Bizde bu var sanırım takintilikbende 7gün kalana kadar 3 kere yaptım canımama umut kesme adet geçince belli olur diyolar ondan bekleyelim ümitsizlik yokkkkkkkkkkkkkk benimde bu aydan umudum yok çok taktığım için
bidakinede öyle denicem canım duymamıştım bunuSabah ilk idrarla daha dogru cikiyormus canım
valla he kuzum takmıyım diyorum yine kendimi burda hamilelik belirtileri arastırırken buluyorum yaBizde bu var sanırım takintilik
kendimi buldum bu yazıda canımmmvalla he kuzum takmıyım diyorum yine kendimi burda hamilelik belirtileri arastırırken buluyorum ya
Evet canım öyle denebidakinede öyle denicem canım duymamıştım bunu
hayırlı olsun canım hamilesin bence gayet net gözün aydın darısı tüm bekleyen bizlere olsun İnşallahKızlar bügün gastrit için doktora gittim ilaç yazdı eğer hamile filansan bak kullanma dedi.bende test yaptım.galiba sonuç pozitif.sizce ?
İnsallah öyledir.test yanlış değildir umarım.yarın sabah erkenden hastaneye gidecem.rabbim size de hayırlı evlatlar nasip etsin Can'larım.dua edecem hepinize.hayırlı olsun canım hamilesin bence gayet net gözün aydın darısı tüm bekleyen bizlere olsun İnşallah
hemen kan testi yaptır :) şimdilik pozitif görünüyor :) darısı bize artık. bat a kaç gün kala yaptın sen bu testi ?Kızlar bügün gastrit için doktora gittim ilaç yazdı eğer hamile filansan bak kullanma dedi.bende test yaptım.galiba sonuç pozitif.sizce ?
aminnnnn canım sende sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah. adetin gecikmişmiydi belirtin falan olmadı mıİnsallah öyledir.test yanlış değildir umarım.yarın sabah erkenden hastaneye gidecem.rabbim size de hayırlı evlatlar nasip etsin Can'larım.dua edecem hepinize.
Bat yarın Can'ım.rabbim isteyen herkese versin inşallah en başta da sizehemen kan testi yaptır :) şimdilik pozitif görünüyor :) darısı bize artık. bat a kaç gün kala yaptın sen bu testi ?
Benim gecikmedi ama bat tan önce ara kanamam olurdu leke leke.o olmadı ilk defa bu ay.belirtim şöyle,çok Ağrı'm oldu kasıklarımda bide sürekli uyuyodum.halsizdim.gögüslerimde şişlik filan olmadı.aminnnnn canım sende sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah. adetin gecikmişmiydi belirtin falan olmadı mı
bende sabırla bekliyorum inşallah bende görürüm çift çizgiyi o kadar çok istiyorum ki bizlere dua et canım.Benim gecikmedi ama bat tan önce ara kanamam olurdu leke leke.o olmadı ilk defa bu ay.belirtim şöyle,çok Ağrı'm oldu kasıklarımda bide sürekli uyuyodum.halsizdim.gögüslerimde şişlik filan olmadı.
Kuzum evet herkes akıntı diyo bende o yüzden şüpheye düşmüştüm.bende hiç olmadı akıntı hala da yok.göğüs hassasiyetini de diyolar ama bende o da yok. Kasık Ağrı'm yaklaşık bir hafta 10 gündür filan var.çok şiddetli ağrı ama hatta regl oluyorum zannettim ped koydum filan.bende sabırla bekliyorum inşallah bende görürüm çift çizgiyi o kadar çok istiyorum ki bizlere dua et canım.
Bir de sunu sormak istiyorum sana bu kasık ağrın falan ne zaman başladı. Bir de akıntıdan bahsediyor herkes bende akıntı falan yok şimdilik o yüzden canım sıkılıyor yine olmadı gibi hissetmeye başladım
Benim de bügün doğum günüm bebişim varsa eğer bana doğum günü hediyesi olarak geldiBat 27 Ağustos. Yani daha çok var.. Bugün de evlilik yıl dönümümüzINSAALLAH bebisim bize supriz yapar bu ay
AL benden de o kadarvalla he kuzum takmıyım diyorum yine kendimi burda hamilelik belirtileri arastırırken buluyorum ya
Ay İNSAALLAH canım benim hepimizin yüzü gülsün insaALLAHBenim de bügün doğum günüm bebişim varsa eğer bana doğum günü hediyesi olarak geldiİnşallah sana da öyle olur Can'ım
Hayırli olsun canım:)Kızlar bügün gastrit için doktora gittim ilaç yazdı eğer hamile filansan bak kullanma dedi.bende test yaptım.galiba sonuç pozitif.sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?