bat a birkaçgün kalanlar birlikte bekleyelim ..

beta sonucuna bide siz bakarmısınız kızlar hiç anlaıyorum böyle bilgieri

Eklentiler

• 20160817_153745.webp
    18 KB · Görüntüleme: 2.692
ay hadi inşallah canım duam senle çok merak ettim aklım sendeydi acaba nolduki diye kendimden çok seninki aklımdaydı yaama bence var
Benim de hep aklıma sen geldin ne yaptı acaba diye ben de olduğunu düşünüyorum çünkü daha önce milyon kere test yaptım hep tek çizgi vardı.ilk defa çift çizgi.

kızlarrrr beni hatırladınızmı eşimin ısrarıyla gittim bugün kan verdim hç umudum yoktu ama doktor hamilesin dedihala şoktayım ya
çok sevindim canımm
darısı bizelere olsun inşallah en tez zamanda
bizim içinde dua et olur mu benimde bat7 ümitle bekliyorum
bizlerinde yüzü gülsün inşallahhh
bu arada senin ne gibi belirtilerin olmuştu yazar mısın?
akıntı falan oldu mu

etmem mi canım benim hep etcem buralardayım zaten sizinde haberlerinizi bekliyom belirti olarak sadece on gün önceden adet sancısı gibi oluyodu arada canım bide 3 gündür de göğüslerim acıyo sıkınca adet belirtisi gibilerdi

Arkadaslar slm,
Ben de normalde 30 günde bir regl oluyorum. Bazen 27 ya da 29 olabiliyor. Bu ay 30. Günüm 20 Ağustos'a denk geliyor, yani önümde 3 gün var...
10 aydır deniyoruz ancak sanırım yumurtlama günlerimizi tutturamadık. Bu ay yumurtlama döneminde neredeyse gün aşırı ilişkiye girdik, ilişkiden sonra yarım saat kalkmamaya özen gösterdim.
Normalde regl olmadan göğüslerim çok ağrır, yumurtalıklarımda sızılar olur, beyaz-sarı akıntım gelir. Bu ay göğüs ağrım var ama aşırı değil bu kez, akıntımsa yoğun beyaz-sarı. Umarım bu kez güzel haberi alabilirim hayırlısı ise. Belirtilerinizi merak ediyorum.

Merhaba canlar benim de BAT yarın hiçbir belirti yok yalnız bugün hafiften belim agriyor gibi, test yaptım önce negatifken saatler sonra silik çizgili pozitif oldu, az önce de tekrar test yaptım yine negatif ama burdan güzel haberlerinizi aldıkça umutlaniyorum, hamiş arkadaşlari tebrik ediyorum, inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlarıniz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…