Ama senin ara ara agriyodu sanırım benim sürekli ağrıyor ya .kız öyle deme bende de bel ağrısı ve aynı adette olan gibi hafif sancılar vardı bende çok test yaptım ama çıkmadı doktora dedim öyle her zaman testte belli olmuyo dedi onda adetin baya b geçmesi daha iyi dedi yani umut her zaman vardır güzeliminşllah senden de bi atak bekliyoz
Kızlar benim bat 6 gün kaldı heyecan umutsuzluk korku hepsi var insan acaba olacak mı olmayacak mı diyerek ten hep iklemde kalıyorum ama benim bu ay belirtiler geçen aya göre daha farklı oluyor anlayamıyorum gün aşırı ilişki oldu bu ay bide o yüzden regl 10 kala hafif hafif midem bi tuhaf gece bile yanma oldu çok yiyince rahatszlanıyorum şuan bile uykum geliyor ıslaklık oluyor sürekli iç çamaşır değiştiryorum bide incir kürü kullandım bu ay bilmiyorum acaba olmuş mudur bilemiyorum çok zor böyle beklemek hele günler yaklaşatıkça zaman geçmiyor Rabbim duyar inşallah sesimizi bize de nasip eder
bende umutsuzdum bitanemUMUTSUZUM VALLAyalan yok
inşallah hamilesindir canmKızlar benim bat 6 gün kaldı heyecan umutsuzluk korku hepsi var insan acaba olacak mı olmayacak mı diyerek ten hep iklemde kalıyorum ama benim bu ay belirtiler geçen aya göre daha farklı oluyor anlayamıyorum gün aşırı ilişki oldu bu ay bide o yüzden regl 10 kala hafif hafif midem bi tuhaf gece bile yanma oldu çok yiyince rahatszlanıyorum şuan bile uykum geliyor ıslaklık oluyor sürekli iç çamaşır değiştiryorum bide incir kürü kullandım bu ay bilmiyorum acaba olmuş mudur bilemiyorum çok zor böyle beklemek hele günler yaklaşatıkça zaman geçmiyor Rabbim duyar inşallah sesimizi bize de nasip eder
bende umutsuzdum bitanemhiç belli olmaz ya yok dersin var çıkar hayırlısıyla şu iki gün gelsin bakalım
bel ağrım toplasan 3 gün aralıklı hafif ağrıdı da adet sancısı gibi olan on gün önceden yokladı canım normalde adete 3 5 gün kala olurdu kişiden kişiye değişiyo galiba bu belirti olayı yaAma senin ara ara agriyodu sanırım benim sürekli ağrıyor ya .
hayırlısı canım ya ne demek her zaman burdayızgeçseeee :) bakalim nasip hersey allahdan ... teşekkür ederım destegın ıcın :) muckk
Hemen ümidini kaybetme canım bat günü de çıkabilir..aslinda hamilelikte de lh testi köyü çıkıyormus benim bata 6 gün var. bende mi ovulasyon testi yapsam mi koyu çıkar mı kiKızlar merhaba hamilelik haberi alanlara sağlıcakla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin Rabbim, benim gibi bekleyenlere de inşallah tez zamanda bebiş haberini almayı nasip etsin. Benim bat 20 ağustos 2 gün önce bata 4 gün kala test yaptım ve negatif çıktı. Benim 1 hafta önce falan hafif lekelenmem olmuştu ondan ümitlenmiştim ama negatif testten sonra ümidimi kaybettim ve kırmızıları beklemeye başladım bu arada uzun zamandır ovulasyon testlerim hep koyu gidiyor bu yaptığım en son ki test bugünün ve hemen 3_4 dakikada böyle koyu çıkıyor. Olanlara anlam veremiyorum ama inşallah bu ümitsiz bekleyişimin ardından güzel haberi alırımEki Görüntüle 1872343
Benim arkadasim henüz 6 haftalık hamile; regl tarihinden önce ve hemen sonra yaptığı iki test negatif, 3-4 gün sonra yaptığı test pozitif çıktı. Beklemeni tavsiye ederim. Bence bu annelik olayı sabır işi olduğundan Allah bize sabretmeyi öğretiyorKızlar merhaba hamilelik haberi alanlara sağlıcakla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin Rabbim, benim gibi bekleyenlere de inşallah tez zamanda bebiş haberini almayı nasip etsin. Benim bat 20 ağustos 2 gün önce bata 4 gün kala test yaptım ve negatif çıktı. Benim 1 hafta önce falan hafif lekelenmem olmuştu ondan ümitlenmiştim ama negatif testten sonra ümidimi kaybettim ve kırmızıları beklemeye başladım bu arada uzun zamandır ovulasyon testlerim hep koyu gidiyor bu yaptığım en son ki test bugünün ve hemen 3_4 dakikada böyle koyu çıkıyor. Olanlara anlam veremiyorum ama inşallah bu ümitsiz bekleyişimin ardından güzel haberi alırımEki Görüntüle 1872343
İnşallah bebişim benimledir kendimi hiç adet olacak gibi hissetmiyorum. Yap bakalım sende istersen bi ovu. Testi ama kesin sonuç vermiyo yine de.Hemen ümidini kaybetme canım bat günü de çıkabilir..aslinda hamilelikte de lh testi köyü çıkıyormus benim bata 6 gün var. bende mi ovulasyon testi yapsam mi koyu çıkar mı ki
canım benim sabırla bekleyeceğim inşallah sonucu güzel olur hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimizeBenim arkadasim henüz 6 haftalık hamile; regl tarihinden önce ve hemen sonra yaptığı iki test negatif, 3-4 gün sonra yaptığı test pozitif çıktı. Beklemeni tavsiye ederim. Bence bu annelik olayı sabır işi olduğundan Allah bize sabretmeyi öğretiyor
Akıntın nasıl canım. Rengi ve yapısı nasılYa benim her ay yaşadığım regl belirtilerim var; bugün aşırı bir uyku halim vardı, işteyken gözlerimi açamadım resmen. Aynen regl ağrılarını ve akıntısını yaşayıp hamile kalan var mı?
inşallah hamilesindir canm
merhaba canım... inşallah gebesindir... bu incir kürü nedir? okurken dikkatimi çektii... açıklarmısın :)
Çok teşekkür ederim kızlar inş zaman geçmiyor..
medgic26 canım kuru incir havuç ayrı ayrı kaynatıp 21 gün sabah aç karnına gece yatmadan önce 1 bardak içiyorsun iyi diyolar ama bilemiyorum ilk denemem olucak ve yumurta çatlamasına yardımcı olurmuş hamile kalanlar varmış
[/QUOTE
Teşekkür ederim tatlimmm... ne zaman icecekmisiz adet bitiminden mi.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?