Ben de bir hafta kadar bekleyim diyorum.belki bat geçikmesi olabilir diye.Ben 2 gün geçmesini beklicem. Bat 22 si. Yoksa boş yere hayal kırıklığı oluyor...
benim 19 unda ama eşim tutturdu çarşamba gününe kan testi için randevu aldı kuzumKızlar bat günü eğer regli başlamazsa test yapacak mısınız o gün hemen yoksa bekleyecek misiniz
En iyisiBen de bir hafta kadar bekleyim diyorum.belki bat geçikmesi olabilir diye.
Benimki gecikse bile yapmayacağım bu ayKızlar bat günü eğer regli başlamazsa test yapacak mısınız o gün hemen yoksa bekleyecek misiniz
Eşinde çok istekli demek ki bence çok güzel bubenim 19 unda ama eşim tutturdu çarşamba gününe kan testi için randevu aldı kuzum
İyiyiz cnm sen naslsnhoşbuldum sağol canımmnasılsınız
8 aydır kaç tane test yaptım bilmiyorum.eşime süpriz olsun diye gizli yaptığım testlerde var.bu ay ilk defa ağırdan alıyorum bakalımBenimki gecikse bile yapmayacağım bu aybu aydan umudum yok yani
Benimde 19 u hadi inşallahEşinde çok istekli demek ki bence çok güzel bu
Hemen hemen bu hafta hepimizin belli olacak gibiBenimde 19 u hadi inşallah
bende iyiyim canım sağol sizi görünce dayanamayıp katıldımİyiyiz cnm sen naslsn
ayy yok canım ya bi sene istemiyodu o aslında ağlaya zırlaya ikna ettim herifi ben duygusal baskıııııEşinde çok istekli demek ki bence çok güzel bu
19 olan bayaa varya hepimiz hamile çıksakBenimde 19 u hadi inşallah
Aynen canım oluruna bırakmak lazım .ben kızıma hamileyken adetımın geçikmiş farkına bile varmamiştım .ovulasyon bılmiyordum tam olarak boyle uğraşmıyordum bulantı olmustu takvıme baktım 3 gun gecikmiş .. test yapmıştım hamile olduğumu boyle ogrenmiştım .. Yani şimdi her ay bekle olacağı bardada stresten olmuyor işte8 aydır kaç tane test yaptım bilmiyorum.eşime süpriz olsun diye gizli yaptığım testlerde var.bu ay ilk defa ağırdan alıyorum bakalımRabbim isterse olur.onun bi ol demesi yeterli Can'ım
Canlar bat ı 2 gün geçti bugün. Sabah test yaptım pozitifti sonra da kan tahlili gittim beta hcg 64.3 çıktı. Kaç haftalik oluo tam bilmiorum Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Hayırlı olsunCanlar bat ı 2 gün geçti bugün. Sabah test yaptım pozitifti sonra da kan tahlili gittim beta hcg 64.3 çıktı. Kaç haftalik oluo tam bilmiorum Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Cok sevindim Canım darısı bizeCanlar bat ı 2 gün geçti bugün. Sabah test yaptım pozitifti sonra da kan tahlili gittim beta hcg 64.3 çıktı. Kaç haftalik oluo tam bilmiorum Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?