bat a birkaçgün kalanlar birlikte bekleyelim ..

Can'ım gecen ay bana olmustu yanı dıkkate alma tabiki bellı olmaz ınsallah vardır

çok haklısın

öyle banada denk geldi ama öok gec olanı dikkate alınmaması lazımmış canım ya bende yinede nasıl sevinmiştim ya

meraba canım bi gün öndesin hadi inşallah ya peki belirti fln varmı kuzumm
Valla gogus uclarim cok aqryo ama sadece uclar bde uclarda koyulasma var karnmda qogsumde sislik var kokulardn tiksinyorm en byk ornek dun menemen yaptm yumurta kokusu cok aqir qeldi bde yumurtlamdn beri akintim var beyaz ama kati seklinde karnmda ve kasiklarmda batma var kabizlik var basdonmesi var var oqlu var yanii

Bütün belirtiler var maşallah

öyle banada denk geldi ama öok gec olanı dikkate alınmaması lazımmış canım ya bende yinede nasıl sevinmiştim ya
Bu sekilde baya kiside olmus evet bat yarin bi kac gu daha bekleyebilirsem tabi adet olmazsam yine denerim bu sefer ilk idrarla sabah deniycek digeri aksam ustuydu

valla bütün belirtiler var kız hamile olabilirsin kesinya bende adetolcam gibi arada agrı oluyo hafif arada bel agrısı dün bugün göğüslerimi sıkamıyom acıyo ama bunlar adetten öncede oluyo bendeya of öğrensek hemen yaaaa

Aay hadi insallh yk bn kafaya koydum yarn bi kan testi yaptrcm

İyi yapmışsın yaa. Bende bekleyenlerdenim. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama daha 4 gün var ben 6 gün varken yaptım. Umudumu yitirmedim daha ama olmicak gibi geliyo bu ayda .
bende 7gün kalana kadar 3 kere yaptım canım ama umut kesme adet geçince belli olur diyolar ondan bekleyelim ümitsizlik yokkkkkkkkkkkkkk benimde bu aydan umudum yok çok taktığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…