• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

Kızlar merhaba reglime henüz 5 gün var Bat 2 eylül yani ama bu sabah kahverengi 2 damla kan geldi test yapmamak için çok zorlanıyorum sabretmek çok zor ve ilk deneme olduğu için ayrıca sabırsızım

Ben hep sabah gittim ama hiç sorulmadı aç mısın tok musun diye tahlil için. Şimdi internetten baktım senin için genel olarak açlık gerekmiyormuş sadece insülin şeker gibi kan testlerinde lazımmış
Çok teşekkür ederim sabah olması da şart değildir o zaman sonuçta sağlık ocağı gibi değildir orda 11 de kan alımı bitiyor hastanede her an her saat alıp bakarlar o zaman uzak bide boşuna gitmek istemiyorum

Merhaba bat 2 Eylül görünüyor bu sabah yaptım. Ben görüyorum ama siz de görüyor musunuz silik çizgi
IMG_3759.webp

Canım ben çizgi göremedim belki buraya fotoğraf atınca kalite düşmüştür
Çok silik var gibi ama belli olmuyo resımde günümü beklıcem bakalım işin garibi ne ağrı var ne sızı
Hafiften sol kasığım yanar gıbı oldu sabah cok erken saatlerde sımdı oda yok gecdı

Canım her hangi bir ufak kanama geldi mi acaba sende ben 17-18-19 ağutosu değerlendirdim benimde Bat 2 Eylül üzülmemek için yapmadım test ama sabretmekte çok zorlanıyorum
Yok kanama olmadı bu sabah baş dönmesi gibi birşey vardı kafam bi tuhaftı erken ama bi bakayım diye yaptım.

kızlar benim de adetime tahmini 4-5 gün var ama 2-3 gün önce adet sancısı gibi sancılarım oldu, bir de göğüslerimde ağrı değil de minik sızılar giriyor. geçen hafta kahverengi akıntım oldu ama o her regl öncesi genelde oluyor ama bu kadar erken olmuyordu. sizce var mıdır gebelik, test yapmak istemedim erkenden

Bide bişey daha sorucam benim eşim biraz heyheyli erkek doktor istemiyor şimdi bu teste gittiğimde hiç bir şekilde alttan muayene etmiyor dimi sadece kan alıp hormona bakılıyor
Bazısı illa muayene edicem diye tutturuyo. Adetli adetli iğrenç bişey

Back
X