• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

Kizlar dpo 8 deyim henuz, hafif kasik agrisi var ama mide bulantisi yasiyorum bariz, hic normal dongumde olmaz midem cok tuhaf, agzima geliyor sanki hersey normal mi sizce?🥺

Aynı durumdaymışız bende 18 yumurtlamayfı test hala negatif çıkıyor yarın adet başlangıcı normalde belirti olurdu yada lekelenme başlardı şimdi olmadı umarım olmayız umarım hamileyizdir
Hamileliğe dair belirtileriniz var mı peki? Ağrılar, sancılar, hassasiyet, mide bulantısı tarzı? Benim de yarındı bat inşallah regl olmayız ve hamileyizdir 🤲🏻

Hamileliğe dair belirtileriniz var mı peki? Ağrılar, sancılar, hassasiyet, mide bulantısı tarzı? Benim de yarındı bat inşallah regl olmayız ve hamileyizdir 🤲🏻
Canım bende kasık ağrısı oluyor ara ara bel ağrısı çok var şişkinlik var baş ağrısı var yani belirtileri inşallah hamileliktendir diyorum ama adetten önce normalde lekelenmem olurdu şimdi öyle birşey yok bu ay da regl olursam artık iyice hayal kırıklığı olacak inşallah hamileyizdir hayırlısı ile bu stresten kurtuluruz

Canım bende kasık ağrısı oluyor ara ara bel ağrısı çok var şişkinlik var baş ağrısı var yani belirtileri inşallah hamileliktendir diyorum ama adetten önce normalde lekelenmem olurdu şimdi öyle birşey yok bu ay da regl olursam artık iyice hayal kırıklığı olacak inşallah hamileyizdir hayırlısı ile bu stresten kurtuluruz
Yarın elenmezsek bakalım, o zaman çok daha umutlanıcam. Hamileliktendir umarım senin belirtilerin de

Kızlar 21 ağustos öğleden sonra ovulasyon testim silikleşti uygulamaya göre farklı dpo tarihi veriyor yapay zeka farklı yanı kaç depo olduğumu anlamadım parmak hesabı yaptım ama bu uygulamalar neden farklı anlamadım 21 ağustosu dpo olarak saymalı mıyım

Kızlar 21 ağustos öğleden sonra ovulasyon testim silikleşti uygulamaya göre farklı dpo tarihi veriyor yapay zeka farklı yanı kaç depo olduğumu anlamadım parmak hesabı yaptım ama bu uygulamalar neden farklı anlamadım 21 ağustosu dpo olarak saymalı mıyım
Benim de 20 Ağustos pik 21 Ağustos öğleden sonra silikleşti dpo 11 saydım ben bugünü

Kızlar grubu yeni gördüm bayadır girmiyordum bat 2 Eylül tahmini yumurtlama bilmiyorum bu ay takip etmedim dün gece gebe olduğumla ilgili rüya görerek sabah test yaptım pozitif çıktı 🙈 belirtimi sorarsanız adet olacak gibi 2-3 gündür ağrım var ama aynı adet ağrısı tek taraflı değil bu arada başka belirtimde olmadı

Eklentiler

• IMG_6281.webp
    IMG_6281.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 56
  • E0E36F07-DE51-4FCD-946D-49372F612818.webp
    E0E36F07-DE51-4FCD-946D-49372F612818.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar üstteki fotoğrafla 2 gun öncesine ait 2 gün önceki test çok silikti bugün yaptım bir de baya belirgin olmuş bat 2 eylül yarın kan vericem dua eder misiniz. İnşallah kan sonucuda güzel gelir. Önceki gebeliğim ikizdi ve karnımda 6 aylıkken kalpleri durdu Rabbim inşallah bunu tamamına erdirsin 😔
Ne oldu sonuç canım

Kızlar grubu yeni gördüm bayadır girmiyordum bat 2 Eylül tahmini yumurtlama bilmiyorum bu ay takip etmedim dün gece gebe olduğumla ilgili rüya görerek sabah test yaptım pozitif çıktı 🙈 belirtimi sorarsanız adet olacak gibi 2-3 gündür ağrım var ama aynı adet ağrısı tek taraflı değil bu arada başka belirtimde olmadı
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 💕🙏

Kizlar selam, tum belirtilerim var kasikta dolasan agri, mide bulantisi, gogus hassasiyeti, gaz ve asiri uykuya dusme, bat 3 eylul yani regle 2 gun var, bugun dayanamayip prodoctor erken hamilelik testi yaptim ama bariz negatif, test icin erken mi davrandim yoksa bu ay husran mi oldu cok moralim bozuldu.

Back
X