Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

Merhaba canım inşallah hiç birine gerek kalmadan bu ay mucizelerle dolsun taşsın Bende 21. günde pik gördüm bu ay. Geçen ay 32. günde pik gördüm resmen
İnşallah canım benim inşallah bu ay hepimiz için mucizeler gerçekleşir bizim için pek Umut yok gibi ama olsun yine de rabbimin dediği olur ne imkansızlar gerçek oluyor o isteyince sen de PCO mu var ovulasyon günlerin baya farklı

Bence silikleşene kadar devam etmelisin ve çatlasın diye bol bol havuç ye canım faydası oluyormuş.
Öyle yaptım bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz ama ben silikleştiğini gördükten saatlar sonra değerlendire bildim

Pco yok ama bu ara kilo aldım sanırım ondan etkilendi.

Öyle yaptım bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz ama ben silikleştiğini gördükten saatlar sonra değerlendire bildim
Bişey olmaz canım benim zaten yumurta 12-24 saat yaşıyor illaki denk gelmiştir. Bundan sonrası bekleyiş

Bişey olmaz canım benim zaten yumurta 12-24 saat yaşıyor illaki denk gelmiştir. Bundan sonrası bekleyiş
Bu bekleyiş en zoru oluyor her ay bu ayda olmazsa zaten dalmayı düşünüyorum artık her iki gruptanda yazışıyoruz galiba cevap niteliğnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…