bat a birkaçgün kalanlar birlikte bekleyelim ..

Kızlar bende de sol kasığımda üstüne bastırmışsın gibi batma tarzı ağrılar oluyo ama öyle şiddetli değil hafiften sanki içeriden parmakla oradaki bir damara basıp çekiyormuş gibi. Bata da 5 gün var. Göğüslerim de şişti ama her adet döneminde şişer. Test yapsam çok mu erken acaba. Bir de bu aralar denizde yüzmenin bir sakıncası olur mu?

Kizlar bat9 .. Gogsumde sislik var pazartesi goguse gidecem bakalim neyden oldu .. Belim agiriyor egilip kalkinca fena agiriyor .. Bugun hide akintim var bu akinti neyin akintisi bilen eden var mi Allah rizasi icin
hamilelik belirtisi de olabilir canım bunlar inşallah öyle olur canını sıkma

şimdi yapma canım bekle ya bende 4 gün kalana kadar yaptım çıkmadı boşuna hayal kırıklığı oluyo ama kanda çıktı benim ki adete iki gün kala yaptırdım deniz konusunda benimde kafam karışmıştı net bi cevap bulamadığım için girme boşver ya ölmezsin ya dedim inşallah seninde vardır bebişin

Ben yurtdışindayım..burda farklı Can'ım ..kendi kafama göre kan verme şansım yok yanı ..bırde kendımı hamile hissetmiyorum
ayy of bendaha çok meraklandım şimdi ya öğrenince hemen banada de baak kız bende hamile hissetmiyodum adet olcam diyodum aynı öyle belirtiler vardı ben ve hamilelik hıh derdim konduramıyodum

inşallah canım benim çok düşünmemeye çalış insan yinede düşünüyo ama mutlu hberini bekliyorum
İnşallah canım hafiften kasiklarim agriyor.
Her ay göğüslerim siser sancirdi oda çok hafif agriyor.
Ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.yok sanırım yine
Bat3 beklemedeyim

İnşallah canım hafiften kasiklarim agriyor.
Her ay göğüslerim siser sancirdi oda çok hafif agriyor.
Ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.yok sanırım yine
Bat3 beklemedeyim
aynı adet belirtileri gibi oldu bende de kuzu hafif hafif sancılar sende de var şu 3 gün gelsede mutlu bi haber alsak artık birinizden ya

Kızlar benimde bata 9 gün kaldı belirtinin b si yok vallah belirtiler ne zaman başlıyor bu ayda olmadı galiba Rabbim hepimize bebiş nasip etsin en kısa zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…