- 18 Mart 2024
- 228
- 80
- 18
- 29
Alınıyor evetreçetesiz alınıyor mu bu ilaç. gidip direk alsak bakarsın ikiz olur :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alınıyor evetreçetesiz alınıyor mu bu ilaç. gidip direk alsak bakarsın ikiz olur :)
Bir şey çıkmadı canım 1balimsu
Bir şey çıkmadı canım 1balimsu
Evet görünüyo silik bi cizgi var bence iki gün testle takip edin koyulaşmayi sonra kan verin insallah vardir. ne zaman kimyasal gecirdinizKızlar nolur bakın. Bata 2 gün var. Erken gebelik testi yaptım prodoctor. Silik görüyor gibiyim ama emin olamıyorum. Pcos var kimyasal geçirdim 1 kere. İdrarda görmemiştim hiç. Şimdi böyle olunca sormak istedim lütfen yanıtlayin hemenn
Ekim 2024te. Şimdi de letu kullaniyorum 2 aydır. İnşallah olmuştur Allah'ım yaEvet görünüyo silik bi cizgi var bence iki gün testle takip edin koyulaşmayi sonra kan verin insallah vardir. ne zaman kimyasal gecirdiniz
Yerleşme kanaması olabilir takip edinkızlar banada yardım edin böyle birşey duyan var mı hiç bat 30 ağustos 24ünde regl oldum bugün bitti
tam 3 gün sürdü ama aynı normal regl gibi rengi kahverengi vs değil bildiğiniz kırmızıYerleşme kanaması olabilir takip edin
Pıhtılı değilse hala ihtimal vartam 3 gün sürdü ama aynı normal regl gibi rengi kahverengi vs değil bildiğiniz kırmızı
yok pıhtılı değildi normalde 7 gün sürer çok erken geldi ve üç günde bitti peki ne zaman test yapsam çıkar acaba kafam allak bullak olduPıhtılı değilse hala ihtimal var
Bende geçen aylarda öyle oldu evlilik başında normal dedi doktor. Ben hem erken hemde 2 gün süren azıcık kanama ile regl oldum normal karşıladı doktorkızlar banada yardım edin böyle birşey duyan var mı hiç bat 30 ağustos 24ünde regl oldum bugün bitti
Bat gününü bekleyinyok pıhtılı değildi normalde 7 gün sürer çok erken geldi ve üç günde bitti peki ne zaman test yapsam çıkar acaba kafam allak bullak oldu
ben 8 yıllık evliyim cnm ama benim ilk defa basıma geliyor böyle birşeyBende geçen aylarda öyle oldu evlilik başında normal dedi doktor. Ben hem erken hemde 2 gün süren azıcık kanama ile regl oldum normal karşıladı doktor
adet bitti o zaman 30unu bekliyim ben yinedeBat gününü bekleyin
Sen baya tecrübelisin canım inşallah yerleşmedirben 8 yıllık evliyim cnm ama benim ilk defa basıma geliyor böyle birşey
canım hiç yerleşme yaşamadım blmiyorum çoğu kişi koyu kahve oluyor yazmış belkide bu normal regldir bugün bi test yaptım dayanamadım böyle çıktıSen baya tecrübelisin canım inşallah yerleşmedir
Markası ne bununcanım hiç yerleşme yaşamadım blmiyorum çoğu kişi koyu kahve oluyor yazmış belkide bu normal regldir bugün bi test yaptım dayanamadım böyle çıktı
prodoctor marka adet görmeme rağmen erken oldu biliyorum 30unda yine yapıcamMarkası ne bunun