Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Günaydınnnnnn
Bugün kan verecek misin yine
Çıkan sonucun düşündürücüydü
Benim adetime 5 kala beta 2,2 çıkmıştı
2 gün sonra 38 olmuştu
Bir umut var sende de
Olmadı evde testi tekrarla

Bata son 5..belitiler hat safada devam ediyor ama testler negatif cikiyor ve sancilarimda basladi hafif hafif bu ayda olmadi vesselam

Bata son 5..belitiler hat safada devam ediyor ama testler negatif cikiyor ve sancilarimda basladi hafif hafif bu ayda olmadi vesselam
Hayal kirikligi oluyo yaa.. cok uzucu. Bi yandan da hamilelikle Ayni belirtiler olunca insan bi yandan da umutlaniyo. bir de stres olmamaya calismak ekleniyo :) oyy ne zormus bu is.. benim de bundan 6 gun once doktor beta hcg 0,21 cikti ben yine de umutlaniyorum :)

Kizlar bende hamile degilim galiba, benim bat 18eylul, bugun ovulasyon testi yaptim coook silik bir cizgi cikti, hamile olunca pozitif cikiyor demistiniz siz

Eklentiler

• IMG_8459.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar bende hamile degilim galiba, benim bat 18eylul, bugun ovulasyon testi yaptim coook silik bir cizgi cikti, hamile olunca pozitif cikiyor demistiniz siz
Daha cok erken degil mi? 7 gun bar bu kadar erken cok koyu olmuyo benim bildigim 3 gun kala falan daha koyu oluyor.

Reactions: D-E
Kızlar benim adetime 4 gn kaldı belirtiler baş ağrısı baş dönmesi göğüslerde dolgunlul şiddetli bel ve kasık ağrıları halsizlik. Sabredemiyorum artık çatlıycam

Biz de olana kadar deneyecez artik. kac ay olur bilmem. ben evlendim ilk ay direk hamile kaldim. fakat olmadimi olmuyo iste. siz doktora gittiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…