bat a birkaçgün kalanlar birlikte bekleyelim ..

Ama senin ara ara agriyodu sanırım benim sürekli ağrıyor ya .

Kızlar benim bat 6 gün kaldı heyecan umutsuzluk korku hepsi var insan acaba olacak mı olmayacak mı diyerek ten hep iklemde kalıyorum ama benim bu ay belirtiler geçen aya göre daha farklı oluyor anlayamıyorum gün aşırı ilişki oldu bu ay bide o yüzden regl 10 kala hafif hafif midem bi tuhaf gece bile yanma oldu çok yiyince rahatszlanıyorum şuan bile uykum geliyor ıslaklık oluyor sürekli iç çamaşır değiştiryorum bide incir kürü kullandım bu ay bilmiyorum acaba olmuş mudur bilemiyorum çok zor böyle beklemek hele günler yaklaşatıkça zaman geçmiyor Rabbim duyar inşallah sesimizi bize de nasip eder

merhaba canım... inşallah gebesindir... bu incir kürü nedir? okurken dikkatimi çektii... açıklarmısın :)

inşallah hamilesindir canm

Ama senin ara ara agriyodu sanırım benim sürekli ağrıyor ya .
bel ağrım toplasan 3 gün aralıklı hafif ağrıdı da adet sancısı gibi olan on gün önceden yokladı canım normalde adete 3 5 gün kala olurdu kişiden kişiye değişiyo galiba bu belirti olayı ya

Kızlar merhaba hamilelik haberi alanlara sağlıcakla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin Rabbim, benim gibi bekleyenlere de inşallah tez zamanda bebiş haberini almayı nasip etsin. Benim bat 20 ağustos 2 gün önce bata 4 gün kala test yaptım ve negatif çıktı. Benim 1 hafta önce falan hafif lekelenmem olmuştu ondan ümitlenmiştim ama negatif testten sonra ümidimi kaybettim ve kırmızıları beklemeye başladım bu arada uzun zamandır ovulasyon testlerim hep koyu gidiyor bu yaptığım en son ki test bugünün ve hemen 3_4 dakikada böyle koyu çıkıyor. Olanlara anlam veremiyorum ama inşallah bu ümitsiz bekleyişimin ardından güzel haberi alırım

Selam arkadaslar... Benim adetime 11 gun var ve gogsumdeki sut bezesi sisti agiriyor beni korkutuyor bunu yaşayan var mi

Selam arkadaslar... Benim adetime 11 gun var ve gogsumdeki sut bezesi sisti agiriyor beni korkutuyor bunu yaşayan var mi

Hemen ümidini kaybetme canım bat günü de çıkabilir..aslinda hamilelikte de lh testi köyü çıkıyormus benim bata 6 gün var. bende mi ovulasyon testi yapsam mi koyu çıkar mı ki

Benim arkadasim henüz 6 haftalık hamile; regl tarihinden önce ve hemen sonra yaptığı iki test negatif, 3-4 gün sonra yaptığı test pozitif çıktı. Beklemeni tavsiye ederim. Bence bu annelik olayı sabır işi olduğundan Allah bize sabretmeyi öğretiyor

Ya benim her ay yaşadığım regl belirtilerim var; bugün aşırı bir uyku halim vardı, işteyken gözlerimi açamadım resmen. Aynen regl ağrılarını ve akıntısını yaşayıp hamile kalan var mı?

Benimde bat'a 8gun kaldi iki gundur agrilarim cogaldi kasik agrim batmalar bacagimda ara ara agri var iki gundur sanki boyle rahmimde gaz varmis gibi dolu hissediyorum kipirdadikca 4gun sonra hassas test yapcam ilk idrarimra varsa zaten cikar onda hakkimizda hayirlisi bu ikinci ayimiz bklm olcakmi canlar...

Hemen ümidini kaybetme canım bat günü de çıkabilir..aslinda hamilelikte de lh testi köyü çıkıyormus benim bata 6 gün var. bende mi ovulasyon testi yapsam mi koyu çıkar mı ki
İnşallah bebişim benimledir kendimi hiç adet olacak gibi hissetmiyorum. Yap bakalım sende istersen bi ovu. Testi ama kesin sonuç vermiyo yine de.
canım benim sabırla bekleyeceğim inşallah sonucu güzel olur hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize

inşallah hamilesindir canm

merhaba canım... inşallah gebesindir... bu incir kürü nedir? okurken dikkatimi çektii... açıklarmısın :)

Çok teşekkür ederim kızlar inş zaman geçmiyor..
medgic26 canım kuru incir havuç ayrı ayrı kaynatıp 21 gün sabah aç karnına gece yatmadan önce 1 bardak içiyorsun iyi diyolar ama bilemiyorum ilk denemem olucak ve yumurta çatlamasına yardımcı olurmuş hamile kalanlar varmış

Kızlar rüyamda bir bebek doğuruyodum. Kendim elimle çıkarıp aldım. Ama bi türlü ağlatmıyordum. Poposuna vuruyorum su döküyorum. Gözleri yarı açık hırıldar gibi ama ağlamıyo. Ama korkmuyordum rüyamda ağlar diyordum. Sonra tam eşimle hastaneye götürücez uyandım orda. Galiba kız bebekti. Hayrolsun. Normalde hiç bu saatte uyanmam. Napıcağımı bilemedim aklıma burası geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…