- 9 Mayıs 2011
- 916
- 85
- 118
Allah razı olsun kuzum sende sağlıcakla al bebisini kucağına İNŞALLAHHHH
amin canım yaAllah razı olsun inşallah bende sağlıcakla ilerlerim bebişimle
canım ağlama kıyamam sebebi çocukla ilgili değil dimi ağlamanın moralini bozuk tutmakızlar BAT2 hamilelik belirtisinin b si yok. yine hafif kasık agrısı ve biraz da gögüs ağrısı var
yalnız dün öyle bir ağladım ki resmen içim boşaldı kendimi durduramadım tabi ailevi bi sıkıntımız vardı o da büyük etken ağlamam da çok kırıldım çünkü ; şu an işteyim biri dokunsa yine ağlarım hüngür hüngür
yok canım bebek için adet olunca ağlarımcanım ağlama kıyamam sebebi çocukla ilgili değil dimi ağlamanın moralini bozuk tutma
sağol kuzummmKızlar gece tuvalete gittim biraz kanamam vardı.sabah uyandığımda da vardı.öğlen Ağrı'ya uçağım var yarın orda göreve başlayacam.ve eşim benden çok uzakta olacak.ikimizde o kadar üzgünüz ki.inşallah bebeğime bişey olmaz.turuncuşemsiye Can'ım benim allah bizim bebeklerimizin yüzü suyu hürmetine bi Bebek bağışlar inşallah hepinize.sürekli dualarımda sizi geçiriyorum.bizim bebeklerimizi de bize bağışlasın.
canım benim çok dikkat et kendine ya neden olurki bu kanama ya yerleşme fln olurmu ki bi sorsaydın üzülme mralini bozma sakın inşallah rabbim bebeklerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım olmayana isteyenede nasip etsinKızlar gece tuvalete gittim biraz kanamam vardı.sabah uyandığımda da vardı.öğlen Ağrı'ya uçağım var yarın orda göreve başlayacam.ve eşim benden çok uzakta olacak.ikimizde o kadar üzgünüz ki.inşallah bebeğime bişey olmaz.turuncuşemsiye Can'ım benim allah bizim bebeklerimizin yüzü suyu hürmetine bi Bebek bağışlar inşallah hepinize.sürekli dualarımda sizi geçiriyorum.bizim bebeklerimizi de bize bağışlasın.
haklısın canım ya çevresel olaylarda insanı kötü etkiliyo bide bebek olayı aklında oda üzer patlama noktasına gelmişssinyok canım bebek için adet olunca ağlarım
ailevi bi sıkıntımız vardı canım malum ev içinde bir sıkıntı sürekli gündeme geliyor ve çözüme kavuşmuyorsa insanda patlama noktasına geliyor, bende hassasım biraz bazı konularda öyle işte... Allah evlerimizin huzurunu daim kılsınbazen böyle sıkıntılar oluyor işte
aslında bu aralar moralman sağlam olmam lazım ama ağlama hissim gelince engel olamıyorum kendime.. belki bebiş olmamasıda beni çok etkiliyor.. çevremdeki herkesin bebeği oldu insan ne de olsa imreniyor işte
Hemşireyim ama kendime faydam yoksağol kuzummm
öğretmen misin?? görevin hayırlı uğurlu olsun şimdiden..
inşallahhhhhh bebişin sağlıcakla gelir hayatının baş köşesine kurulur
ama kanamanı ihmal etme istersen bi doktora görüne bilir misin gitmeden?
rabbim eşinlede tez zamanda aynı şehirde buluştursun sizi
canım bi kan testi yaptırsan hem için rahatlar baya geçmiş gününYa kızlar ben batı bekleye bekleye bi hal oldum bat geldi 3 gün geçti hala olmadım test yapıyorum negatif testin üstünde ultra erken iliskiden 6 gün sonra yapabilirsiniz yazıyor ben iliskiden neredeyse 20gun sonra oldu deniyorum yok ikinci çizgikafaya takmak değilde belirtiler kafama karıştırıyor göğüs sisligi yumurtlama dan 5 gün sonra başladı hala inmedi kasıklar 10gundur ağrıyor iki tarafta ve ateş takibi yapıyorum hep 36.9 hiç düşmedi bazen 36.7 oluyor normal derecem 36.3tü. Bu ay gaz sancisindan acile kandırıldım kasigimda kayısı kadar gaz birikmiş 5 6 gün onun sancısını çektim ve hiç gecikmeyen adet bir ilk oluyor hayatımda benim regl uzunluğu 25 - 27 arası gidip gelirdi stresliysem 25 gu de olurdum erken yani ergenligimden beri hep boyleydi
varmı böyle adeti geçip idrarda gebelik görmeyip gebe olan boşa kan vermeyeyim diyorum negatifse zaten kan oranım sınırlarda
Hiç bilmediğim bi şehre gideceğim için çok stresliydim ondan kaynaklı olabilir.dün tabi hazırlık filan yaptım çok yoruldum.bugün bide üstüne uçuş olmasaydı çok iyiydicanım benim çok dikkat et kendine ya neden olurki bu kanama ya yerleşme fln olurmu ki bi sorsaydın üzülme mralini bozma sakın inşallah rabbim bebeklerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım olmayana isteyenede nasip etsin
korkma kuzum Allahın izniyle birşey olmaz stres yapmamaya çalışHemşireyim ama kendime faydam yokyarın ilk işim hastanemde kadın doğuma gitmek.bebeğime bişey olmasından çok korkuyorum.
canım bi kan testi yaptırsan hem için rahatlar baya geçmiş günün
ayy gördünmü çok sevindim ya darısı basimaHiç bilmediğim bi şehre gideceğim için çok stresliydim ondan kaynaklı olabilir.dün tabi hazırlık filan yaptım çok yoruldum.bugün bide üstüne uçuş olmasaydı çok iyiydiyerleşme kanaması değildir Can'ım.doktora gidip bebeğimin kesesini gördüm çoktan yerleşmiş.
canım benim çoğu zaten hamileyim demiyo konduramıyo yok değilimdir diyoNe biliyim canım ya olması gereken bu biliyorum da içimden bi ses negatif zaten boşver diyor
canım benim çoğu zaten hamileyim demiyo konduramıyo yok değilimdir diyoama belkide var gününde geçmiş hem
sizde cansınız balsınız yaAy canımsın ya içim kırpıştı şimdi
sizde cansınız balsınız yane demek canım ya hepimiz birbirimize destek için varız burda bende bu posta bata birkaç gün kala yorum yapmıştım bebek çok istiyodum sürekli bakıyodum girip ama rabbim nasip etti bende hamile hissetmiyodum adete iki gün kala çıktı kanda çok şükür şimdide 3 gün geçiyo bat sende umutsuzluk yapma sakın inşallah vardır kuzum
Selam kizlar.. bugun kan testi verdim fakat negatif ciktibence bi kan testi ver daha net sonuç alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?