• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

Bu da sabah yaptigim erken test bundada gördüm yapar yapmaz ama bunu da resimleyemedim marka sente 2 gun kaldi yada 3 gun adete

Eklentiler

• 1000193206.webp
    1000193206.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 113
  • 1000193205.webp
    1000193205.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 115
Bu da sabah yaptigim erken test bundada gördüm yapar yapmaz ama bunu da resimleyemedim marka sente 2 gun kaldi yada 3 gun adete
Buraya yükleyince kalitesi düşüyor ya ondan net görünmüyor var gibi bunda da sanki.

Bence adet gecikmesini bekle umarım sevinçten havalara uçarsın 😍

Kızlar merhaba benim bugün dpo11 yaklaşık dört gündür göğüslerimde çok hassasiyet oluşmaya başladı son iki gündür damarlarım belirginleşmeye başladı onun dışında hiçbir belirti yok normalde adet döngüsünde evet göğüslerim ağrıdı ama damarlarım asla bu kadar belirginleşmezdi uzun süredir korunmuyoruz gebe kalamadım ama hep yumurtlamayı yanlış hesaplayıp yanlış zamanlarda birliktelik yaşamışım bu ay ilk defa ovülasyon testine göre pik yakaladığım günlerde birliktelik yaşadım gebe olan yaşadığı belirtileri paylaşırsa sevinirim yani beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum

Merhabalar benim de bat 1 Eylül . Bu ay geçen aydan farklı olarak yumurtlama zamanımdan sonra göbekten kasığa kadar bir göbek çizgim oluştu . Biliyorum çok erken bu çzigi için ama geçen ay olmayan çizgi bu ay neden var . Bu bir belirti olabilir mi sizce

Merhaba ben de 7 yıldır evliyim, hiç gebelik oluşmadı, geçen ay ovulasyon takibi ile piki çatlamayı değerlendirdim yine olmadı, bat tarihimiz de aynı. Eğer bu konuda yorulduysanız sizi çok iyi anlıyorum. Allah hayırlısı ile hepimize nasip etsin <3
evet allah hepimize en güzelinden nasip etsin. bnde bu ay yumurta yakaladım ama olmadı bende elendim bu ay

Bat yarın. Üstteki test 2 gün önce yapıldı, alttaki de şimdi. Daha belirgin olmasını beklerdim ama aynı görünüyorlar. Kimyasal olabilir mi sizce? Yoksa adet henüz gecikmedi diye mi silik acaba :( gecikme olsun diye kan için yarın gideceğim ama daha önce kimyasal yaşadığım için çok korkuyorum şu an sevinemiyorum bile...

Eklentiler

• 1000116052.webp
    1000116052.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 121
17 Ağustos çatlama gördüm. Tahmini Bat 31 Ağustos-1 Eylül hanımlar🌸Benzer zamanlarda olanlar süreci ve belirtileri birlikte bekleyelim, pozitifleri görelim inşallah🫠🥰
Benim döngüler 25/26 en gec 31inde olmam lazım ama bugun test yapdım bi bakabilirmisiniz?sonucuna

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    78,9 KB · Görüntüleme: 130
Bat yarın. Üstteki test 2 gün önce yapıldı, alttaki de şimdi. Daha belirgin olmasını beklerdim ama aynı görünüyorlar. Kimyasal olabilir mi sizce? Yoksa adet henüz gecikmedi diye mi silik acaba :( gecikme olsun diye kan için yarın gideceğim ama daha önce kimyasal yaşadığım için çok korkuyorum şu an sevinemiyorum bile...
Bayaga kırmızı bence

Kızlar günaydın ben bişey sorucam kadın doğuma hiç gitmedim ben artık gitmek istiyorum bakılsın yumurtalıklara falan ne zaman gitmem doğrudur bugün adetimin 1. Günü kimisi 2.3 gün diyor yoksa adet bitikten sonra yumurtlama zamanı mı gitmeliyim yardımcı olur musunuz

Kızlar günaydın ben bişey sorucam kadın doğuma hiç gitmedim ben artık gitmek istiyorum bakılsın yumurtalıklara falan ne zaman gitmem doğrudur bugün adetimin 1. Günü kimisi 2.3 gün diyor yoksa adet bitikten sonra yumurtlama zamanı mı gitmeliyim yardımcı olur musunuz
Canım adetin 2. Veya 3. Günü git sana hangi gün uygunsa 🌸

Çizgi belirgin bi şekilde görünüyor bebiş istersen yarın sabah yine yap inş sağlıklı bir gebeliktir 🌸

Yarın gitmeyi düşünüyorum ama randevu sıkıntısı var en erken 12 de var saat fark eder mi aç karnına olurum ama o saatte kan alınır mı baya uzak hastane boşuna gitmiş olmıyım
Ben hep sabah gittim ama hiç sorulmadı aç mısın tok musun diye tahlil için. Şimdi internetten baktım senin için genel olarak açlık gerekmiyormuş sadece insülin şeker gibi kan testlerinde lazımmış

Back
X