O zaman başka bi doktora daha gitmeni tavsiye ederim.benim de 8 aydır olmuyo ama Bebek'te olmuyodu.3 tane doktora gittim net bilgi için.Yok yumurtaya yakın olduğunu sanmıyorum. Rahmimdeydi.
İns cnm benim gözünüz aydın sizin de ins sağ salim kucağına alirsin darısı olmayanların basına Bnm de basımacanım benim benim adet günüm yarın aslında eşimin ısrarıyla dün gittik hastahaneye ben yok diyodum hepdoktor kaç gün var dedi iki gün var dedim eşimin izni bugün olduğu için geldik dedim olsun dedi varsa çıkar iki gün kala bile dedi Allaha şükür çıktı inşallah sende güzel haber verirsin bize canım
amin canım benim seni iyi anlıorum nasıl istediğini isteyen herkese nasip etsin rabbimİns cnm benim gözünüz aydın sizin de ins sağ salim kucağına alirsin darısı olmayanların basına Bnm de basıma
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim senin adınaamin canım benim seni iyi anlıorum nasıl istediğini isteyen herkese nasip etsin rabbim
çok sağol canım yaaaaaHayırlı olsun canım. Çok sevindim senin adına
Yok yavrum yaa belim çok ağrıyor. Dün De test yaptım çıkmadı hiç bişey . Hasta olcak sanırımçok sağol canım yaaaaainşallah bi sorun olmadan devam eder daha çok yeni ama senin batta yarın daha gülüm beraberdik varmı bişeyler
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) sende bayağ bi umutsuzdun ama bak olmuş :) darısı başıma artık. son 4 günamin canım benim seni iyi anlıorum nasıl istediğini isteyen herkese nasip etsin rabbim
İns cnm benim gözünüz aydın sizin de ins sağ salim kucağına alirsin darısı olmayanların basına Bnm de basıma
öncelikle Allah razı olsun canım aminnn inşallah daha çok yeni bakalımhayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) sende bayağ bi umutsuzdun ama bak olmuş :) darısı başıma artık. son 4 günbende de hiç belirti yok. sadece adet belirtileri gibi belirtiler var ama hayırlısı artık dualarını eksik etme
ay hadi inşallah canım benim umutsuzluk yok sakınbenım son 2 heyecandan ölücem.... 2 aydır deniyoruz hüsran bari bu ay bir süpriz....
canım benim çok sağol benimde iki gün kala gittim ben doktor olsun varsa belli olur 2 günde olsa dedi ama bana kalsa adet geçince giçerse gitcektim eşimin ısrarıyla gittik ama inşallah sende de vardır bekliyoz haberinitebrik ederimmmmm.... inşallah sağ salim de kucagına alırsınn evladını....
Benımde adete 2 gun kaldı.... gitsemmi yaa meraktan ölücem :)
ahh canım benim çok sağol AMİN :) benimde her zaman dualarımda burdaki arkadaşlar ve bebek bekleyen herkes. Temiz ağızlarla edilen dualar kabul olurmuş derler. o yüzden birbirimize çokça dua etmeliyiz. Belki benim duam kabul olamayacak ama senin ettiğin dua hürmetine Allah kabul edeceköncelikle Allah razı olsun canım aminnn inşallah daha çok yeni bakalımaynen ya hemde hiç umudum yoktu ama bendede belirti adet sancısı gibiydi randevuyu bile iptal etcektim son ana kadar benim herife boşuna taa buralara geldik yokki dedim dedim Allah işte yok demiceksin kuzum dualarım hep sizle canım az önce namazı kıldım peşine sizide kattım hemen inşallah tez vakitte ya sizde dua edin bişey olmadan gelişsin ya
canım benim çok sağol benimde iki gün kala gittim ben doktor olsun varsa belli olur 2 günde olsa dedi ama bana kalsa adet geçince giçerse gitcektim eşimin ısrarıyla gittik ama inşallah sende de vardır bekliyoz haberini
inşallah canım benim bende hep hamilelerden dua istemiştim etrafımdada olanlardan hamile olanların ki kabul olurmuş diye duydumahh canım benim çok sağol AMİN :) benimde her zaman dualarımda burdaki arkadaşlar ve bebek bekleyen herkes. Temiz ağızlarla edilen dualar kabul olurmuş derler. o yüzden birbirimize çokça dua etmeliyiz. Belki benim duam kabul olamayacak ama senin ettiğin dua hürmetine Allah kabul edecekBeklemedeyiz şimdilik bakalım :)
ahh canım benim çok sağol AMİN :) benimde her zaman dualarımda burdaki arkadaşlar ve bebek bekleyen herkes. Temiz ağızlarla edilen dualar kabul olurmuş derler. o yüzden birbirimize çokça dua etmeliyiz. Belki benim duam kabul olamayacak ama senin ettiğin dua hürmetine Allah kabul edecekBeklemedeyiz şimdilik bakalım :)
kıyamam canım benim tekrar üzülmemek için bu sefer bari bekle ya biliyorum sabırsızsın varsa biran önce öğrenmek istiyon ama çok hayal kırıklığın olmuş bu sefer acık bekleyelim ya beraberkorkuyorum yaa 3 aydır olumsuz sonuc alıyorum... gıtsemmı gıtmesemmı bılemedım
kıyamam canım benim tekrar üzülmemek için bu sefer bari bekle ya biliyorum sabırsızsın varsa biran önce öğrenmek istiyon ama çok hayal kırıklığın olmuş bu sefer acık bekleyelim ya beraber
ay hadi inşallah canım benim umutsuzluk yok sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?