- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.261
İnşallah amin canım isteyen herkese. Benim göguslerde acısı aynı sol daha çok tabi yine benim olmaz bu ay senin olur ama inşallahInsallh son 6 gun.. bu arada bugun goguslerim daha da acaya basladi :) guzel haberler alalim birlikte
Yok canım çok şükür hiç bi problemim yoksenin herhangi bi rahatsizligin varmiydi canim ozel olmazsa ??
yani hamile kalmana bi engel varmi piko felan ben pikoluyum mesela
Bende seniiii bal arısıııııııSeviyom seniii
iyi iyi insallahda olmaz kuzum rabbim hayirli evlatlar nasip etsin insallahYok canım çok şükür hiç bi problemim yok
İncir kürü deneyeceğim bu ay eşime de uygulayacagm sperm arttiriyormus keci boynuzu da aldım bakalım hayırlısiiyi iyi insallahda olmaz kuzum rabbim hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Bence naaap biliyo musun bitanem, yumurtlama günü 3 sabah üst üste ilişki yaşa, ben öyle yaptım.İncir kürü deneyeceğim bu ay eşime de uygulayacagm sperm arttiriyormus keci boynuzu da aldım bakalım hayırlısi
Övülasyonunu yükleyebilir miiiiisiiinKizlar selam. Suan cok heycanlandim bu ay igne vuruldum bugun 14.gunum onceki testler negatif olunca bugun test yapmadim ilk idrarimla. Siskinlik hissediyorum bugun ovulasyon yapigim dedim aninda koyu cift cizgi cikti.. ayni idrarla hcg yaptim o beklemede yine ayni idrarla gene ovulasyon yaptim o biraz daha silik cikti.. ne anlamaliyim sizce
Bata ne kadar var?Alttaki ilk ovu testi ortadaki ikinci ustteki gebelik testi hepsi ayni idrarla
Takvime göre 4 gün. . Ama igne oldum bu ay 13.gunumde bugun 26.günüm dunde ovu testi yapmistim silikti.. ama ikincisi neden silik cikti sence bi kac dk idrar kabda bekledi ondan olabilirmiBata ne kadar var?
Canim sen kac ay sonra hamile kaldin?Bence naaap biliyo musun bitanem, yumurtlama günü 3 sabah üst üste ilişki yaşa, ben öyle yaptım.
Aa ne guzel :) bu bi belirti. Bende yok oype bisey bat 17 eylul. Sen hamile olabilirsin :)hamisler damarrlarinizda belirginlesme varmi varsa nerelerde bnm gogusler ayakklar ellerimde heryerim yemyesil oldu bat 18 eylul
insallah cnm ya orumcek agi gbi sardilar heryerimi bide okadar halsizim takatim yok yemek yapcam onu ble yapasim yok okadar halsizimAa ne guzel :) bu bi belirti. Bende yok oype bisey bat 17 eylul. Sen hamile olabilirsin :)
hakkaten cnm bi gariplikler var bende bilemiorum ama bakalim hayal gormuyorumdur insallah hep negatif gormekten biktim incir kuru yaptm bu ay ondan olabilir die dusunuorum ins fos cikmaz allahm yardm etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?