bat a birkaçgün kalanlar birlikte bekleyelim ..

kendimi buldum bu yazıda canımmm
hatta eşim girme şu forum sitelerine diye burnumdan getiriyor ama ben dayanamıyorum. Bu ay çok ümitliyim ama 1 senedir sürekli hüsran olunca da korkuyorum.
hepimiz öyleyiz kuzum ya dayanamıyoz ki ya oyy kıyamam inşallah artık kucağin dolar canım üzülme ümit kesme sakın

Kızlar bügün gastrit için doktora gittim ilaç yazdı eğer hamile filansan bak kullanma dedi.bende test yaptım.galiba sonuç pozitif.sizce ?
hamilesin canım ya hayırlı olsun arkadaşıma da olmuştu böyle inşallah bizede nasip olur bende yarın sabah kan testi yaptırcam eşimin ısrarıyla iki gün vardı ama

Kızlar yardimmm ben test yaptım 6 gün varken erken gebelik testi çıkmadı dün normal test yaptım çıkmadı ama renksiz hafif bi çizgi var gibi geldi yada ben öyle görmek istedim. Dün başım döndü ve uyku halim var ama bel agrimda var bel ağrısı adet belirtisi değil mi sizce napayım . Bugün test yapiymi yine . adetim 19 unda

En son yaptığın testi buraya yükle bi bakalım istersen.bugün de tekrarla bence testi.

2.çizgi silikse genelde gebelik oluyor. en doğru sonucu almak için regl geçmesini beklemek veya kan testi yaptırmak gerekiyor. dayanamam diyorsan sabah idrarı ile yarın tekrar dene bakalım ne çıkacak :) inşallah bebiş vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…