iki tarafta istiyorsa zaten güzel bişey tabiki çocuk :) hayırlısyla olsun allahın izniyle ben birazda korkuyodum cocuk sahibi olmak büyük sorumluluk geliyordu az kendimi büyütmek istedimbiz de sevgili iken gezdik :)
bende aynı şekilde... denemek istedik bi bakalım dedik...insan emek verince çok merak ediyoriki tarafta istiyorsa zaten güzel bişey tabiki çocuk :) hayırlısyla olsun allahın izniyle ben birazda korkuyodum cocuk sahibi olmak büyük sorumluluk geliyordu az kendimi büyütmek istedim
yarın testini yap canımbende aynı şekilde... denemek istedik bi bakalım dedik...insan emek verince çok merak ediyor
silik çizgi görünüyor...inşallah hamilesindir hayırlı olsunnnnnSimdiki testimsizce varmi ?
ya çok tatlısınızzzzzz okurken kahkaha atımmmmHahaha kiz bizde normal degiliz illa o ikinci cizgiyi görecez yoksa testlerin hepsi bozuk bizim icin
Valla pek bi belirtim yok arada hafif kasık agrım var çok hafif onun dışında bir şeyim yok akşam test yaparım büyük ihtimalleherhangi bir belirtiniz var mı ... benim de bat 9 eylül ... ko
rkuyorum negatif çıkar diye hiç belirtim de yok
Bat 9 eylul canim daha 5 gun varsilik çizgi görünüyor...inşallah hamilesindir hayırlı olsunnnnnherhangi bir belirtiniz var mı kaçıncı günde yaptınız testi
sonucunuzu merak ediyorummm hayırlsı olsunnn inşallah güzel haberlerr alırısnızzzValla pek bi belirtim yok arada hafif kasık agrım var çok hafif onun dışında bir şeyim yok akşam test yaparım büyük ihtimalle
benimde bat 9 eylül...hiç bir belirti yokBat 9 eylul canim daha 5 gun var
Belirtilerim alt karin agrisi kasik batmasi 3 gündur hafif migde bulantisi var
Cikma ihtimali var ama bur kac gün daha bekle derim canimÇatlatma iğnesinin 13. Günü testim böyle. Kanda net sonucu alır mıyım?
İnşallah yaşayan biliyor zor ve umut dolu bir bekleyiş onun için beklemesi de zorsonucunuzu merak ediyorummm hayırlsı olsunnn inşallah güzel haberlerr alırısnızzz
İnşallah yaşayan biliyor zor ve umut dolu bir bekleyiş onun için beklemesi de zor
13. Güne kadar iğne etkisi herhalde geçmiştir, inşallah test yanıltmamıştır. Evet gerçekten beklemek zorCikma ihtimali var ama bur kac gün daha bekle derim canim
Evet bilmem mi zor oldugunu13. Güne kadar iğne etkisi herhalde geçmiştir, inşallah test yanıltmamıştır. Evet gerçekten beklemek zor
inşallah çok güzel haberler alırsınız, hatta alalım en yakın zamandaEvet bilmem mi zor oldugunu2-3 tane test yaptim hep negatifdi bugn sabah hafif silik cizgi gibi oldu inanamadim pek yarn tekrarlicam bende testimi
Insallah canim bebe bekleyen herkez insallahinşallah çok güzel haberler alırsınız, hatta alalım en yakın zamanda
Evet kesinlikle öyleİnşallah yaşayan biliyor zor ve umut dolu bir bekleyiş onun için beklemesi de zor
bat 10 eylül test yapsam mıAy icimde kelebekler ucusuyor umarim vardir 2 gün daha bekleyip tekrar test yapicaam
Yurt disinda oldugum icin pozitif görmeden kan almiyorlar canim
Valla canim sende benim gibi yapma adete 3 gun kala yap derimbat 10 eylül test yapsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?