Ve sağ kasıkta batma oldu 2 gün , dünden beri de kabızlık . Normalde olmam sigara da kullanıyorum onun etkisiyle de hiç olmam ama bilmiyorum belirtti için de erken tabiOvulasyon yapmadım ama bence çatlama 17 sinde oldu ve o günü değerlendirdim . Bu ay olacakmış gibi hissediyorum ama bakalım 1 hafta sonra test yaparım
Konudan bağımsız sizin mesajlarınızın altında hamileliğin 27. haftasında olduğunuz yazıyo eskiden kalma mı oOvulasyon yapmadım ama bence çatlama 17 sinde oldu ve o günü değerlendirdim . Bu ay olacakmış gibi hissediyorum ama bakalım 1 hafta sonra test yaparım
Evet canım nişanda kürtaj oldum ama bu durumu buradan bulup kaldıramadımKonudan bağımsız sizin mesajlarınızın altında hamileliğin 27. haftasında olduğunuz yazıyo eskiden kalma mı o
Aynı bende senin dediklerini yaşıyorum. Birkaç gün geçtikçe belirtiler iyice oturur.Benimde 2 gündür belim ve kasıklarım da ağrı var bugün de beyaz böyle krem rengi gibi akıntı gelmeye başladı
Kaybınız için başınız sağolsunEvet canım nişanda kürtaj oldum ama bu durumu buradan bulup kaldıramadım
Benimde bat 31 Ağustos beklemedeyim heyecan da var zor geçiyor17 Ağustos çatlama gördüm. Tahmini Bat 31 Ağustos-1 Eylül hanımlarBenzer zamanlarda olanlar süreci ve belirtileri birlikte bekleyelim, pozitifleri görelim inşallah
17 Ağustos çatlama gördüm. Tahmini Bat 31 Ağustos-1 Eylül hanımlarBenzer zamanlarda olanlar süreci ve belirtileri birlikte bekleyelim, pozitifleri görelim inşallah
Hadi bakalım hep birlikte pozitifler görelim inşallahBenimde bat 31 Ağustos beklemedeyim heyecan da var zor geçiyor
Merhaba canım inşallah hiç birine gerek kalmadan bu ay mucizelerle dolsun taşsınKızlar benim de BAT tarihi 2 Eylül bugün pik gördüm yumurtlamam 16. Günde oldu. muhtemelen gecikme olacak pazartesi ve bugünü değerlendirdik eşimin spermiogram sonucu çok kötü çıktı tüp bebeğe yönlendirdiler bakalım bu ayda olmazsa zorlu bir sürece gireceğiz rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
10 gün gecikince test yaptın mı? Birliktelik ile zarar verdiğini düşünmüyorum.Kızlar geçen ay ben 10 gün geciktim cinsel birliktelik olduktan sonra ise regl oldum aklımda kalan soru ise ya döllenmiş yumurtaya zarar vermişsek
Bence silikleşene kadar devam etmelisin ve çatlasın diye bol bol havuç ye canım faydası oluyormuş.Bende geç yumurtladım regle bir kaç gün kala 15 imde koyulaşmaya başladı 17 ağustostan bu yama da çok koyu kontrol çizgisinden bile ve birlikteliğe devam etmeli miyim sanırım bat altı Eylül olacak o da bugün yarın silikleşirse tabii
Burda okumuştum belkide geçen ay senin yumurta döllendi hatta rahme bile tutunmuş olabilir. Sonra düşükle atmış olabilirsin. Genelde pıhtılı ve ağrılı adet olunca böyle söylüyorlar. Test yapmış mıydın?Benim bu ay adetim çok tuhaftı 4 eylülde sadece çok hafif leke geldi sonra durdu 5 eylül akşamı anca tam olarak başladı ve bu sefer inanılmaz pıhtılı ve zor oldu. Şimdi adet başlangıç tarihim 4 mü 5 mi bilmiyorum ben de dün pik görebildim anca
Ben de öyle düşündüm açıkçası çünkü hayatımda öyle bi kanama yaşamamıştım hiç. Test iki üç gün önce yapmıştım çok çok hayali bi çizgi gördüm sandım sonra uydurma kızım dedim attım çöpe ajdkjdsj bilmiyorum artık hayırlısıBurda okumuştum belkide geçen ay senin yumurta döllendi hatta rahme bile tutunmuş olabilir. Sonra düşükle atmış olabilirsin. Genelde pıhtılı ve ağrılı adet olunca böyle söylüyorlar. Test yapmış mıydın?
İnşallah bu aya daha koyuları nasip olsun diyelimBen de öyle düşündüm açıkçası çünkü hayatımda öyle bi kanama yaşamamıştım hiç. Test iki üç gün önce yapmıştım çok çok hayali bi çizgi gördüm sandım sonra uydurma kızım dedim attım çöpe ajdkjdsj bilmiyorum artık hayırlısı
İnşallah hepimizeİnşallah bu aya daha koyuları nasip olsun diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?