Pek ümitli degilim bu aydan hayırlısıBi kaç gün daha beklemekte fayda var canım. Bu arada hamilelik belirtisi de adet belirtisi gibi oluyor. Bende hep adet olucam sandım ama hamileymişim:)
Bugun gdemedim ya pzt gdeyim dyorum daha garanti olur hem.. kasiklarim agriyo arada ama surekli degil.. akintim var biraz hayirlisi bakalim..bence bi kan testi ver daha net sonuç alırsın.
datlum hemen üzülme öyle bende yapmıştım çıkmamıştı yok kesin diyodumBat4 sabah bi umut test yaptım negatif.
canım kan testi versen en kesini o bende de çıkmamıştı adet olcam gibi sansı fln oluyodu hasta olcam dedim kanda çıktı amaKızlar benim bat 1 gun gecıkti ama 3 önce test yapmıştim negatıftı zaten belirti yok heran olcak gıbıyım 2 gündür ama bırsey yok
canım kan testi versen en kesini o bende de çıkmamıştı adet olcam gibi sancı fln oluyodu hasta olcam dedim kanda çıktı ama
Sağol kuzum takmamak elde değil istede biraz dusunmemeye çalışıyorum bugün tüm gün satılık ev aradik kafam dağıldı biraz.datlum hemen üzülme öyle bende yapmıştım çıkmamıştı yok kesin diyodumadet geçince yapmak daha doğruymuş bendede kanda çıkmıştı bekle acık kuzu
Canim sut bezesi şişmesi falan oldu mi sendeKızlar bende hiç akıntı olmadı.normal olan akıntım oldu sadece.ekstradan yoğun veya farklı bi akıntı olmadı.hala da akıntım normal.
Yok tatlım bende oda olmadı.gögüslerim şişmedi,hassasiyet oluşmadı.veya damarlarda belirginleşip uçları koyulaşmadı.herkeste farklı oluyo.bende tek fark çok kasık Ağrı'm var.dün doktora gittim gebelik kesemde var bebişim elhamdulillah sağlıklı.Canim sut bezesi şişmesi falan oldu mi sende
Ayy maşallah Allah bagislasin canim cok sevindim adina :* Allahim banada nasipsYok tatlım bende oda olmadı.gögüslerim şişmedi,hassasiyet oluşmadı.veya damarlarda belirginleşip uçları koyulaşmadı.herkeste farklı oluyo.bende tek fark çok kasık Ağrı'm var.dün doktora gittim gebelik kesemde var bebişim elhamdulillah sağlıklı.
Masallah çok sevindim adina:) .. Nolur dua etde benimde olsun cok istiyorumYok tatlım bende oda olmadı.gögüslerim şişmedi,hassasiyet oluşmadı.veya damarlarda belirginleşip uçları koyulaşmadı.herkeste farklı oluyo.bende tek fark çok kasık Ağrı'm var.dün doktora gittim gebelik kesemde var bebişim elhamdulillah sağlıklı.
Ay ne kanseri ağzına alma bile böyle şeyleriAyy maşallah Allah bagislasin canim cok sevindim adina :* Allahim banada nasips
Masallah çok sevindim adina:) .. Nolur dua etde benimde olsun cok istiyorum( gogsum sisti ama kanserden korktuk ondan gidecem doktora
Canım ben pek degerlendırmedım her ay bat ı beklemeden 4yada 5 test yapardım inan abartısız .bu ay boşverdım olursa olurcanım kan testi versen en kesini o bende de çıkmamıştı adet olcam gibi sansı fln oluyodu hasta olcam dedim kanda çıktı ama
Hayrlisi bakalim canim ne gelirse raziyiz:)Ay ne kanseri ağzına alma bile böyle şeyleribak stres yapma lütfen olan Bebek'te tutunamaz allah korusun
Kalbini ferah tut.bol dua et.bende dua edecem hepinize.rabbim size de yaşatsın o muhteşem duyguyuHayrlisi bakalim canim ne gelirse raziyiz:)
Allah razi olsun .:) aminnn .. Bata bi hafta kala belli olur mu kandaKalbini ferah tut.bol dua et.bende dua edecem hepinize.rabbim size de yaşatsın o muhteşem duyguyu
Kanda belli olur.Allah razi olsun .:) aminnn .. Bata bi hafta kala belli olur mu kanda
Hadi yaa pazartesi yaptıracağım o zaman :)Kanda belli olur.
Hadi yaa pazartesi yaptıracağım o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?