- 18 Mart 2024
- 228
- 80
- 18
- 29
Yok cumartesi yapmaya başlarım o zaman dpo 9 olacak. Genelde 12de de adet oluyorum :/dpo 5 çok erken nolur biraz daha bekle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cumartesi yapmaya başlarım o zaman dpo 9 olacak. Genelde 12de de adet oluyorum :/dpo 5 çok erken nolur biraz daha bekle![]()
Al benden de o kadarReglime 6 gün var sadece meme hassasiyetim var baya başka belirtim yok test de yapmıyorum şuan çok erken meme ucu acıyor bazen kaşınıyor hatta o kadar başka birşeyim yok![]()
Çok iyi çok hassas ölçmüşBen geçen ay kimyasal geçirdim. Bu ay nasıl ilerleyecek onu merak ettiğim için yapıyorum aslında. Silik çizgi koyulaşacak mı ona bakcam. Geçen ay da Dpo 10 da çıkmıştı benim. Laboquick 9 betayı algılamıştı. :)
Hepimizde göğüs hassasiyeti var sanırım. Bende regl öncesi hep oluyordu ama, inşallah gebeliktendir hepimizin kiBen henüz dpo 5’teyim cumartesi sabah test yapıcam. Göğüs hassasiyeti dışında belirtim yok henüzz. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz
Bende dpo 14’e kadar hiç test yapmam normaldedpo 12 hala elle tutulur bir şey yok kasık ağrısı ayak üşümesi meme hassasiyeti dışında. 14dpoya kadar negatif görenler olmuş beklemedeyizz
Merhabalar, lekelenme yerleşme ise bile kanda hormonun salgılanması birkaç gün bulabiliyor. Kandan sonra da idrara geçecek vs vs. Cuma-cumartesi gibi tekrar test yaparsın elinde varsaMerhaba benimde bat 2 Eylül 2 gündür çok belim agriyordu dün gece bir iki damla kahverengi leke gelmiş sabah test yaptım negatif ti sonuç değişir mi sizce beklemelimiyim
Teşekkür ederim elimde var . Mayıs da ölü doğum yaptım ikizlerimi onlarda böyle yerleşme kanaması görmüştüm . Ama dediğiniz gibi test için erken herhalde . İnşallah hepimiz pozitif görürüzMerhabalar, lekelenme yerleşme ise bile kanda hormonun salgılanması birkaç gün bulabiliyor. Kandan sonra da idrara geçecek vs vs. Cuma-cumartesi gibi tekrar test yaparsın elinde varsa![]()
Dün yaptım bir şey çıkmadı gibi bugün yapmadım yarın yapacağım. Kızlar göğüs hassasiyetimi kaybettimHeyyoooo kızlar ne durumdasınızzzz?
batci @Asuuuuu B Bus13 @Asalsayii @berfnoo
@BEYZAC @behiya @duygu_gokkok @ecedrk
@Peru123lima @aydk @ElizabethBennettt V velinimet @kelebek232334 @dahacokerken @Kediseversarisin @selly98 @ThequeenHurremsultan @1balimsu @Berrey @Nergis51 @kebelek @34zehra34
Kaybınız için çok üzüldüm, Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin her birimize inşallah. Buradan bilgilendir bizi mutlakaTeşekkür ederim elimde var . Mayıs da ölü doğum yaptım ikizlerimi onlarda böyle yerleşme kanaması görmüştüm . Ama dediğiniz gibi test için erken herhalde . İnşallah hepimiz pozitif görürüz![]()
Yaaaa bir günümüz bir günümüzü tutmuyor ki bacımDün yaptım bir şey çıkmadı gibi bugün yapmadım yarın yapacağım. Kızlar göğüs hassasiyetimi kaybettim![]()
Sizde var mı belirti pekiYaaaa bir günümüz bir günümüzü tutmuyor ki bacımYarın bende yapcam galibaaaa
![]()
Teşekkür ederim inşallahKaybınız için çok üzüldüm, Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin her birimize inşallah. Buradan bilgilendir bizi mutlaka![]()
Göğüs ucu hassasiyeti olur gibi oldu 1-2 gün sonra azaldı şuan yok gibi. Akıntı yok ama böyle bir ıslaklık var gibi. Yeni yeni kasık ağrıları hissediyorum sanki yada psikolojik bilmiyorumSizde var mı belirti peki
Çok geçmiş olsun Rabbim büyük. Benimde bir oğlum var 4 yaşında, ikinciyi istiyoruz inşallah nasip olursa. Bu ayda olmazsa doktora gideceğim tahlil vs baktıracağım.Teşekkür ederim inşallahaslında bir sene ara verecektim ama yumurtalık kanseri geçirdim sol yumurtaligim ve tüpüm alındı . Allah'ın hikmeti ikizlere doğal olarak hamile kaldım ama mono mono tek yumurta ikizleri karnım da 6 aylık kalpleri durdu . çok şükür yaşayan 1 kızım var 4 yaşında ama doktor eğer çocuk istiyorsan erteleme dedi olacak mı tutacak mı stres yaptım galiba biraz
kendimi test yapmamak için biraz tutmam lazim şimdiden 5 test harcadım
![]()
İnşallah doktora gerek kalmadan mutlu haber alırsınız .Çok geçmiş olsun Rabbim büyük. Benimde bir oğlum var 4 yaşında, ikinciyi istiyoruz inşallah nasip olursa. Bu ayda olmazsa doktora gideceğim tahlil vs baktıracağım.
İnşallah yaa Rabbim kimseyi aratmasın, sizinde gönlünüze göre olsunİnşallah doktora gerek kalmadan mutlu haber alırsınız .![]()
Göğüs hassasiyeti nasıl bir hassasiyet ya benim bu ay çok değişik bir hassas bir değil sağ taraf hassas sol taraf değil iç kısım daha hassas felan bölge bölge değişiyor sjslsjlsjs iyice kafayı yedi vücudum sizinki nasıl normal adet öncesi gibi miBen henüz dpo 5’teyim cumartesi sabah test yapıcam. Göğüs hassasiyeti dışında belirtim yok henüzz. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz
Tam adı gibi valla nasıl anlatayım hahsjsjsj göğüslerinin ucu o kadar hassas oluyor ki elleyince yada kıyafet değince falan hissediliyor. Ama sadece uçları yani. Benim her regl öncesi olur. Ordan anlarım regl geleceğini.Göğüs hassasiyeti nasıl bir hassasiyet ya benim bu ay çok değişik bir hassas bir değil sağ taraf hassas sol taraf değil iç kısım daha hassas felan bölge bölge değişiyor sjslsjlsjs iyice kafayı yedi vücudum sizinki nasıl normal adet öncesi gibi mi
Ya benim göğüs hassasiyetim o kadar saçma ki bu ay bi sağ taraf bi sol taraf hassas ikisi hiç eşit olmadı biri hep daha fazla birde iç kısmı daha hassas mesela garip garip valla anlamadım artık ya sjsksjslksAl benden de o kadarArada girip güncelleyelim kızlar merak ederim ben
![]()