• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

Reglime 6 gün var sadece meme hassasiyetim var baya başka belirtim yok test de yapmıyorum şuan çok erken meme ucu acıyor bazen kaşınıyor hatta o kadar başka birşeyim yok 😂
Al benden de o kadar😅 Arada girip güncelleyelim kızlar merak ederim ben🫠🫶🏻

Ben geçen ay kimyasal geçirdim. Bu ay nasıl ilerleyecek onu merak ettiğim için yapıyorum aslında. Silik çizgi koyulaşacak mı ona bakcam. Geçen ay da Dpo 10 da çıkmıştı benim. Laboquick 9 betayı algılamıştı. :)
Çok iyi çok hassas ölçmüş☺️ Kimyasal sonrası sağlıklı olma şansı çok yüksekmiş inşallah o ay bu ay olur🥳

Ben henüz dpo 5’teyim cumartesi sabah test yapıcam. Göğüs hassasiyeti dışında belirtim yok henüzz. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz
Hepimizde göğüs hassasiyeti var sanırım. Bende regl öncesi hep oluyordu ama, inşallah gebeliktendir hepimizin ki🤰🏻

dpo 12 hala elle tutulur bir şey yok kasık ağrısı ayak üşümesi meme hassasiyeti dışında. 14dpoya kadar negatif görenler olmuş beklemedeyizz
Bende dpo 14’e kadar hiç test yapmam normalde🙂 Bu ay elimde Predictor Early var bir tane erken gebelik. Yarın belki onu denerim emin değilimm. Yarın dpo 10 oluyor. İlk senden haber alacağız desene🤰🏻🙏🏻

Merhaba benimde bat 2 Eylül 2 gündür çok belim agriyordu dün gece bir iki damla kahverengi leke gelmiş sabah test yaptım negatif ti sonuç değişir mi sizce beklemelimiyim

Merhaba benimde bat 2 Eylül 2 gündür çok belim agriyordu dün gece bir iki damla kahverengi leke gelmiş sabah test yaptım negatif ti sonuç değişir mi sizce beklemelimiyim
Merhabalar, lekelenme yerleşme ise bile kanda hormonun salgılanması birkaç gün bulabiliyor. Kandan sonra da idrara geçecek vs vs. Cuma-cumartesi gibi tekrar test yaparsın elinde varsa🌸

Merhabalar, lekelenme yerleşme ise bile kanda hormonun salgılanması birkaç gün bulabiliyor. Kandan sonra da idrara geçecek vs vs. Cuma-cumartesi gibi tekrar test yaparsın elinde varsa🌸
Teşekkür ederim elimde var . Mayıs da ölü doğum yaptım ikizlerimi onlarda böyle yerleşme kanaması görmüştüm . Ama dediğiniz gibi test için erken herhalde . İnşallah hepimiz pozitif görürüz ♥️

Teşekkür ederim elimde var . Mayıs da ölü doğum yaptım ikizlerimi onlarda böyle yerleşme kanaması görmüştüm . Ama dediğiniz gibi test için erken herhalde . İnşallah hepimiz pozitif görürüz ♥️
Kaybınız için çok üzüldüm, Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin her birimize inşallah. Buradan bilgilendir bizi mutlaka🫶🏻🌸

Kaybınız için çok üzüldüm, Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin her birimize inşallah. Buradan bilgilendir bizi mutlaka🫶🏻🌸
Teşekkür ederim inşallah ♥️ aslında bir sene ara verecektim ama yumurtalık kanseri geçirdim sol yumurtaligim ve tüpüm alındı . Allah'ın hikmeti ikizlere doğal olarak hamile kaldım ama mono mono tek yumurta ikizleri karnım da 6 aylık kalpleri durdu . çok şükür yaşayan 1 kızım var 4 yaşında ama doktor eğer çocuk istiyorsan erteleme dedi olacak mı tutacak mı stres yaptım galiba biraz 😅 kendimi test yapmamak için biraz tutmam lazim şimdiden 5 test harcadım 😀

Teşekkür ederim inşallah ♥️ aslında bir sene ara verecektim ama yumurtalık kanseri geçirdim sol yumurtaligim ve tüpüm alındı . Allah'ın hikmeti ikizlere doğal olarak hamile kaldım ama mono mono tek yumurta ikizleri karnım da 6 aylık kalpleri durdu . çok şükür yaşayan 1 kızım var 4 yaşında ama doktor eğer çocuk istiyorsan erteleme dedi olacak mı tutacak mı stres yaptım galiba biraz 😅 kendimi test yapmamak için biraz tutmam lazim şimdiden 5 test harcadım 😀
Çok geçmiş olsun Rabbim büyük. Benimde bir oğlum var 4 yaşında, ikinciyi istiyoruz inşallah nasip olursa. Bu ayda olmazsa doktora gideceğim tahlil vs baktıracağım.

Ben henüz dpo 5’teyim cumartesi sabah test yapıcam. Göğüs hassasiyeti dışında belirtim yok henüzz. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz
Göğüs hassasiyeti nasıl bir hassasiyet ya benim bu ay çok değişik bir hassas bir değil sağ taraf hassas sol taraf değil iç kısım daha hassas felan bölge bölge değişiyor sjslsjlsjs iyice kafayı yedi vücudum sizinki nasıl normal adet öncesi gibi mi

Göğüs hassasiyeti nasıl bir hassasiyet ya benim bu ay çok değişik bir hassas bir değil sağ taraf hassas sol taraf değil iç kısım daha hassas felan bölge bölge değişiyor sjslsjlsjs iyice kafayı yedi vücudum sizinki nasıl normal adet öncesi gibi mi
Tam adı gibi valla nasıl anlatayım hahsjsjsj göğüslerinin ucu o kadar hassas oluyor ki elleyince yada kıyafet değince falan hissediliyor. Ama sadece uçları yani. Benim her regl öncesi olur. Ordan anlarım regl geleceğini.

Al benden de o kadar😅 Arada girip güncelleyelim kızlar merak ederim ben🫠🫶🏻
Ya benim göğüs hassasiyetim o kadar saçma ki bu ay bi sağ taraf bi sol taraf hassas ikisi hiç eşit olmadı biri hep daha fazla birde iç kısmı daha hassas mesela garip garip valla anlamadım artık ya sjsksjslks

Back
X