bat a birkaçgün kalanlar birlikte bekleyelim ..

Günaydın canim... iyiye yor bende bebeklerle ugrastim gece ruyamda... allah hakkimizda hayirlisini versin...

Günaydın canim... iyiye yor bende bebeklerle ugrastim gece ruyamda... allah hakkimizda hayirlisini versin...
Tam da dün akşam bi teyze geçmişte rüyasında kız çocuk gördüğünü ama kızının erkek çocuğu olacağını söyledi. Ve kızının oğlu olmuş. Acaba bundan mı etkilendim. Bilemedim

Adet bitiminden ertesi günüzere bailayabilirsiniz nette incir kürü yapılışı yap orda daha kolay yapabilirsin bulamazsan ben gene mesaj atarım sana

büyük ihtimal canım :) bende ne gördum anlatayım eşimle çok luks ustu acık arabayla gezıyoruz... bı yere gıttık orda 2 tane erkek bebek var kimin bunlar dıyorum annesı yok bılmıyoruz dıyolar nasıl yanı dıyorum terk etmıs gıtmıs dıyorlar... bende dıyorum kı aglayarak allahım bana neden vermıyorsun versen ben bırakırmıyım... boyle bır ruya sonrası malum çalar saat

Adet bitiminden ertesi günüzere bailayabilirsiniz nette incir kürü yapılışı yap orda daha kolay yapabilirsin bulamazsan ben gene mesaj atarım sana

şu saraçoğlunun dedıgı kur demı bu?? buldum tarıfını teşekkur ederm canım muck muck :)

Bat son 3 ya benimde dün belirgin bir şekilde adet sancılarim başladı. Ara ara geliyor gidiyor. Hamilelikte de böyle olurmuş. Ve rahim bölgemde sanki bir ağırlık hissediyorum ben. Ani bir hareket yaptığımda ağrı giriyor. Acaba var mı bişeyler bana mı öyle geliyor anlamadim

ne mutlu sana inşallah dahada koyulaşsın cizgin.
bende adet belirtileri var canım buda beni çok üzüyor
test yapmadım yapmaya cesaretim yok korkuyorum negatifi görmeye..en azından şimdi içinde ya varsa umudu var negatif çıkınca iyice yıkım oluyor.
silik çizgi bile görsem bayram ederim.

Kızlar hamilelik belirtileri kaç haftada belli olur ben 4 haftalik evliyim midem de yanma göğsümde de şişme vsr eşim bugün sen çok sicaksin dedi kasık ağrım da var. 10 gün var adet olmama .

canım bariz belli hayırlı olsun darısı bize dua et :)
yaa inşallah öyledir bu akşam kan vermeye gidicem. umarım pozitif çıkar. etmezmiyim size hiç dua hergün ediyorum. belkide burdaki arkadaşların duası kabul oldu. sizde bana dua edin de şu kan testi pozitif çıksın...
Allah bebek sahibi olmak isteyen herkesi yavrularına kavuştursun.

hiç stres yapma. Çizgin gayet belli. elini karnına koy ve hiç kötü bir şey düşünme o seninle Allahın izniyle

bu arada belirtilerin neydi canım paylaşırmısın bizimle.????
benim bat5 adet öncesi sendromlar başladı bu da beni üzüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…