Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim sabah olması da şart değildir o zaman sonuçta sağlık ocağı gibi değildir orda 11 de kan alımı bitiyor hastanede her an her saat alıp bakarlar o zaman uzak bide boşuna gitmek istemiyorumBen hep sabah gittim ama hiç sorulmadı aç mısın tok musun diye tahlil için. Şimdi internetten baktım senin için genel olarak açlık gerekmiyormuş sadece insülin şeker gibi kan testlerinde lazımmış
Aynen yarın düşünüyorum gitmeyi yoruldum artık gerçekten hem gurbet zorluğu hemde böyle çocuk olmamasına çok üzülüyorum
Güzel şeyler bazen biraz geç gelirmiş az sabretmemiz lazım inşallah çok yakında güzel haberler alırız hepimizAynen yarın düşünüyorum gitmeyi yoruldum artık gerçekten hem gurbet zorluğu hemde böyle çocuk olmamasına çok üzülüyorum![]()
Tamam teşekkür ederim
İnşAllah bütün isteyenlere rabbim nasip etsinGüzel şeyler bazen biraz geç gelirmiş az sabretmemiz lazım inşallah çok yakında güzel haberler alırız hepimiz![]()
Bide bişey daha sorucam benim eşim biraz heyheyli erkek doktor istemiyor şimdi bu teste gittiğimde hiç bir şekilde alttan muayene etmiyor dimi sadece kan alıp hormona bakılıyorİnşAllah bütün isteyenlere rabbim nasip etsin![]()
Canım her hangi bir ufak kanama geldi mi acaba sende ben 17-18-19 ağutosu değerlendirdim benimde Bat 2 Eylül üzülmemek için yapmadım test ama sabretmekte çok zorlanıyorumMerhaba bat 2 Eylül görünüyor bu sabah yaptım. Ben görüyorum ama siz de görüyor musunuz silik çizgi Eki Görüntüle 3636761
Çok silik var gibi ama belli olmuyo resımde günümü beklıcem bakalım işin garibi ne ağrı var ne sızıCanım ben çizgi göremedim belki buraya fotoğraf atınca kalite düşmüştür
Ay evet goruyorum bennMerhaba bat 2 Eylül görünüyor bu sabah yaptım. Ben görüyorum ama siz de görüyor musunuz silik çizgi Eki Görüntüle 3636761
Ay gerçekten miAy evet goruyorum benn![]()
Yok kanama olmadı bu sabah baş dönmesi gibi birşey vardı kafam bi tuhaftı erken ama bi bakayım diye yaptım.Canım her hangi bir ufak kanama geldi mi acaba sende ben 17-18-19 ağutosu değerlendirdim benimde Bat 2 Eylül üzülmemek için yapmadım test ama sabretmekte çok zorlanıyorum
Bende haftasonu test yapmayı düşünüyorum cumartesi günü zaten regle 3 gün kalmış olacak inşallah güzel haberler alırızYok kanama olmadı bu sabah baş dönmesi gibi birşey vardı kafam bi tuhaftı erken ama bi bakayım diye yaptım.
Bazısı illa muayene edicem diye tutturuyo. Adetli adetli iğrenç bişeyBide bişey daha sorucam benim eşim biraz heyheyli erkek doktor istemiyor şimdi bu teste gittiğimde hiç bir şekilde alttan muayene etmiyor dimi sadece kan alıp hormona bakılıyor
Ay canım nasıl görememiş bunu belli bayağa ya ins cok guzel haber alırsınAy gerçekten miinşallah vardır arkadaşıma attım göremedi kendimden şüphe ettim ben de
çok teşekkür ederim inşallah doğrudur
![]()
Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olsunAy canım nasıl görememiş bunu belli bayağa ya ins cok guzel haber alırsın![]()