- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.221
Çok çok çok teşekkür ederim canım sağol iyiki sizleri tanimisim hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum siz benim yakın arkadaşlarimdan daha iyisiniz onlardan daha iyi teselli veriyorsunuz bana onlar asıl hamile oldukları için beni kıskandırmaya çalışıyorlarama sizler farklisiniz inşallah mucizem bu ay gelicek annesini daha fazla üzmeyek çok nazli bi bebiş zaten çok bekletiyor bizi neyse bugün biraz daha iyiyim şükür toparladım biraz rabbime şükürler olsun o her şeyin en iyisini bilendir ben biliyorum ki rabbim beni düşündüğü için nasip etmemiştir bana şer görünüyor ama belki hayırdır cok yikildim cok uzuldum ama çok çabuk toparlandim sizlerin sayesinde hepinize çok teşekkür ederim inşallah listedeki herkez hamiş olucakkk
Canım haberin yok galiba adet oldumGünaydınnnnnn
Bugün kan verecek misin yine
Çıkan sonucun düşündürücüydü
Benim adetime 5 kala beta 2,2 çıkmıştı
2 gün sonra 38 olmuştu
Bir umut var sende de
Olmadı evde testi tekrarla
yerlesme kanamasi olma ihtimali varmi canim ??Canım haberin yok galiba adet oldum
Canım haberin yok galiba adet oldum
yok bitanem çünkü karnım her zaman ki adetim de olduğu gibi çok sancilaniyoyerlesme kanamasi olma ihtimali varmi canim ??
Hayal kirikligi oluyo yaa.. cok uzucu. Bi yandan da hamilelikle Ayni belirtiler olunca insan bi yandan da umutlaniyo. bir de stres olmamaya calismak ekleniyo :) oyy ne zormus bu is.. benim de bundan 6 gun once doktor beta hcg 0,21 cikti ben yine de umutlaniyorum :)Bata son 5..belitiler hat safada devam ediyor ama testler negatif cikiyorve sancilarimda basladi hafif hafif bu ayda olmadi vesselam
Ben temmuzda 7 haftalik bi dusuk yaptim. agustosta 1 ay korundum bu ay denedik. 17 eylulde bat var bakalim gorucez.. ben 4 aylik evliyimkaç aydır deniyorsunuz bayanlar ??
ben de 13 aylık evliyim.. Yaklaşık 7 aydır deniyoruz ama olmuyor yaBen temmuzda 7 haftalik bi dusuk yaptim. agustosta 1 ay korundum bu ay denedik. 17 eylulde bat var bakalim gorucez.. ben 4 aylik evliyim
Silik olunca bile bir umut oluyor diğer günlerde tekrar yenilemelisin testiKizlar bende hamile degilim galiba, benim bat 18eylul, bugun ovulasyon testi yaptim coook silik bir cizgi cikti, hamile olunca pozitif cikiyor demistiniz siz
Daha cok erken degil mi? 7 gun bar bu kadar erken cok koyu olmuyo benim bildigim 3 gun kala falan daha koyu oluyor.Kizlar bende hamile degilim galiba, benim bat 18eylul, bugun ovulasyon testi yaptim coook silik bir cizgi cikti, hamile olunca pozitif cikiyor demistiniz siz
Sanırım yok canımKizlar bende hamile degilim galiba, benim bat 18eylul, bugun ovulasyon testi yaptim coook silik bir cizgi cikti, hamile olunca pozitif cikiyor demistiniz siz
ne 13 aylık evliyim kız aynıymış tarihlerimizben de 13 aylık evliyim.. Yaklaşık 7 aydır deniyoruz ama olmuyor ya
6 gun oncesini gosteren testlerden yap istersenKızlar benim adetime 4 gn kaldı belirtiler baş ağrısı baş dönmesi göğüslerde dolgunlul şiddetli bel ve kasık ağrıları halsizlik. Sabredemiyorum artık çatlıycam
Bencede6 gun oncesini gosteren testlerden yap istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?