bat a birkaçgün kalanlar birlikte bekleyelim ..

İns cnm benim gözünüz aydın sizin de ins sağ salim kucağına alirsin darısı olmayanların basına Bnm de basıma

kız öyle deme bende de bel ağrısı ve aynı adette olan gibi hafif sancılar vardı bende çok test yaptım ama çıkmadı doktora dedim öyle her zaman testte belli olmuyo dedi onda adetin baya b geçmesi daha iyi dedi yani umut her zaman vardır güzelim inşllah senden de bi atak bekliyoz

amin canım benim seni iyi anlıorum nasıl istediğini isteyen herkese nasip etsin rabbim
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) sende bayağ bi umutsuzdun ama bak olmuş :) darısı başıma artık. son 4 gün bende de hiç belirti yok. sadece adet belirtileri gibi belirtiler var ama hayırlısı artık dualarını eksik etme

İns cnm benim gözünüz aydın sizin de ins sağ salim kucağına alirsin darısı olmayanların basına Bnm de basıma

tebrik ederimmmmm.... inşallah sağ salim de kucagına alırsınn evladını....
Benımde adete 2 gun kaldı.... gitsemmi yaa meraktan ölücem :)

öncelikle Allah razı olsun canım aminnn inşallah daha çok yeni bakalımaynen ya hemde hiç umudum yoktu ama bendede belirti adet sancısı gibiydi randevuyu bile iptal etcektim son ana kadar benim herife boşuna taa buralara geldik yokki dedim dedim Allah işte yok demiceksin kuzum dualarım hep sizle canım az önce namazı kıldım peşine sizide kattım hemen inşallah tez vakitte ya sizde dua edin bişey olmadan gelişsin ya

tebrik ederimmmmm.... inşallah sağ salim de kucagına alırsınn evladını....
Benımde adete 2 gun kaldı.... gitsemmi yaa meraktan ölücem :)
canım benim çok sağol benimde iki gün kala gittim ben doktor olsun varsa belli olur 2 günde olsa dedi ama bana kalsa adet geçince giçerse gitcektim eşimin ısrarıyla gittik ama inşallah sende de vardır bekliyoz haberini

ahh canım benim çok sağol AMİN :) benimde her zaman dualarımda burdaki arkadaşlar ve bebek bekleyen herkes. Temiz ağızlarla edilen dualar kabul olurmuş derler. o yüzden birbirimize çokça dua etmeliyiz. Belki benim duam kabul olamayacak ama senin ettiğin dua hürmetine Allah kabul edecek Beklemedeyiz şimdilik bakalım :)

korkuyorum yaa 3 aydır olumsuz sonuc alıyorum... gıtsemmı gıtmesemmı bılemedım

inşallah canım benim bende hep hamilelerden dua istemiştim etrafımdada olanlardan hamile olanların ki kabul olurmuş diye duydum ama sende bırakma rabbim kulum yeterki istesin buyurmuş bol bol et bende ettim inşallah ya sen güzel düşün gerisini Allaha bırak çok güzel bi duyguymuş müjdeli haberini bekliyorum arkadaşım

benıde mı kattın dua na ayy çok teşekkur ederım rabbım razı gelsın... bende her ısteyen ınsana dua edıyorum... rabbım bızıde anne yapsın ınsalllah tez zamanda

kıyamam canım benim tekrar üzülmemek için bu sefer bari bekle ya biliyorum sabırsızsın varsa biran önce öğrenmek istiyon ama çok hayal kırıklığın olmuş bu sefer acık bekleyelim ya beraber

tamam bekleyelim kuzumm ... şafak 2 ... agrım sızım yok bu ay normalde cok olurdu... hafıf bı pembe leke gelmıs ama nokta yanı normalde oda olmazdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…