Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın konu açmayı bir türlü başaramadım..buraya yazmak istedim.ben 2 yıllık evliyim ve 1 2 aydır bebek düşünüyoruz..en son 18 ağustosta regl oldum ve hep düzenli olurum 27 28 günde bir..adetiminden hemen bitiminde ve 2 3 gün arayla korunmasız birliktelik yaşadık..birde hesaplarıma göre 14.gün yumurtlamamdada birlikte olduk..şuan adetime 3 gün kaldı ve benden pembemsi bir akıntı geldi..başım ve karnım bu ara çok ağrıyo 4 gün öncede doktora gittim ve sağ yumurtalığımda 4cm lik kist varmış.tahlil sonucumu bugn aldım ca125 testim 8 çıkmış...ara sıra başımda dönme gibi birşey oluyo..sizce gebelik ihtimalim nedir.yardımcı olursanız çok sevinirim

Kizlar selam. Suan cok heycanlandim bu ay igne vuruldum bugun 14.gunum onceki testler negatif olunca bugun test yapmadim ilk idrarimla. Siskinlik hissediyorum bugun ovulasyon yapigim dedim aninda koyu cift cizgi cikti.. ayni idrarla hcg yaptim o beklemede yine ayni idrarla gene ovulasyon yaptim o biraz daha silik cikti.. ne anlamaliyim sizce

Alttaki ilk ovu testi ortadaki ikinci ustteki gebelik testi hepsi ayni idrarla

Eklentiler

• 20170911_151244-1.webp
    37 KB · Görüntüleme: 75
Övülasyonunu yükleyebilir miiiiisiiin

hamisler damarrlarinizda belirginlesme varmi varsa nerelerde bnm gogusler ayakklar ellerimde heryerim yemyesil oldu bat 18 eylul

G gcm19944
Bir doktor arkadasim hamilelik belirtilerinden birinin burun deliklerinin genislemesi demisti.. var mi boyle bisey sende?
hakkaten cnm bi gariplikler var bende bilemiorum ama bakalim hayal gormuyorumdur insallah hep negatif gormekten biktim incir kuru yaptm bu ay ondan olabilir die dusunuorum ins fos cikmaz allahm yardm etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…