inşallah canım benim çok düşünmemeye çalış insan yinede düşünüyo ama mutlu hberini bekliyorumSağol kuzum takmamak elde değil istede biraz dusunmemeye çalışıyorum bugün tüm gün satılık ev aradik kafam dağıldı biraz.
Benimde seninki gibi olur inşallah canimmm
kız öyle deme olcağı varsa olur ya bendebu ay çok yapmıştım ama çıkmamıştı ya ona çok takılma tatlımCanım ben pek degerlendırmedım her ay bat ı beklemeden 4yada 5 test yapardım inan abartısız .bu ay boşverdım olursa olur
Daha bekliyorum bakalım ne olacakkız öyle deme olcağı varsa olur ya bendebu ay çok yapmıştım ama çıkmamıştı ya ona çok takılma tatlım
hamilelik belirtisi de olabilir canım bunlar inşallah öyle olur canını sıkmaKizlar bat9 .. Gogsumde sislik var pazartesi goguse gidecem bakalim neyden oldu .. Belim agiriyor egilip kalkinca fena agiriyor .. Bugun hide akintim var bu akinti neyin akintisi bilen eden var mi Allah rizasi icin
şimdi kaç gününvar kuzu bataDaha bekliyorum bakalım ne olacak
Bugun 2 gun geçti .testı ikigün kala yapmiştımşimdi kaç gününvar kuzu bata
şimdi yapma canım bekle ya bende 4 gün kalana kadar yaptım çıkmadı boşuna hayal kırıklığı oluyoKızlar bende de sol kasığımda üstüne bastırmışsın gibi batma tarzı ağrılar oluyo ama öyle şiddetli değil hafiften sanki içeriden parmakla oradaki bir damara basıp çekiyormuş gibi. Bata da 5 gün var. Göğüslerim de şişti ama her adet döneminde şişer. Test yapsam çok mu erken acaba. Bir de bu aralar denizde yüzmenin bir sakıncası olur mu?
dpğru bizim batlar aynıydı kızBugun 2 gun geçti .testı ikigün kala yapmiştım
Ben yurtdışindayım..burda farklı Can'ım ..kendi kafama göre kan verme şansım yok yanı ..bırde kendımı hamile hissetmiyorumdpğru bizim batlar aynıydı kızay hadi ya içime doğdu kız kan versene kuzuya
ayy of bendaha çok meraklandım şimdi ya öğrenince hemen banada de baak kızBen yurtdışindayım..burda farklı Can'ım ..kendi kafama göre kan verme şansım yok yanı ..bırde kendımı hamile hissetmiyorum
ayy of bendaha çok meraklandım şimdi ya öğrenince hemen banada de baak kızbende hamile hissetmiyodum adet olcam diyodum aynı öyle belirtiler vardı ben ve hamilelik hıh derdim konduramıyodum
Tabıkı yazarım ama umitsız vaka
İnşallah canım hafiften kasiklarim agriyor.inşallah canım benim çok düşünmemeye çalış insan yinede düşünüyo ama mutlu hberini bekliyorum
aynı adet belirtileri gibi oldu bende de kuzuİnşallah canım hafiften kasiklarim agriyor.
Her ay göğüslerim siser sancirdi oda çok hafif agriyor.
Ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.yok sanırım yine
Bat3 beklemedeyim
İNŞALLAH canimmmmmmmmmmn benim dua etaynı adet belirtileri gibi oldu bende de kuzuhafif hafif sancılar sende de var şu 3 gün gelsede mutlu bi haber alsak artık birinizden ya
etmemmi canım benim her namazımda aklımdasınız sizede ediyorumİNŞALLAH canimmmmmmmmmmn benim dua et
Allah razı olsun kuzum sende sağlıcakla al bebisini kucağına İNŞALLAHHHHetmemmi canım benim her namazımda aklımdasınız sizede ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?