bat a birkaçgün kalanlar birlikte bekleyelim ..

kızzzz hamilesin hadi gözün aydın ya çokk sevindim ya sonucu mutlaka yazburaya

bu arada belirtilerin neydi canım paylaşırmısın bizimle.????
benim bat5 adet öncesi sendromlar başladı bu da beni üzüyor.
belirti olarak adet belirtileri ile aynıydı benimki. göğüste şişlik karın bölgesi şişliği.. adet sancısı ve şuan hala devam ediyor.. yalnız benim sağ tarafımda kasıkta batmalar ağrımalar oluyordu .. sanırım en belirgin özellik bu.. yoksa adet sancısından ayırt edilecek bir belirti yok..

kızlar bu arada ben bu ay incir kürü denedim ve oldu. eşimede keçiboynuzu kürü :) denemekte fayda var yanii :) 2. denememzde tutturduk biz. artık darısı sizin başınıza :) ve bol dua .... bol bol dua edin Allah inşallah dualarınızı geri çevirmicektir. Bende burdaki herkes için edicem dua

Canım bu ay bizde denedik o kürleri
İnşallah bizde güzel haber aliriz

Kizlar selam.. benim de normalde 18 temmuz du son adet tarihim.. bu kez henuz gelmedi (adetim duzenli) .. iki gun once aksam bi test yaptim negatif cikti.. fakat tek kuskulandiran sey ya da umit ettigim durum goguslerim acimiyor bu kez .. her ay acirdi bi hafta onceden bu kez hic yok sadece sis biraz..acaba bu da bi belirti mi ki...
Ayrica 6 gun once bi kahverengimsi leke gelmisti.. devami olmadi. Ilginc olaylar var :) bu tarz bsey yasayan var mi yarin kan testine mi gitsem dyorum..

bence bi kan testi ver daha net sonuç alırsın.

Bat4 sabah bi umut test yaptım negatif.
Benimde öyle olmuştu canım bugün bat günüm test yapmaya korkuyorum bakalım gelen giden olmazsa 4 gün sanra falan bi test daha yaparım sanırım. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin çok bekletmesin bebişler bizi. Kaç günde adet oluyosun. Bi de ateşini ölçtün mü hiç

Aminnnnnnnnnn canimm.
Yok tatlim hiç atesimi ölcmedim 30 yada 31 günde bir oluyorum 23 yada 24 ağustosta adet olmalıyım.hafif bi ağrı var kasiklarimda adet olcakmis gibi....

Canım ovu testi yaptım 12 ağustos yumurtlama günümde. Hamile kalmış olsam bugün cikmazmiydi. Erken mi gerçekten?
Dün kadın doğuma gittim bana en az 10 gün geçtikten sonra idrarda çıkar dedi.döllenme olunca 4 gün sonra rahme yerleşiyormuş ondan sonra da vücutta hormonlar artış yapıyormuş.bu açıklamaya göre çıkmaya bilir.hemen umutsuz olup strese girme.stresle de rahme tutunamaya biliyomuş bebiş.

Tamam canım sağol stres yapmamaya çalışacağım. Bat geçene kadarda test yapmiycam.her seferinde çok üzülüyorum

Kızlar benim bat 1 gun gecıkti ama 3 önce test yapmıştim negatıftı zaten belirti yok heran olcak gıbıyım 2 gündür ama bırsey yok
Bi kaç gün daha beklemekte fayda var canım. Bu arada hamilelik belirtisi de adet belirtisi gibi oluyor. Bende hep adet olucam sandım ama hamileymişim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…