bat a birkaçgün kalanlar birlikte bekleyelim ..

Kızlar benim bat 1 gun gecıkti ama 3 önce test yapmıştim negatıftı zaten belirti yok heran olcak gıbıyım 2 gündür ama bırsey yok
canım kan testi versen en kesini o bende de çıkmamıştı adet olcam gibi sansı fln oluyodu hasta olcam dedim kanda çıktı ama

Kizlar bat9 .. Gogsumde sislik var pazartesi goguse gidecem bakalim neyden oldu .. Belim agiriyor egilip kalkinca fena agiriyor .. Bugun hide akintim var bu akinti neyin akintisi bilen eden var mi Allah rizasi icin

Kızlar bi akıl verin adetim dündü fakat olmadım belim acayip ağrıyor genelde belim agrir zaten. Akintim var Afedersiniz ama altima kaçırmış gibi islaklik var kafam çok karışık bazen adetim 3 4 gün gecikir . Çok kafam karıştı

Kızlar bende hiç akıntı olmadı.normal olan akıntım oldu sadece.ekstradan yoğun veya farklı bi akıntı olmadı.hala da akıntım normal.

datlum hemen üzülme öyle bende yapmıştım çıkmamıştı yok kesin diyodum adet geçince yapmak daha doğruymuş bendede kanda çıkmıştı bekle acık kuzu
Sağol kuzum takmamak elde değil istede biraz dusunmemeye çalışıyorum bugün tüm gün satılık ev aradik kafam dağıldı biraz.
Benimde seninki gibi olur inşallah canimmm

Canim sut bezesi şişmesi falan oldu mi sende
Yok tatlım bende oda olmadı.gögüslerim şişmedi,hassasiyet oluşmadı.veya damarlarda belirginleşip uçları koyulaşmadı.herkeste farklı oluyo.bende tek fark çok kasık Ağrı'm var.dün doktora gittim gebelik kesemde var bebişim elhamdulillah sağlıklı.

Ayy maşallah Allah bagislasin canim cok sevindim adina :* Allahim banada nasips
Masallah çok sevindim adina:) .. Nolur dua etde benimde olsun cok istiyorum( gogsum sisti ama kanserden korktuk ondan gidecem doktora

Ayy maşallah Allah bagislasin canim cok sevindim adina :* Allahim banada nasips

Masallah çok sevindim adina:) .. Nolur dua etde benimde olsun cok istiyorum( gogsum sisti ama kanserden korktuk ondan gidecem doktora
Ay ne kanseri ağzına alma bile böyle şeyleri bak stres yapma lütfen olan Bebek'te tutunamaz allah korusun

canım kan testi versen en kesini o bende de çıkmamıştı adet olcam gibi sansı fln oluyodu hasta olcam dedim kanda çıktı ama
Canım ben pek degerlendırmedım her ay bat ı beklemeden 4yada 5 test yapardım inan abartısız .bu ay boşverdım olursa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…