Neeekızlarrrr beni hatırladınızmı eşimin ısrarıyla gittim bugün kan verdim hç umudum yoktu ama doktor hamilesin dedihala şoktayım ya
canımmm çok sağol ya çok güzel bi duyguymuş isteyen herkese nasip etsin rabbim yaNeeecanim hayirli olsun
Çok sevindim hayırlı olsun Can'ım.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahkızlarrrr beni hatırladınızmı eşimin ısrarıyla gittim bugün kan verdim hç umudum yoktu ama doktor hamilesin dedihala şoktayım ya
Iki haftalik hamilesîn oraya Gore adet gunu nezmandi canim unuttumcanımmm çok sağol ya çok güzel bi duyguymuş isteyen herkese nasip etsin rabbim ya
çok çok sağolun yaÇok sevindim hayırlı olsun Can'ım.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Nasip canim uzulme zamani VarEki Görüntüle 1871780 maalesef kızlar yok çizgi felan
benim adetim 19 undaydı canım iki gün kala gidip yapmış oldukIki haftalik hamilesîn oraya Gore adet gunu nezmandi canim unuttum
Sağlık ocağına gittim eve yakın diye.kan sonuçları yarın çıkacakmış.daha bekleyecem kesin sonuç içincanımmm naptın noldu sonuççç tahlil yaptırcaktın
Bénim de 19 ben beklemiuorum bu aydan umudum Yokbenim adetim 19 undaydı canım iki gün kala gidip yapmış olduk
ay hadi inşallah canım duam senleSağlık ocağına gittim eve yakın diye.kan sonuçları yarın çıkacakmış.daha bekleyecem kesin sonuç için
ama umutsuzluk yok canım yaBénim de 19 ben beklemiuorum bu aydan umudum Yok
Benim de hep aklıma sen geldin ne yaptı acaba diyeay hadi inşallah canım duam senleçok merak ettim aklım sendeydi acaba nolduki diye kendimden çok seninki aklımdaydı ya ama bence var
çok sevindim canımmkızlarrrr beni hatırladınızmı eşimin ısrarıyla gittim bugün kan verdim hç umudum yoktu ama doktor hamilesin dedihala şoktayım ya
Yani oylesineama umutsuzluk yok canım yabende ummuyodum sen değerlendirememiştin galiba dimi canım yumurta zamanlarını
ayy canım benimde ikimizde düşünmüşüz yarında senin haberini bekliyozBenim de hep aklıma sen geldin ne yaptı acaba diyeben de olduğunu düşünüyorum çünkü daha önce milyon kere test yaptım hep tek çizgi vardı.ilk defa çift çizgi.
etmem mi canım benim hep etcemçok sevindim canımm
darısı bizelere olsun inşallah en tez zamanda
bizim içinde dua et olur mu benimde bat7 ümitle bekliyorum
bizlerinde yüzü gülsün inşallahhh
bu arada senin ne gibi belirtilerin olmuştu yazar mısın?
akıntı falan oldu mu
olsun yinede ümit kesme canım benimYani oylesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?