• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

Ben de bi çizgi gördüm ama evet en azından 2 gün sonra tekrarlayabilirsiniz
ben yine test alıyım en iyisi evde test kalmadı ama eğer hamileysem adet görüp hamile kalan tek insan olucam sanırım.. 22sinde kan sonucum 0.100 çıktı hiç ihtimal veremiyorum ama içimde bi his var

ben yine test alıyım en iyisi evde test kalmadı ama eğer hamileysem adet görüp hamile kalan tek insan olucam sanırım.. 22sinde kan sonucum 0.100 çıktı hiç ihtimal veremiyorum ama içimde bi his var
Eğer bu yerleşmeyse zaten 22sinde çıkmazdı. Yerleşmeden 2-3 gün sonra falan çıkar anca

Adet olup hamile olan çok var arkadaşımın akrabası üç ay adet görmüş hamile olduğunu bilmiyormuş canım

Canım benim bugün depo 6 herhangi bi belirti yok henüz testede daha çok var sen test yaptın mı burda sabah on o yüzden geç görüyorum yazışmaları
Yok kuzum yapmadım. Benim yarın sabah dpo 10 oluyor yapmam sanırım bir iki gün daha beklerim

Kızlar nolur bakın. Bata 2 gün var. Erken gebelik testi yaptım prodoctor. Silik görüyor gibiyim ama emin olamıyorum. Pcos var kimyasal geçirdim 1 kere. İdrarda görmemiştim hiç. Şimdi böyle olunca sormak istedim lütfen yanıtlayin hemenn
Canım biraz geç cevaplıyorum ama bana çizgi çok net geldi. Gebesin inşallah🥰🧿

Back
X