Kızlar rüyamda bir bebek doğuruyodum. Kendim elimle çıkarıp aldım. Ama bi türlü ağlatmıyordum. Poposuna vuruyorum su döküyorum. Gözleri yarı açık hırıldar gibi ama ağlamıyo. Ama korkmuyordum rüyamda ağlar diyordum. Sonra tam eşimle hastaneye götürücez uyandım orda. Galiba kız bebekti. Hayrolsun. Normalde hiç bu saatte uyanmam. Napıcağımı bilemedim aklıma burası geldi
Tam da dün akşam bi teyze geçmişte rüyasında kız çocuk gördüğünü ama kızının erkek çocuğu olacağını söyledi. Ve kızının oğlu olmuş. Acaba bundan mı etkilendim. BilemedimGünaydın canim... iyiye yor bende bebeklerle ugrastim gece ruyamda... allah hakkimizda hayirlisini versin...
BAT5 SABIR VE DUA İLE BEKLEMEYE DEVAM
Tam da dün akşam bi teyze geçmişte rüyasında kız çocuk gördüğünü ama kızının erkek çocuğu olacağını söyledi. Ve kızının oğlu olmuş. Acaba bundan mı etkilendim. Bilemedim
Adet bitiminden ertesi günüzere bailayabilirsiniz nette incir kürü yapılışı yap orda daha kolay yapabilirsin bulamazsan ben gene mesaj atarım sana
şu saraçoğlunun dedıgı kur demı bu?? buldum tarıfını teşekkur ederm canım muck muck :)
Evet cnm o çok sevindim inşallah bende yaramıştır da sana da yarar rica ederim bende öptüm
ne mutlu sana inşallah dahada koyulaşsın cizgin.Aynıyız canım zaman geçmiyor belirtiler var ama insan acaba mı diyor ben sabah sabah test yaptım bile ama çok ince belirli belirsiz bir çizgi var ama morelimi de düşürmek istemiyorumİnşallah güzel haberler alırız bizde
canım bariz belli hayırlı olsun darısı bize dua et :)Kızlar bendede silik çizgi çıktı. Bat a son 3 gün dayanamadım yaptım bugün. Acaba hamile miyim ?
yaa inşallah öyledircanım bariz belli hayırlı olsun darısı bize dua et :)
Evet canım pozitif maşallah hamilesin. Darısı bizim başımızaKızlar bendede silik çizgi çıktı. Bat a son 3 gün dayanamadım yaptım bugün. Acaba hamile miyim ?
hiç stres yapma. Çizgin gayet belli. elini karnına koy ve hiç kötü bir şey düşünme o seninle Allahın izniyleyaa inşallah öyledirbu akşam kan vermeye gidicem. umarım pozitif çıkar. etmezmiyim size hiç dua hergün ediyorum. belkide burdaki arkadaşların duası kabul oldu. sizde bana dua edin de şu kan testi pozitif çıksın...
Allah bebek sahibi olmak isteyen herkesi yavrularına kavuştursun.
bu arada belirtilerin neydi canım paylaşırmısın bizimle.????yaa inşallah öyledirbu akşam kan vermeye gidicem. umarım pozitif çıkar. etmezmiyim size hiç dua hergün ediyorum. belkide burdaki arkadaşların duası kabul oldu. sizde bana dua edin de şu kan testi pozitif çıksın...
Allah bebek sahibi olmak isteyen herkesi yavrularına kavuştursun.
Hayırlı olsun bebeim Can'ımKızlar bendede silik çizgi çıktı. Bat a son 3 gün dayanamadım yaptım bugün. Acaba hamile miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?