bat a birkaçgün kalanlar birlikte bekleyelim ..

canım benim inşalla bi an önce olur bebiş ama saatler sonra çıkan test kabul olmaz diyolar banada olmuştu öyle başta yoktu ama saat geçince silik oluşmuş daha sonra hep yayıldı insan umutlanıyo sonradan yaptığımda çıkmadı adet geçmesini beklemek lazımmış ya en iyisi varsada çıkmıyomuş bazen inşallah adetin gecikirrrde aramıza katılırsın

bende senin gibi yumurta günlerimi değerlendirdim canım yastık koydum kalkmadım hemen ama belirtim çok aşırı olmadı çünkü ben adete 2 gün kala gittim test taptırdım kanda çıktı daha 2 haftalık fln arada bel ağrım oldu bide on gün önceden adet sancısı gibi oluyodu bide göğüslerim acıyodu adet belirtileri gibiydiinşallah tez zamanda nasip olur sanada canımmm

Can'ım benim kan testi sonucum çıktı 5 haftalık hamileyim daha önceden varmış ben farketmemişim

Can'ım benim kan testi sonucum çıktı 5 haftalık hamileyim daha önceden varmış ben farketmemişim
ayyyy yaaa inan şimdi aklımdaydın gelmemiş diyee ya çok sevindim canım yaaa bebek beklerken meğer bebişin içindeymiş allahım sağlıcakla kucağımıza almayıda naasip etsin canı ya

ayyyy yaaa inan şimdi aklımdaydın gelmemiş diyee ya çok sevindim canım yaaa bebek beklerken meğer bebişin içindeymiş allahım sağlıcakla kucağımıza almayıda naasip etsin canı ya
Aynen ama biraz üzüntüm var ben bilmeden röntgene girdim,lazer yaptırdım,sigara kullandım.ilaç kullandım.inşallah bebeği etkilememiştir.

Aynen ama biraz üzüntüm var ben bilmeden röntgene girdim,lazer yaptırdım,sigara kullandım.ilaç kullandım.inşallah bebeği etkilememiştir.
oyy üzülme canım bilmeden yapmışssın ALLAHIM onu korumuştur ya bundan sonra çok dikkat edersin canım benim beta değerin kaçtı canım bide

1313 Bhc değerim.ay inşallah bişey yoktur ya.tarama testlerine kadar bekleyecem korkarak artık
sen gönlünü ferah tut canım bence bişeyi yok kötü düşünme dua et bol bidaha ne zaman çagirdılar canım seni bide hap verdilermi sanada bana folik asitmiş bi hap verdiler

Ben folik asit hapını 4 aydır kullanıyodum zaten.doktor başka da hap vermedi.halbu ki kansızlık var hafif.ben de sağlıkçıyım doktora bişey deyince sen zaten biliyosun alır kullanırsın diyo ama insanın başına gelince öyle olmuyo.bakalım haftaya Ağrı'ya gidecem orda güzel bi doktor bulur tüm muayenelerimi yaptırırım bebeğimi.

Kızlar benim batım 24-25 ağustos gibi. Yumurtlama hakkında bilgi almak için doktora gittim. Haziranda kimyasalım var bu arada o ay bi kist vardı bende doktor adetinle birlikte dağılır bu kist demişti. Bı defa gittiğimde muayene ederken söyledim o kist ne olmuş dağılmış mı diye evet bak burda dedi önce sonra da yumurta da olabilir dedi. Alttan muayene ederken asistanına rakamlar bilmediğim terimler söyledi. Asistan sisteme kaydetti. Bana da takvim çıkardı buna göre şu tarihler arasında gün aşırı ilişkiye girin dedi sadece.
Şimdi aklıma takılıyo merak ediyorum. Acaba yumurta ya da döllenme felan gördü de erken olduğu için bana mı söylemedi. :s ufff batı beklemek çok zor

insan ne olursa olsun acemiyiz sonuçta bilemiyoruz kimisi sallama iş yapıyo biraz anlayışlı olup yapsalar konuşsalar bilgilendirseler doktorda önemli ya Allah yardımcımız olsun bizim ve bebişlerimizin canım güzel güzel geliştklerini görelim inşallah

Yok Can'ım döllenme görse söyler bence.kistle yumurtayı ayırt etmesi lazım normalde.kistin yurmırtalarına çok mu yakın acaba ayırt edilmiyor.rahim duvarını yumurtaların büyüklüğünü ölçüp not ediyorlar. Bu

Aminn kuzucum rabbim burda ki kızlara da güzel güzel bebişler nasip etsin inşallah

yumurtayı görüp te ilişkiye girin yumurta döllenmesi için söylemiştir canım değerlendir diye inşallah güzel haberler alırsın ya

Bata birkaç gun kala başlığı altındayız hamilelik haberini alanlar olmus erken degil mi Bnm sat24 agustos

Yok yumurtaya yakın olduğunu sanmıyorum. Rahmimdeydi.

Bata birkaç gun kala başlığı altındayız hamilelik haberini alanlar olmus erken degil mi Bnm sat24 agustos
canım benim benim adet günüm yarın aslında eşimin ısrarıyla dün gittik hastahaneye ben yok diyodum hep doktor kaç gün var dedi iki gün var dedim eşimin izni bugün olduğu için geldik dedim olsun dedi varsa çıkar iki gün kala bile dedi Allaha şükür çıktı inşallah sende güzel haber verirsin bize canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…