün adet oldum.
Hinasan13 .!.: Canım, moral bozukluğundan bakamamışım, ağustos olmadı malesef, şu an yumurtlama dönemindeyim yine eylülü deneyeceğim:/ Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun canım seni anlıyorum ben de dün adet oldum.
H Hinasan13 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2025 71 29 3 20 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi akantus #746 Vignette .!.: Hayırlısı olsun canım seni anlıyorum ben de dün adet oldum. Genişletmek için tıkla... Bu ay insallah olacak hepimiz icin hayirlisi olsun insallah canim
Vignette .!.: Hayırlısı olsun canım seni anlıyorum ben de dün adet oldum. Genişletmek için tıkla... Bu ay insallah olacak hepimiz icin hayirlisi olsun insallah canim