bat a birkaçgün kalanlar birlikte bekleyelim ..

valla he kuzum takmıyım diyorum yine kendimi burda hamilelik belirtileri arastırırken buluyorum ya
kendimi buldum bu yazıda canımmm
hatta eşim girme şu forum sitelerine diye burnumdan getiriyor ama ben dayanamıyorum. Bu ay çok ümitliyim ama 1 senedir sürekli hüsran olunca da korkuyorum.

Kızlar bügün gastrit için doktora gittim ilaç yazdı eğer hamile filansan bak kullanma dedi.bende test yaptım.galiba sonuç pozitif.sizce ?
hayırlı olsun canım hamilesin bence gayet net gözün aydın darısı tüm bekleyen bizlere olsun İnşallah
adetin gecikmişmiydi belirti falan olmadı mı ?

İnsallah öyledir.test yanlış değildir umarım.yarın sabah erkenden hastaneye gidecem.rabbim size de hayırlı evlatlar nasip etsin Can'larım.dua edecem hepinize.
aminnnnn canım sende sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah. adetin gecikmişmiydi belirtin falan olmadı mı

aminnnnn canım sende sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah. adetin gecikmişmiydi belirtin falan olmadı mı
Benim gecikmedi ama bat tan önce ara kanamam olurdu leke leke.o olmadı ilk defa bu ay.belirtim şöyle,çok Ağrı'm oldu kasıklarımda bide sürekli uyuyodum.halsizdim.gögüslerimde şişlik filan olmadı.

Kizlr bu ay sadece adet sonrası iki kez ilişki de bulunduk eşimle bu ay yada 1 sene daha yok koruncaz. Ama ben istiyorum hamile kalma olasiligim varmi bilemiyorum ama ? En son 7 sinde ilskide bulunduk şu an göğüs hassasiyetm var birde iki gün önce sol kasik agrisi ve beyaz sutlac gibi yogun bi akintim oldu yumurtlamami yoksa gebelik mi oluşuyor bilmiiyorm. Bilgisi olan varmi acaba ??

Benim gecikmedi ama bat tan önce ara kanamam olurdu leke leke.o olmadı ilk defa bu ay.belirtim şöyle,çok Ağrı'm oldu kasıklarımda bide sürekli uyuyodum.halsizdim.gögüslerimde şişlik filan olmadı.
bende sabırla bekliyorum inşallah bende görürüm çift çizgiyi o kadar çok istiyorum ki bizlere dua et canım.
Bir de sunu sormak istiyorum sana bu kasık ağrın falan ne zaman başladı. Bir de akıntıdan bahsediyor herkes bende akıntı falan yok şimdilik o yüzden canım sıkılıyor yine olmadı gibi hissetmeye başladım

Kuzum evet herkes akıntı diyo bende o yüzden şüpheye düşmüştüm.bende hiç olmadı akıntı hala da yok.göğüs hassasiyetini de diyolar ama bende o da yok. Kasık Ağrı'm yaklaşık bir hafta 10 gündür filan var.çok şiddetli ağrı ama hatta regl oluyorum zannettim ped koydum filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…