- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.241
6 gun oncesini gosteren testlerden yap istersen
Ayni negatidi gorsekde inanmak istemiyoruz bi ihtimal umutla bekliyoruz hayirlisi olsun yaHayal kirikligi oluyo yaa.. cok uzucu. Bi yandan da hamilelikle Ayni belirtiler olunca insan bi yandan da umutlaniyo. bir de stres olmamaya calismak ekleniyo :) oyy ne zormus bu is.. benim de bundan 6 gun once doktor beta hcg 0,21 cikti ben yine de umutlaniyorum :)
Benimde dorduncu ayim.bu ay klomende kullandim ovu testide yaptim demekki olmayinca olmuyor ...akisina birakmak lazim benceBen temmuzda 7 haftalik bi dusuk yaptim. agustosta 1 ay korundum bu ay denedik. 17 eylulde bat var bakalim gorucez.. ben 4 aylik evliyim
İşte buuuuÇok çok çok teşekkür ederim canım sağol iyiki sizleri tanimisim hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum siz benim yakın arkadaşlarimdan daha iyisiniz onlardan daha iyi teselli veriyorsunuz bana onlar asıl hamile oldukları için beni kıskandırmaya çalışıyorlarama sizler farklisiniz inşallah mucizem bu ay gelicek annesini daha fazla üzmeyek çok nazli bi bebiş zaten çok bekletiyor bizi neyse bugün biraz daha iyiyim şükür toparladım biraz rabbime şükürler olsun o her şeyin en iyisini bilendir ben biliyorum ki rabbim beni düşündüğü için nasip etmemiştir bana şer görünüyor ama belki hayırdır cok yikildim cok uzuldum ama çok çabuk toparlandim sizlerin sayesinde hepinize çok teşekkür ederim inşallah listedeki herkez hamiş olucakkk
Cok isteyince de akisina birakmak zor oluyo.Benimde dorduncu ayim.bu ay klomende kullandim ovu testide yaptim demekki olmayinca olmuyor ...akisina birakmak lazim bence
Orasida ole iki tane kizim var ve hic bole seyler yasamadim ikisind3de hemen hamile kalmistim cunku..Rabbim olmayanlarada nasip etsin beklemek cok zormus gercejtenCok isteyince de akisina birakmak zor oluyo.
Ne guzel :) 3. cocuk olacak yaniOrasida ole iki tane kizim var ve hic bole seyler yasamadim ikisind3de hemen hamile kalmistim cunku..Rabbim olmayanlarada nasip etsin beklemek cok zormus gercejten
Insallah canimm ya ama hic umudum yokSilik olunca bile bir umut oluyor diğer günlerde tekrar yenilemelisin testi
Bencede canim, ne yapalim gelecek ay olur insallahSanırım yok canım
Bende eşimde gitti. Eşime testler yapıldı bi sıkıntı yok. Benim gittiğim doktoru çok begenmedim test falan yapmadı. Sadece alttan muayene yaptı o kadar. 1 yıl olmadığı için pek üstüne düşmüyorlar yabusosce doktora gittiniz mi hic?
senin herhangi bi rahatsizligin varmiydi canim ozel olmazsa ??yok bitanem çünkü karnım her zaman ki adetim de olduğu gibi çok sancilaniyo
Evet esimin yogun istegi uzereNe guzel :) 3. cocuk olacak yani
senin herhangi bi rahatsizligin varmiydi canim ozel olmazsa ??
yani hamile kalmana bi engel varmi piko felan ben pikoluyum mesela
polikistik over hastaligi canimPiko ne?
Canim cok üzüldüm herşeyin hayırlısını versin ALLAH insallah en kısa zamanda bebis haberini alirizEşim çok üzüldü ya adet oldum diye
Canım rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin.Kimsenin kucağı boş kalmasın.Arkadaşlar her ay umutla bekleyip sonra hüsrana uğramak çok zor evet ama üstüne çok düşmeyin lütfen. Bunu demek kolay diyebilirsiniz ama başka uğraşlar bulun,yine deneyin tabi ki ama karalar baglamayin. Yeni öğrendiğim bir haberi paylasayim ve hepimize umut olsun. 16 senedir defalarca tedavi iki kez tüp bebek denemesine rağmen bebeği olmayan tanıdığım herşeyden vazgeçip artık evlatlık almaya karar verdiği ay hamile olduğunu öğreniyor ve maşallah şu anda 3 aylık hamile ve herşey yolunda. Bu da şu demek kafanızı biraz rahatlatmak lazım. Ne kadar zor olsa da denemeye değer. Üzülmeyin ve hayırlısıyla sağlıkla gelmesini bekleyelim :) bu arada yeni öğrenen Y Yagmurtanesi4 vemerve2706 tebriklerrr,musmutlu bı hamilelik geçirin ve tadını çıkarın :) darısı da bize
Benimki yumurtlama döneminden çok farklı bir akıntı.Sıvı gibi böyle sanki adet olmuş gibi hissedip olmuyorsun .Benim adet günümde başldı ben sık idrardan ve akıntıdan şüphelenip gittimKizlar bu ay ilk defa yumurtlama günüm geçmesine ragmen akintim devam ediyor bir de adet sancısı gibi kasigimda ağrı var geçen ay sadece yumurtlama gününde akıntı olmuştu ve hiç ağrım olmamıştı bata 10 gün var acaba akıntı hamile olan arkadaşlarda ne zaman başladı hamile olabilirmiyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?