- 13 Ağustos 2016
- 115
- 65
- 13
- 37
Canlar bat ı 2 gün geçti bugün. Sabah test yaptım pozitifti sonra da kan tahlili gittim beta hcg 64.3 çıktı. Kaç haftalik oluo tam bilmiorum Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Can'ım gecen ay bana olmustu yanı dıkkate almaSelam kızlar benimde bat yarin cuma gunu test yaptım erken cikar belki diye negatif cikti testi atmammistim 4,5 saat sonra cöpe atmak icin elime aldım 2.cizgi cok cok silik vardı ama sonradan cikan cizgiyi dikkate almamamiz lazimmis bakalim bi kac gun daha bekleyip tekrar yapicam
Benimde 22 :) hayırlısı olsun artıkbende varım bat 22 sı
çok haklısınAynen canım oluruna bırakmak lazım .ben kızıma hamileyken adetımın geçikmiş farkına bile varmamiştım .ovulasyon bılmiyordum tam olarak boyle uğraşmıyordum bulantı olmustu takvıme baktım 3 gun gecikmiş .. test yapmıştım hamile olduğumu boyle ogrenmiştım .. Yani şimdi her ay bekle olacağı bardada stresten olmuyor işte
öyle banada denk geldi ama öok gec olanı dikkate alınmaması lazımmış canım ya bende yinede nasıl sevinmiştim yaSelam kızlar benimde bat yarin cuma gunu test yaptım erken cikar belki diye negatif cikti testi atmammistim 4,5 saat sonra cöpe atmak icin elime aldım 2.cizgi cok cok silik vardı ama sonradan cikan cizgiyi dikkate almamamiz lazimmis bakalim bi kac gun daha bekleyip tekrar yapicam
İnsallah canımDaha benim bata çok var bat 30insallah bu ay hepimizin ayı olur hepimizin yüzü güler
Oooo senin daha çokmus çalışmaları aksatma senDaha benim bata çok var bat 30insallah bu ay hepimizin ayı olur hepimizin yüzü güler
Valla gogus uclarim cok aqryo ama sadece uclar bde uclarda koyulasma var karnmda qogsumde sislik var kokulardn tiksinyorm en byk ornek dun menemen yaptm yumurta kokusu cok aqir qeldi bde yumurtlamdn beri akintim var beyaz ama kati seklinde karnmda ve kasiklarmda batma var kabizlik var basdonmesi var var oqlu var yaniimeraba canım bi gün öndesin hadi inşallah yapeki belirti fln varmı kuzumm
Bütün belirtiler var maşallahValla gogus uclarim cok aqryo ama sadece uclar bde uclarda koyulasma var karnmda qogsumde sislik var kokulardn tiksinyorm en byk ornek dun menemen yaptm yumurta kokusu cok aqir qeldi bde yumurtlamdn beri akintim var beyaz ama kati seklinde karnmda ve kasiklarmda batma var kabizlik var basdonmesi var var oqlu var yanii
Bu sekilde baya kiside olmus evet bat yarin bi kac gu daha bekleyebilirsem tabi adet olmazsam yine denerim bu sefer ilk idrarla sabah deniycek digeri aksam ustuyduöyle banada denk geldi ama öok gec olanı dikkate alınmaması lazımmış canım ya bende yinede nasıl sevinmiştim ya
valla bütün belirtiler var kız hamile olabilirsin kesinyaValla gogus uclarim cok aqryo ama sadece uclar bde uclarda koyulasma var karnmda qogsumde sislik var kokulardn tiksinyorm en byk ornek dun menemen yaptm yumurta kokusu cok aqir qeldi bde yumurtlamdn beri akintim var beyaz ama kati seklinde karnmda ve kasiklarmda batma var kabizlik var basdonmesi var var oqlu var yanii
bencede öyle ysp kuzum peki sabahla akşam değişirmi yaBu sekilde baya kiside olmus evet bat yarin bi kac gu daha bekleyebilirsem tabi adet olmazsam yine denerim bu sefer ilk idrarla sabah deniycek digeri aksam ustuydu
Aay hadi insallh yk bn kafaya koydum yarn bi kan testi yaptrcmvalla bütün belirtiler var kız hamile olabilirsin kesinyabende adetolcam gibi arada agrı oluyo hafif arada bel agrısı dün bugün göğüslerimi sıkamıyom acıyo ama bunlar adetten öncede oluyo bendeya of öğrensek hemen yaaaa
Evet bnde o yuzden cok supheleniyrm ama hayrllisi bakalm yaaa ck sabrsizimBütün belirtiler var maşallah
İyi yapmışsın yaa. Bende bekleyenlerdenim. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama daha 4 gün var ben 6 gün varken yaptım. Umudumu yitirmedim daha ama olmicak gibi geliyo bu ayda .bende iyiyim canım sağol sizi görünce dayanamayıp katıldım
yap ta bizede haber et kuzumAay hadi insallh yk bn kafaya koydum yarn bi kan testi yaptrcm
bende 7gün kalana kadar 3 kere yaptım canımİyi yapmışsın yaa. Bende bekleyenlerdenim. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama daha 4 gün var ben 6 gün varken yaptım. Umudumu yitirmedim daha ama olmicak gibi geliyo bu ayda .
Sabah ilk idrarla daha dogru cikiyormus canımbencede öyle ysp kuzum peki sabahla akşam değişirmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?