kızlar bende geldiimmmm 31i benimdeİnşallah hepimize
Hoşgeldinnkızlar bende geldiimmmm 31i benimde
Hoşgeldin, ilk senden hayırlı haberi alalım inşallahKızlar ben de 13 ağustosta çatlatma oldum. Bat 28 ağustos.
Sende hoşgeldin canım, beraber bekleyelimkızlar bende geldiimmmm 31i benimde
İnşallah canım benim inşallah bu ay hepimiz için mucizeler gerçekleşir bizim için pek Umut yok gibi ama olsun yine de rabbimin dediği olur ne imkansızlar gerçek oluyor o isteyince sen de PCO mu var ovulasyon günlerin baya farklıMerhaba canım inşallah hiç birine gerek kalmadan bu ay mucizelerle dolsun taşsınBende 21. günde pik gördüm bu ay. Geçen ay 32. günde pik gördüm resmen
Öyle yaptım bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz ama ben silikleştiğini gördükten saatlar sonra değerlendire bildimBence silikleşene kadar devam etmelisin ve çatlasın diye bol bol havuç ye canım faydası oluyormuş.
Pco yok ama bu ara kilo aldım sanırım ondan etkilendi.İnşallah canım benim inşallah bu ay hepimiz için mucizeler gerçekleşir bizim için pek Umut yok gibi ama olsun yine de rabbimin dediği olur ne imkansızlar gerçek oluyor o isteyince sen de PCO mu var ovulasyon günlerin baya farklı
Bişey olmaz canım benim zaten yumurta 12-24 saat yaşıyor illaki denk gelmiştir. Bundan sonrası bekleyişÖyle yaptım bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz ama ben silikleştiğini gördükten saatlar sonra değerlendire bildim
Bu bekleyiş en zoru oluyor her ay bu ayda olmazsa zaten dalmayı düşünüyorum artık her iki gruptanda yazışıyoruz galiba cevap niteliğndeBişey olmaz canım benim zaten yumurta 12-24 saat yaşıyor illaki denk gelmiştir. Bundan sonrası bekleyiş
Hoşgeldin balımBende geliyim bariBenimde 18 Ağustos çatlama oldu bat 1-2 Eylül inşallah güzel haberler alırız
Hoşgeldin kuzumBen de burdayim 30 agustos
Hahaha evet bende şimdi farkettimBu bekleyiş en zoru oluyor her ay bu ayda olmazsa zaten dalmayı düşünüyorum artık her iki gruptanda yazışıyoruz galiba cevap niteliğnde
İnşallah ya senin kaç dpo şuanHahaha evet bende şimdi farkettimBurdaki herkes bizimle aynı zamanda bat bekliyor. İnşallah hepimiz gebe kalırız
Hayır sadece idrar testi yaptım negatifti10 gün gecikince test yaptın mı? Birliktelik ile zarar verdiğini düşünmüyorum.
Dpo 4 benim yarın dpo 5 inşallah. Henüz bariz farklı bir belirtim yokİnşallah ya senin kaç dpo şuan
Oo sen yolu yarılamışsın az kalmış. Ne zaman test yapacaksın?Bende yerimi alayım 13 ü pik 14 ü çatlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?